Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לצמיגים לגולף gti דור4 , ברכב יש סטאפ מלא של k03s.

כרגע יש לי צמיגי טויו r1r צמיגים מעולים אבל נגמרים מהר.

אני מחפש צמיג יותר עמיד לפחות שנה.

פורסם

מה המידה ?

פורסם

לי יש את הטויו t1 sport אחלה צמיג שאוחז טוב, אבל היוקוהומה s-drive נחשב למקבילה היותר נחשבת שלו

פורסם

הבעיה ש R1R צמיג שמאבד מאוד מהר מהביצועים שלו.

אני נוטה כרגע יותר לכיוון sdrive צמיג שאוחז טוב בלאי סביר,למרות שהטיו t1sport מעניין אותי, אך הבנתי שיש לו בעיה של קריסת דפנות עד כמה זה נכון?

פורסם
TOYO T1 SPORT.

ביחס מחיר כסף טויו R1R יעשה את העבודה מצויין עבורך, צמיג אקסטרים בעלות של 500 ₪ ליחידה.

יש לך בצמיגי Nitto שהם תוצרת יפן את הדגמים Nt830 ו Invo.מצורף פרטים נוספים אודות הדגמים.

מעבר לאפשרויות שצויינו כאן, אני ממליץ על הנקוק K107 (ידוע גם כ- Ventus S1 evo) - צמיג שהוא גם ספורטיבי, בעל אחיזה מצויינת, וגם בעל אורך חיים גבוה יחסית לצמיג ספורטיבי. משמש בין היתר בהתקנה מקורית (OE) של אאודי A3 ופורד מונדיאו. מחיר לצמיג - 603 ש"ח כולל התקנה, אזיון ומע"מ באמצעות הזמנה ישירה באתר טייר קלאב.

דגם נוסף של הנקוק הוא Z222 (ידוע גם כ- Ventus RS-3) - צמיג EXTREME לנהיגה ספורטיבית (באותה קטיגוריה כמו ה- Toyo R1R). מחיר לצמיג - 668 ש"ח כולל התקנה, איזון ומע"מ באתר טייר קלאב.

כמו כן ניתן להזמין באתר טייר קלאב גם את צמיגי Toyo, Falken ומותגים נוספים.

• תוכן חדש...