Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האנדרואיד שלי הוא מגרסה 4.0.3

ובכל פעם שקופצת לי בקשה לעדכון כלשהו, אני קורא בחוות הדעת בעיקר 2 דברים: או משהו בסגנון "חרא! לא מה שהיה פעם!"

או שהעדכון פשוט כבר לא תומך בגרסה של מתחת ל- 4.4 משהו (בקיצור - לא בגרסה שלי...).

השאלה שלי היא האם באמת לא לעדכן?

מדוע המפתחים מתעלמים בעצם מבעלי המכשירים הישנים? הם לא לוקחים בחשבון שפעולת אינוס זו לא תשפיע בהכרח על כולם לרכוש מכשירים חדשים יותר? הרי תמיד יהיה פלח שוק (נכבד) שיישאר יותר משנתיים עם המכשיר שלו, ובכך בעצם מוותרים (מפסידים כסף?) על פלח שוק, אמנם קטן אבל עדיין משמעותי.

מה אתם עושים?

האם מעדכנים בצורה עיוורת או בודקים היטב?

או כמוני - לא מעדכנים בכלל בגלל חוסר תמיכה בגרסה?

פורסם

האמת היא שאני מעדכן הכל באופן אוטומאטי. כן חרא, לא חרא, אני לא טורח לחפור לפני עדכונים. איזה מכשיר יש לך שהגרסה החדשה ביותר שלו היא 4.0?

פורסם

גלקסי S2

GT-I9100

Android 4.0.3

שונא את הגישה המתנשאת שאם משהו הוא בן שנתיים אז לא מתייחסים אליו והוא נחשב מיושן.

מה זה אומר עלינו? הזקנים...?

אגב - זה שאתה מעדכן הכל בצורה עיוורת - זה עושה לך צרות? נגיד בעיות עם וואטסאפ או ווייז?

פורסם

מדובר על אפליקציות? אם כן, אז אילו אפליקציות אתה מנסה לעדכן? מעולם לא יצא לי להתקל באפליקציה שמתאימה רק לאנדרואיד 4.4 (אלא אם כן זו אפליקציה ייעודית למכשיר שבא איתו בדיפולט), הרוב המוחלט שלהן אפילו תומך למטה עד לאנדרואיד 2.2.

בעניין העדכונים - אני תמיד מעדכן שיש עדכון זמין, ולו רק בשביל לא לראות כל כמה שעות הודעה שיש עדכון זמין :-D

לי אישית גם יש S2 עם אנדרואיד 4.3.1 (מן הסתם לא רום רשמי של סמסונג) ואני מחכה שתצא גרסא יציבה של 4.4.2. המכשיר עובד מצויין ואני לא מרגיש שום צורך אפילו לחשוב על להחליף אותו בעתיד הקרוב-רחוק.

פורסם

1. יש לך עדכון לאנדרואיד 4.1.2, אולי אם תעדכן יהיו לך עדכונים.

2. כל טלפון עם אנדרואיד מגיע עם רזולוציות שונות, מה שאומר שמפתחי האפליקציות צריכים לפתח אפליקציות שתואמות לכול הרזולוציות בנפרד אז הם לא ממהרים לעשות את זה.

3. מי שקונה אנדרואיד חושב שהוא קנה אייפון בפחות כסף וזה לא באמת ככה. אין עדכוני תוכנה, אין עדכוני אנדרואיד...

הדרך היחידה ליהנות מאנדרואיד זה להתקין מערכות הפעלה לא רשמיות שעובדות יותר טוב מהמקור רק שאני מעדיף לא לדעת מה הרווח שיש לסעודי שכתב את מערכת ההפעלה שיש לי בטלפון

אייל

פורסם

זה לא נכון שמפתחים לכל רזולוציה בנפרד, מאיפה הוצאת את השטות הזו?

העיצוב והפיתוח עבור אנדרואיד נעשה בצורה אדפטיבית שיתאים את עצמו לרזולוציות שונות כי יש אינסוף בערך.

זה ממש חובבני ולא אפשרי לפתח לכל אחד בנפרד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

4.0.3 אשפה, על כל פלטפורמה.

לגלקסי 2 יש עדכונים לא רשמיים ל4.4.2.

ממליץ על cm11/cyanfox

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אכן ממליץ על גירסאות לא רישמיות, איך לך מה לידאוג- כל רום יהיה עדיף על הזבל של סמסונג שתוקע אפילו את הציפסט המהיר ביותר.....

http://iandroid.co.il/forum/forum77.html

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מצתרף לדיון: אני שוקל כרגע להעיף את האייפון שלי לקיבינימט ולרכוש את הlg g2, ההתלבטות היא בינו לבין הנקסוס 5 ברמת העיקרון.

הפחד היחיד שלי זה שגם פתאום יפסיקו לעדכן את המכשיר.

האם אני יוכל להתקין גירסה אחרת לא רשמית של lg? כלומר נניח ויהיה גרסה 5, וlg לא יעדכנו, יהיה אפשרות להתקין רום אחר?

(סליחה על החפירה, אני לא סגור על האנדרואיד, ועד היום הייתי תקוע עם אייפון)

פורסם

אני מצטרף להמלצות לשדרג את הרום, ממליץ על רום 4.1.2 מבוסס סמסונג.

הבעיה עם רומים שלא מבוססי סמסונג, מנסיוני, זה שהם לא מותאמים למכשיר במאת האחוזים. זה מתבטא בזמן טעינה ארוך יותר, איכות צילום ירודה, בעיות בקליטת GPS ואין את הפיצ'רים שעושים שימוש בחיישנים (כמו smartstay לדוגמא).

היכן אני מוצא עידכון כזה וכיצד זה מתבצע?

תודה.

נסה קודם כל לשדרג דרך המכשיר (סיכוי טוב שזה לא יעבוד), דרך הגדרות > אודות > שדרוג גרסא.

במידה וזה לא עבד, יש כאן: http://hwzone.co.il/gadgets/news/140636 הסבר פשוט וקצר לשדרוג לרום רשמי של סמסונג.

הורדה של רום אורנג' 4.1.2 מכאן: http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=PTR#firmware (דורש הרשמה)

פורסם

אתה רוצה להרוג אותו?

בשום אופן אל תוריד רומים של חברות הסלולר!

אפשר למצוא רומים של סמסונג שלא משוייכים לאף מפעיל סלולרי (באותו אתר שהבאת) והם עדיפים על הזבל של חברות הסלולר...

אפשר גם למצוא רומים מקוסטמים שעדיפים על הרומים הנקיים של סמסונג.

רום כזה שנחשב מומלץ זה NEAT ROM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686

אני באופן אישי מעדיף רומים יותר מקוסטמים.

פורסם

זה יכול להיות קצת יותר מורכב להתקין רום מקוסטם למי שאין בכלל ניסיון עם זה ולא לכל אחד זה מתאים ששפת הממשק של הרום היא באנגלית.

ובכל מקרה, כשמשדרגים גרסא, תמיד מומלץ קודם כל לשדרג לרום רשמי ורק אחר כך למקוסטם.

פורסם

יש Custom Roms עם עברית ועם צריבה דרך ODIN בדיוק כמו הרומים הרשמיים ככה שזה לא יותר מסובך...

כמו זה לדוגמא:

http://iandroid.co.il/forum/topic105397.html

מותקן אצל אחותי והיא מרוצה.

לשדרג לרום רשמי לפני?

מעולם לא עשיתי את זה והתעסקתי עם כמה עשרות מכשירי סמסונג מכל הדגמים והסוגים.

• תוכן חדש...