Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זוכר באיזה אתר ראיתי את זה, LG G2 32GB מגיע עם 22 GB פנוי למשתמש.

זה מטורף!

נראה לי הגיע הזמן שהיצרנים יכתבו את הנפח הפנוי ולא כמה יש במכשיר עצמו. או לפחות שימו חריץ הרחבה כי בסו, לא יהיה בכלל מקום לכלום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אצלי משום מה העדכון של HTC למכשיר ONE החדש עדכן לי אוטומטית ל 4.3 ועכשיו אני לא יכול למחוק קבצים דרך בחירת האפליקציות ע"י גרירה ומחיקה. אני חייב להכנס להגדרות-> אפליקציות ואז להסיר. סיוט מעצבן וזה באג שהיה לי גם במכשיר הקודם ONE X.

מישהו נתקל בזה?

Opel Adam S 2017

פורסם

כשהיה לי S2, ה4.0.4 של סמסונג זה היה רום שעבד לי הכי טוב על המכשיר, עדיף על כל הרומי קסטום שקר כלשהו (דחפנו bravia engine ו-beats audio, עשינו אוברקלוק לרמה שגורמת למכשיר להאדים, שמנו 100500+ ערכות נושא, באגים קטנים:קופא בעת הוצאה וקבלת שיחה, טוחן חבילת גלישה, קורס בניסיון לשלוח SMS).

עכשיו יש לי נוט 2 עם 4.3 של סמסונג.

היתרון של סטוק הוא שיש בו תמיכה מלאה בכל התכונות של המכשיר (כמו מאיץ גרפי, עט ועוד).

אם מפריעות אפליקציות מובנות, אפשר לעשות להם DISABLE, מקסימום לעשות רוט, ולהעיף אותן עם TITANIUM BACKUP או CLEANUP MASTER.

מקורי זה הכי, אחי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כשהיה לי S2, ה4.0.4 של סמסונג זה היה רום שעבד לי הכי טוב על המכשיר, עדיף על כל הרומי קסטום שקר כלשהו (דחפנו bravia engine ו-beats audio, עשינו אוברקלוק לרמה שגורמת למכשיר להאדים, שמנו 100500+ ערכות נושא, באגים קטנים:קופא בעת הוצאה וקבלת שיחה, טוחן חבילת גלישה, קורס בניסיון לשלוח SMS).

עכשיו יש לי נוט 2 עם 4.3 של סמסונג.

היתרון של סטוק הוא שיש בו תמיכה מלאה בכל התכונות של המכשיר (כמו מאיץ גרפי, עט ועוד).

אם מפריעות אפליקציות מובנות, אפשר לעשות להם DISABLE, מקסימום לעשות רוט, ולהעיף אותן עם TITANIUM BACKUP או CLEANUP MASTER.

מקורי זה הכי, אחי.

4.3 של סמסונג סטוק זאת זוועה שלא כתובה באף ספר. כלכך גרועה שאנשים חוזרים ל 4.1.2 וזה לפני שהזכרנו את הנוקס ונעילת האיזורים.

הימים של פעם חלפו עברו. היום 99 אחוז מהרומים מבוססים על סמסונג אבל עם ROOT, ופיצרים שסמסונג בוחרת לא להכניס כדי לא לפגוע במכירות של המכשירים החדשים.

בשביל הנוט 2 יש עשרות רומים שמבוססים על הנוט 3 כולל כ-ל האפליקציות והפיצרים. לא חבל להשאר מאחור?

אני שוקל כרגע להעיף את האייפון שלי לקיבינימט ולרכוש את הlg g2, ההתלבטות היא בינו לבין הנקסוס 5 ברמת העיקרון.

הפחד היחיד שלי זה שגם פתאום יפסיקו לעדכן את המכשיר.

LG G2 זה נקסוס 5 רק עם קצת שופוני. הבעיה עם ה G2 היא שהבוטלואדר שלהם נעול ככה שממש ממש ממש קשה לפתח למכשיר הזה.

אם אתה רוצה עדכונים, עדיף הנקסוס. מכשיר מעולה ואפילו הקיטקט סופסוף נראית טוב גם בגירסה הערומה של גוגל.

פורסם

מבקש סליחה מראש על קשיי ההבנה שלי באנדרואיד, אבל נניח וקניתי את הg2, ואני רוצה להחליף למערכת הפעלה אחרת אחרי שנה, אני יכול לצרוב רום אחר לא?

מה הכוונה שהבוטלואדר נעול?

אני לא נעול או משהו, רק מנסה להבין. תודה מראש.

פורסם

שדרגתי סופסוף לנקסוס 5. ההתנהגות של סמסונג ו-HTC בנושא עדכונים פשוט סיימה את הרומן שלי איתם לפחות לזמן הקרוב.

אחרי שקניתי את הטאבלט הכי יקר בשוק (באיזור בו אני מתגורר) עברה שנה ועדיין אין עדכון לנוט 10.1 שלי שיושב על 4.1.2 כאשר ה-S4 מיני של זוגתי אפילו יושב כבר על 4.2.2

HTC הודיעו לפני מס' ימים שמכשירים בני שנה לא יקבלו עדכון ל-4.4. נכון, המצב הכלכלי שלהם לא משהו אבל ככה זו לא הדרך למשוך לקוחות אלא פשוט להמשיך לגסוס. ואני אפילו לא מדבר על איכות המכשירים שיש היום לעומת שנתיים שלוש אחורה.

Veni Vidi Vici

פורסם

גם לי היה אותו סיפור עם HTC לפני שנתיים, הודיעו שהמכשיר לא מסוגל לסחוב אנדרואיד 4 ולכן ישאר עם 2. בפועל המכשיר סוחב היום CM 11.

כנראה שזאת שיטה אצלם, וזאת אחת הסיבות למה אני לא רואה את עצמי בעתיד עם מכשיר נוסף שלהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...