Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום להם, זהו פעם ראשונה שאני הולך על ליסינג, ויש לי כל מני אופציות שאני מתלבט, אשמח להצעות. אני בגדול מחפש רכב משפחתי +- (אני רגיל למאזדה לאנטיס עד היום) האופציות הם:

אופל: ברלינה 4/5 דלטות 1.4, אסטרה סטיישן ENJOY

הונדה: ג'אז היברידי, אינסייט היברידי

טויוטה: קורולאה סאן 1.6, יאריס HSD היברידית 1.5, פריוס היברדי (קצת מותח את התקציב)

יונדאי: I30 CW 1.6, I35 INSPIRE 1.6

מאזדה: 3 1.6

סקודה: אוקטביה 1.2 אמביאנס

פוולוקסווגן: ג'טה 1.2 טרנדליין

פורד: פוקוס טרנד סטשיין, פוקוס טרנד רגיל

קטיה: פיקנטו, פורטה 1.6 LX

יש גם סיטרואן, פיגו, רנו אבל אני לא אוהב צרפתיות.

מבחינת מחיר כולם נכנסים בתקציב ובינתיים לקחתי לנסיעת מבחן את המאזדה, קורולאה וסקודה. אשמח לדעת על אילו מומלץ לקחת עוד לנסיעת מבחן ועל אילו לוותר ולא לשקול לטעמכם. וגם על מה כדאי לשים לב.

עריכה אחרונה על ידי carbuyer
פורסם

שאלת את השאלה הזאת על שלל הוריאצות שלה לפחות 4 פעמים וקיבלת תשובות. אין צורך לפתוח שרשור חדש אחת לשבוע עם אותה השאלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...