Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה כנראה מחר או מחרתיים אני אקבל את הרכב החדש שאני ומשפחתי רכשנו,פונטו ספייס 2005 16V ידנית,יש לי כמה שאלות לגבי ישור קו,הרכב עבר כ105 אלף קילומטר.

בבדיקה יצא שצריך רק כיוון פרונט,אך אני רוצה גם להחליף שמנים ונוזלי קירור וכו' לאיכותיים ביותר ולעשות טיימינג,כדי לדעת בדיוק מה יש לי ברכב,האם שכחתי כמה דברים?

מישהו להמליץ לי למוסך אמין וזול יחסית באזור חיפה-קריות-עכו?? ובכללי,מהי עלות סבירה לכל מה שאמרתי?

פורסם

צמיגים ומצבר חדשים במצב מעולה.

בקשר לטיפול קטן או גדול,למען האמת אני לא בטוח לגבי אם יש את המידע וגם ככה הייתי מעדיף לעשות בעצמי וזהו,לא סומך על אף אחד,כמה יעלה לי טיפול גדול?

פורסם

ראשית יפה שאתה הולך לעשות לו טיפול,במיוחד טיימינג אם לא ידוע מתי הוחלף,לגבי נוזל קירור,בעכו יש מוסך מורשה,תקנה ממנו נוזל קירור יעודי לפיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על העזרה.

האמת שזה סדר גודל המחיר שחשבתי עליו,הידע שלי במוכנאות שואף לאפס אך אני ממש הייתי רוצה לשנות את זה ואולי להתחיל קצת לטפל בעצמי,אך זה נושא אחר.

מה שאני מנסה לשאול וסליחה אם זה מגוחך,האם מוסך טוב יכול לבוא ולהסתכל על הרצועה ולהגיד לי אם היא צריכה החלפה? אותו הדבר למשאבת מים שהבנתי שנהוג לחליף יחד עם טיימינג,ולגבי שמנים פלגים וכו' גם כן? או שאתם אומרים פשוט לשים את הכסף כמו שאני חשבתי ולסוע עם ראש שקט?

נוסף על כך,כמה אמור לעלות לי החלפת קלאץ'? לידע הכללי.

פורסם
תודה רבה על העזרה.

האמת שזה סדר גודל המחיר שחשבתי עליו,הידע שלי במוכנאות שואף לאפס אך אני ממש הייתי רוצה לשנות את זה ואולי להתחיל קצת לטפל בעצמי,אך זה נושא אחר.

מה שאני מנסה לשאול וסליחה אם זה מגוחך,האם מוסך טוב יכול לבוא ולהסתכל על הרצועה ולהגיד לי אם היא צריכה החלפה? אותו הדבר למשאבת מים שהבנתי שנהוג לחליף יחד עם טיימינג,ולגבי שמנים פלגים וכו' גם כן? או שאתם אומרים פשוט לשים את הכסף כמו שאני חשבתי ולסוע עם ראש שקט?

נוסף על כך,כמה אמור לעלות לי החלפת קלאץ'? לידע הכללי.

מהיכן אתה בארץ? כי אם אתה מאיזור חדרה אין לי בעיה שתגיע אליי ואבצע לך את הטיפול וניסתכל יחד על רצועת התיזמון ואם היא נחוצה החלפה גם נחליף אותה והכל בחינם כמובן! ככה תחסוך מאות שקלים וככה גם תלמד כמו שרצית.

פורסם

קודם כל תודה רבה לך על הנכונות לעוזר! לא כל יום נתקלים באנשים אדיבים שרוצים לעזור

אני מתגורר בעכו,בסופי שבוע אני נמצא בחיפה ובכל מקרה ממש לא אכפת לי מהנסיעה,האמת היא שהשבועים הקרובים כנראה יהיו מאוד עמוסים עלי ואני מפחד קצת למשוך טיפול ראשון ברכב,אם אמצא זמן אקדיש אותו ואבוא אליך אם יתאים לך,תודה מראש בכל מקרה.

מתגובתך הבנתי שכן אפשר להסתכל,אחרי שאקבל את הרכב מחר ואדע גם איך יראה הלוז שלי השבוע אדע מה לעשות.

פורסם

ישור קו מלא במורשה יעלה יותר מ-2000 ש"ח כולל טיימניג , עבודה , פלאגים ,נוזלים , שמנים ופילטרים.

אם הוחלפה רצועה ב-4 שנים האחרונות הייתי מוותר על טיימינג .

תיזהר ממוסכים לא מורשים שלא מכירים את הרכב (ורובם לא ) , תדרוש שישימו לך קירור פרפלו אדום - בדרך כלל אין להם במלאי כך שתרכוש בנפרד אצל היבואן.

פורסם
קודם כל תודה רבה לך על הנכונות לעוזר! לא כל יום נתקלים באנשים אדיבים שרוצים לעזור

אני מתגורר בעכו,בסופי שבוע אני נמצא בחיפה ובכל מקרה ממש לא אכפת לי מהנסיעה,האמת היא שהשבועים הקרובים כנראה יהיו מאוד עמוסים עלי ואני מפחד קצת למשוך טיפול ראשון ברכב,אם אמצא זמן אקדיש אותו ואבוא אליך אם יתאים לך,תודה מראש בכל מקרה.

מתגובתך הבנתי שכן אפשר להסתכל,אחרי שאקבל את הרכב מחר ואדע גם איך יראה הלוז שלי השבוע אדע מה לעשות.

צור איתי קשר בפרטי כי גם אני צריך לבדוק את לוח הזמנים שלי. :wink:

• תוכן חדש...