Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2011 ידני-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לסחירות אתה יכול לראות מחירים ממוצעים ביד 2,בקשר לאמינות לא שמעתי עליו בעיות מיוחדות,יש פה בחור עם רכב כזה שדי מרוצה ממנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבחור זה אני,

יש לי 2012 שההבדל היחיד ביניהם זה שיש לי מערכת מקורית עם שליטה מההגה שאין בדגם של 2011.

למעט כך האבזור והמנועים זהים לגמרי.

רכב עם תמורה טובה לכסף. ביצועים לא וואו, אבל לא מבייש חלק מהמשפחתיות 1.6, צריכת דלק מצוינת, נוחות טובה, אחיזה מעולה, לדעתי הרכב מתנהג טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאחותי רכשנו את הקלאו 1.2 הידנית ממודל 2012 לפני יותר מחצי שנה.

שום תלונות בנושאים טכניים, הרכב מאוד חסכוני ונוח.

לי הוא קצת חלש אבל היא מאוד מרוצה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ברשותי מודל 2011 (נובמבר).

הרכב שנתיים וחודשיים על הכביש, עבר 20K.

הגיעה עם מערכת מקורית (עלובה למדי באיכותה שהוחלפה במערכת פרטית משודרגת אבל איבדתי את השליטה מההגה).

בסה"כ אמינה מאד (טפו טפו טפו) - התקלה היחידה שהיתה לי לפני כחודשיים לערך היתה ברעש מהמזגן שהתגלה כצינור סדוק שהוחלף כמובן כחלק מהאחריות. זה ממש רחוק מהתדמית שיצאה לרנו. כנראה שניסן השפיעו יפה בענין זה.

הרכב איטי מאד אבל חסכוני (אני מצליח לחצות את ה- 16 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה (לא חוצה את ה- 100) שכוללת גם פקקים ונסיעה עירונית וגם הפעלה של בקרת השיוט.

גיר נוח אבל יחסי העברה קצרים מאד מה שמתבטא ברעש מנוע נוכח במהירות שיוט רגילה (100 קמ"ש).

מושבים נוחים אבל הנסיעה פחות (קצת קופצנית).

הגה אילם (יש לציין שהדגם שלי הגיע עם צמיגים דקיקים ברוחב 165. ראיתי דגם 2012 עם 185. יש תחושה מלאכותית). אחיזת כביש טובה.

מאובזרת יפה מאד למתחרות בקבוצה (ובאופן חריג בכמה אביזרים שקשה למצוא גם במכוניות יקרות בהרבה כמו בקרת שיוט מעולה!).

מרווחת ותא מטען גדול.

איכות הרכבה בינונית (יש רעשי פלסטיק פה ושם, שנשמעים בעיקר בכבישים סדוקים).

מאד מרוצה מהשרות של המוסך המרכזי בראשון. שני הטיפולים והכניסה לתיקון התבצעו עם המון סבלנות ועם המון תשומת לב (שכללה אפילו שיחה מאיש השרות לאחר כשבוע לבדיקת שביעות רצון מהיחס והשרות!). ממש מפתיע!

ביטוח זול - השנה שילמתי 2800 ש"ח (חובה ומקיף).

רישוי זול - 1188

בסה"כ למשימות שיעדתי אותה (רכב שני, בעיקר בית-עבודה-בית) עושה עבודה לא רעה בכלל.

מתחיל להתלבט לגבי הרכב הבא. כנראה יהיה קליאו (אבל לא יודע אם ה- 1.2 ידני או 0.9 ידני שההפרש בינהם לא זניח ולא יודע אם מוצדק - אשמח לחוות דעת למי שהתנסה בשניהם)

יום טוב

פורסם

מתחיל להתלבט לגבי הרכב הבא. כנראה יהיה קליאו (אבל לא יודע אם ה- 1.2 ידני או 0.9 ידני שההפרש בינהם לא זניח ולא יודע אם מוצדק - אשמח לחוות דעת למי שהתנסה בשניהם)

יום טוב

יש הבדל משמעותי בכוח

פורסם

התקציב שלי הוא 35k ממה שראיתי ביד 2 דורשים על שנתון 2011 בסביבות 45k

לפי מצב השוק נראה שאוכל לרכוש אחת במסגרת התקציב שלי?

פורסם

ממש לא.

הרכב עלה לראשונה באזור יולי-אוגוסט ולכן המחירון תאורטי בלבד. אם תכניס חודש יולי תקבל מחירון באזור 47-48 אלף.

לדעתי תצטרך לחפש רכב אחר (אולי רכב מיני).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני עוקב מספר שבועות אחרי מודעות ביד 2 ואף רכב לא נמכר.

המצב כזה קשה בשוק המשומשות??

ברשותי קליאו 2004 גיר ידני עם 94,000קמ...כמה שווה היום?

פורסם

שם לב שיש 1.2 ידני אטמוספרי שהוא המנוע הזול ביותר של הקליאו, 0.9 טורבו ידני ו 1.2 טורבו אוטומטי (רובוטי) בלבד.

נהגתי שבוע ב 0.9 טורבו הידני. מאוד מוצלח. בעיר זריז בבינעירוני בהחלט מספק+.

לא מתלים טיפוסיים של רנו אלא יותר קשיחים ומרוסנים. יתרון או חסרון? שאלה של סגנון. בכל אופן לא לצפות לנוחות הרכה של הקליאו הקודמת (גם עליה נהגתי לא מעט). אבל מאוד מהנה לנהיגה.

מבחינת מידות זו הסופר מיני הכי גדולה אבל העיצוב והתכנון פוגעים במרחב לו מצפים לאור המימדים החיצוניים.

• תוכן חדש...