Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה!

אני עדיין בעד "הצדקה" של התו נכה שלהם בעזרת אלימות מתונה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

למה לנקוט באלימות? המדינה מרוויחה יופי של כסף על המתחזים, לו היתה טורחת לאכוף את זה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כנראה שבגליפורניה התו שייך לנכה ולא לרכבו.. מהל מקום הטיפול בנצלנים מוצדק ביותר.

מחזיר אותי לשרשור שהיה כאן לפני מספר שנים - מישהו שהביא את אביו למרפאה וחנה בחניית הנכים, כאשר ירד לקחת משהו מהרכב (האב היה במרפאה) נתפס כמתחזה וספג דו"ח, שאם להאמיןן לסיפורו - לא היה מוצדק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כנראה שבקליפורניה התו שייך לנכה ולא לרכבו..

Goes without saying.

זאת בדיוק המשמעות של תו נכה, האדם הוא נכה ולא הרכב. איך אפשר בכלל להבין את זה אחרת?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
למה לנקוט באלימות? המדינה מרוויחה יופי של כסף על המתחזים, לו היתה טורחת לאכוף את זה.

יש בעיה עם אכיפת חניה לא חוקית בחניית נכה- השוטרים לא יוכלו לסגור את החודש מרוב הדו״חות שיקבלו בעצמם על העבירה הזאת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
Goes without saying.

זאת בדיוק המשמעות של תו נכה, האדם הוא נכה ולא הרכב. איך אפשר בכלל להבין את זה אחרת?

אצלנו התו מוצמד לרכב מסויים. עקרונית אמור לשרת רק נכה מסויים, מעשית יש ניצול לרעה על ידי בני משפחה. אבל זה שייך לתרבות הכללית של זלזול בחוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה מתחילה מזילזול הרשויות באזרח. כשהרשויות יתיחסו בכבוד לחוקים, האזרח יכבד אותם, ירצה או לא.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לא לכל בנאדם יש תו נכה אז הוא צריך להיות פצוע ברגליים , אם כל הכבוד לי יש תו נכה ולא רואים את

זה עלי והבעיה היא לא ברגליים אז אל תשפטו מהר

פורסם

חניית נכים מיועדת רק לנכי רגליים עם תו כחול, נכים עם תו ירוק לא אמורים לחנות שם למרות שזה לא נאכף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למה לא?

הבעיה היא שבגלל שיש הרבה מתחזים, כשאבא שלי היה צריך באמת, סבלנו והיה המון בלאגן בשביל זה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...