Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[צריך עצה] לאיתור בעלי רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצאתי הונדה CRX 89 שמחנה כבר הרבה זמן באותו מקום ואני מעוניין לקנות את האוטו.

שמתי לבן אדם פתקים בשמשה והם עדיין שם.

לקחתי את מספר הרכב ליתר בטחון, למישהו יש עצה איך אני יכול להגיע לבעלים?

בברכה מושיק גלימידי

קו---------------------------------------

פורסם

אופציה 1: חבר במשטרה או במג"ב ימצא את הכתובת בקלות .

אופציה 2: גש למשטרת התנועה הקרובה אליך ותגיד שהרכב הנ"ל פגע בך בחניה ועובר אורח רשם את המספר ותקבל כתובת + טלפון תוך שבוע - שבועיים . (בלי שהמשטרה תבדוק כלום)

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
אופציה 1: חבר במשטרה או במג"ב ימצא את הכתובת בקלות .

אופציה 2: גש למשטרת התנועה הקרובה אליך ותגיד שהרכב הנ"ל פגע בך בחניה ועובר אורח רשם את המספר ותקבל כתובת + טלפון תוך שבוע - שבועיים . (בלי שהמשטרה תבדוק כלום)

כל האופציות שנתת הם עבירה על החוק. בשביל למנוע לך הסתבכויות מיותרות עם המשטרה אני ממליץ לך לפנות לבלש פרטי שהוא יבצע בשבילך את כל הפעולות הלא חוקיות האלה (אם זה באמת חשוב לך לא יהיה אכפת לך להפטר מכמה גרושים בשביל המידע הזה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אין נפגעים הם לא בודקים כלום , פשוט אתה מבקש את הכתובת על-מנת לתבוע את הבנאדם.

גם אני לא האמנתי עד כמה זה פשוט, רק למלא טופס , הרבה יותר פשוטה האופציה ה-1 (עניין של דקה בטלפון).

*אין לראות במה שנכתב המלצה לעבור על החוק ... , (אני נוסע 20 גם שמותר 90) אבל זה כל-כך פשוט.

פורסם
שאלה קטנה : האם גם במשרד הרישוי אפשר לברר פרטים על בעל הרכב ע"פ מספרו?

פליקס

לא.

כול מידע לגבי רכב כלשהו נעשה אך ורק ע"י בעל הרכב עצמו כשיציג תעודת זהות,

או לעו"ד בשביל תביעה משפטית.

פורסם
אם אין נפגעים הם לא בודקים כלום , פשוט אתה מבקש את הכתובת על-מנת לתבוע את הבנאדם.

גם אני לא האמנתי עד כמה זה פשוט, רק למלא טופס , הרבה יותר פשוטה האופציה ה-1 (עניין של דקה בטלפון).

*אין לראות במה שנכתב המלצה לעבור על החוק ... , (אני נוסע 20 גם שמותר 90) אבל זה כל-כך פשוט.

עשיתי את אותו הדבר כדי למצוא את האקסטי שלי.

עבד. קיבלתי תוך שבוע מכתב מהמשטרה עם כל הפרטים של בעל הרכב!!!!

משם הדרך לפלאפון שלו הייתה קצרה.

פורסם

המשטרה לא תתן לך כלום, קשה לי להאמין בכל מקרה.

אני התלוננתי על פריצה לרכב שלי והיה לי את המספר רכב שלח הפורצים עם הדגם של האוטו ותיאור מלא.

לא עשו כלום לפורצים גם את הכתובת לא נתנו לי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ואז המשטרה תראה שלאוטו אין ביטוח וטסט.

ויש מצב שהם ינסו לעשות צרות לבעל הרכב.

ואתה תסתבך בסוף. (זוכר מילאת טופס).

צבי.

פורסם

לכן כתבתי שעובר אורח ראה את המספר, מקסימום הייתה לו טעות.........

צבי, אתה נותן יותר מידי קרדיט למשטרה.

יש עוד דרך הרבה יותר פשוטה ופחות חוקית (טלפון!@!) שגם מסתמכת על השלומאליות של המשטרה.

פורסם

1. צבי, אתה נותן יותר מידי קרדיט למשטרה.

2. יש עוד דרך הרבה יותר פשוטה ופחות חוקית (טלפון!@!) שגם מסתמכת על השלומאליות של המשטרה.

1. יש מצב.

2. מה הדרך?

אולי בה"פ?

• תוכן חדש...