Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל סקודה סופרב מודל 2011 שנסעה 100,000 ק"מ והמנוע מסוג TSI הלך

מבקש פרטים על תקדימים בקשר למימון החלפת מנוע ע"י היצרן/יבואן וכל מידע טכני רלוונטי

אני מתכוון להגיש תביעה יצוגית

פורסם

איך המנוע באחריות?

אצל סקודה האחריות היא שנתיים. עד כמה שזכור לי רכב משנת 2011, הוא לפחות בן שנתיים ו11 ימים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האם אתה יודע בכלל מהי תביעה יצוגית?

כמה תעלה לך, בזמן וכסף?

למה ההתלהמות בלי לתת יותר פרטים על בעלי הרכב, הרגלי נסיעה וטיפולים, אלא רק "המנוע הלך". מי קבע? למה "הלך" ? מה אמרו/הציעו במוסך מורשה?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קודם כל תפנה למוסך, מאיזה אזור אתה בארץ? אולי המוסך ישתתף איתך בעלות התיקון.

האם בצעת את כל הטיפולים השוטפים ברכב, קראו לך לריקול כל שהוא?

פורסם

100K ק"מ זה לא מעט.

האם האחריות היא ללא הגבלת ק"מ?

ידוע שיש למנועים אלו בעיית אמינות.

יחד עם זאת, אני לא בטוח שכאן יש מה לבוא בטענות ליבואן/יצרן.

פורסם

בסופרב יש או 1.8 או 2.0 , דווקא אין משהו מיוחד במנועים האלה להבדיל מ 1.4 עם סופרצ'ארג'ר הידוע לשמצה או 1.2 ששם הייתה בעייה די נפוצה עם המותחן שפתרו אותה.

אגב היו כמה מקרים של אותה בעיה עם המותחן ב 1.8.

לא נתת פרטים על איזה מנוע, שגרת טיפולים, אופן שימוש שלך ברכב, האם אתה יד ראשונה ואם לא מה ידוע לך על הסטוריה של הרכב, האם היו סימנים מקדימים (לדוגמה במותחנים לרב היה ניתן לזהות ברעש מתכתי בהנעהלפני שהמנוע שבק חיים).

האם פנית ליבואן, אם כן מה הייתה התיחסות שלהם?

חסרים פרטים

• תוכן חדש...