Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצעת מחיר הייתה בדיוק לפי מה שכתוב בספר רכב עבור טיפול 45К. המחירים כוללים מע"מ.

שמן מנוע (260 ש"ח)

פילטר שמן (100 ש"ח)

פילטר אויר (140 ש"ח)

פילטר מזגן (220 ש"ח)

4 פלגים (260 ש"ח)

תוסף דלק (120 ש"ח)

עבודה (710 ש"ח)

סה"כ 1810 ש"ח

זה שהמחיר הסופי הוא מחיר אסטרונומי ולא הגיוני - אני מסכים!

תרים טלפון לאוטו מודיעין - תשווה מחירים ! (אם לא תמצא-שלח ה.פ.)

פילטר מזגן 220 שח? קניתי ב50 מקורי, אין בושה?

זה זהה שביקשו 900 עבור הח' רפידות במורשה וכל החלקים עולים 240 ש"ח, ראבק, 500 שח על עבודה של 20 דק'?

שמע,

מישהו צריך להחזיק את המוסך המורשה וגוזרים קופון - השאלה כמה אנשים מוכנים לשלם סכומים כאלו.

אל תשכח שישנם לא מעט שלא משלמים את המע"מ כעצמאים או שהרכב יורד כחברה והסכומים קצת פחות מפחידים.

תעדכן!

שבת שלום!

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני גר בדרום הארץ.

נגיד, אני מקבל הצעת מחיר במוסך מורשה קיה בת"א על 1000 ש"ח.

אז אני צריך לקחת יום חופש בעבודה + לשלם על הדלק.

כמה אני אחסוך בסוף? לדעתי זה לא כל כך משתלם.

הטיפול היה במוסך מורשה באשדוד. (הגעתי ראשון ב07:30 ויצאתי ב09:00, ממש לא הולך כל היום)

שוב,

אני עדיין מתלבט אם הייתי חוזר על כך וכנראה שלא.

תזכור שהאחריות לאחר 3 שנים הינה על מנוע וגיר בלבד ולכן הייתי בוחר בקפידה במה לטפל במורשה - אם הייתי הולך.

אישית -

יש לי זמן עד לטיפול 60 אק"מ. ככל הנראה אלך למוסך בקיבוץ שמטפל עם מקורי ורושם הכל.

מי שייקנה את הרכב או אם חו"ח אצטרך אחריות - יוכל לקבל פירוט מלא עם תאריכים ופירוט חלקים ב ד י ו ק כמו במורשה.

בהפרש הכספי - יש כ"כ הרבה דברים לתחזק באוטו (צמיגים, טסט, דלק, כיסאות לילדים, עוד טיפולים ועוד ועוד . .)

הייתי שמח לשמוע מאנשים נוספים על סכומים שמשלמים במורשה והאם כולם מטפלים רק במורשה.

שבת שלום!

אורי

פורסם
חיובי אבל לזה צריך קצת נסיון וידע, לראות איך הם עובדים ומה הם ממליצים. תשתדל לקרוא כמה שיותר באינטרנט איך דברים אמורים להיות.

אורי גם עשה טיפול 45K לאותו רכב וזה עלה לו 1000 ש"ח שנשמע יותר סביר. מזה אתה צריך לקזז את החלפת הנורה שלו. כך שהצעת המחיר שלך ממש לא ברורה. תקרא גם את מה שכתוב לך בספר הטיפולים ותחזור לאותו מוסך כדי לברר את ההבדל. תבקש הצעת מחיר גם ממוסך מורשה אחר.

מצטער,

1000 שח לטיפול קטן ממש אינו נשמע סביר.

אני מבין דבר או שניים במכונאות. סומך על המוסך לגמרי.

בכל מקרה הצטרפתי לפורום קיה סיד. נראה אם יהיה משהו מעניין.

שוב תודה רבה לכל העונים!

פורסם
אני גר בדרום הארץ.

נגיד, אני מקבל הצעת מחיר במוסך מורשה קיה בת"א על 1000 ש"ח.

אז אני צריך לקחת יום חופש בעבודה + לשלם על הדלק.

כמה אני אחסוך בסוף? לדעתי זה לא כל כך משתלם.

כמה דרום?

פורסם
הטיפול היה במוסך מורשה באשדוד...

מי שייקנה את הרכב או אם חו"ח אצטרך אחריות - יוכל לקבל פירוט מלא עם תאריכים ופירוט חלקים ב ד י ו ק כמו במורשה.

איזה שמן מנוע קיבלת בטיפול?

למה אני שואל. במורשה קיה משתמשים בשמן מנוע PAZ והם לא מוכנים לשמוע על שום שמן מנוע אחר כמו AGIP או VALVOLINE.

מספיק שהשתמשת בשמן מנוע אחר (שהוא אפילו יותר טוב!!!) - יש להם סיבה לבטל לך את אחריות על המנוע. הם יחפשו בכל מיני תירוצים כדי לנצל את ההזדמנות הזו.

פורסם
מצטער,1000 שח לטיפול קטן ממש אינו נשמע סביר.

אורי גם עשה טיפול 45K לאותו רכב וזה עלה לו 1000 ש"ח שנשמע יותר סביר.

לא כתבתי ש-1000 ש"ח זה סביר. כתבתי "נשמע יותר סביר" (מ-1800 ש"ח) וזה על סמך הידע שלי ומה שאתה כתבת.

פורסם

http://www.kia-center-telaviv.co.il/text.asp?wood=665

זניט, הצעת המחיר שלך ממש לא הגיונית. מחיר פילטר מזגן גבוה, מחיר עבודה גבוה, מחיר שמן גבוה ולא יודע מה עוד. אולי זה דורש התערבות של היבואן ו/או משרד התחבורה ו/או גוף תקשורת במה שקורה שם בדרום. אין נציג של טלקאר בפורום?

פורסם
http://www.kia-center-telaviv.co.il/text.asp?wood=665

זניט, הצעת המחיר שלך ממש לא הגיונית.

אתה לא צריך לשכנע אותי. את המחירים של הטיפולים במוסך השלושה בת"א אני מכיר וכתבתי על זה בפורום אחר.

שים לב -

על הטיפול הראשון במוסך מורשה KIA בב"ש אני שילמתי 615 ש"ח (אחרי הנחה של 10% על העבודה). בת"א המחיר הוא 433 ש"ח. פער של 42%!

על הטיפול השני במוסך מורשה KIA בב"ש אני שילמתי 720 ש"ח (אחרי הנחה של 10% על העבודה). בת"א המחיר הוא 450 ש"ח. פער של 60%!!

על הטיפול השלישי במוסך מורשה KIA בב"ש קיבלתי הצעת מחיר של 1800 ש"ח. בת"א המחיר הוא 842 ש"ח. פער של 114%!!!

אני יכול לשלם 200-250 ש"ח יותר על הטיפול. אבל לשלם כמעט 1000 ש"ח יותר אני לא מוכן ולא אשלם.

פורסם
לא כתבתי ש-1000 ש"ח זה סביר. כתבתי "נשמע יותר סביר" (מ-1800 ש"ח) וזה על סמך הידע שלי ומה שאתה כתבת.

זה בסדר, בסה"כ ציינתי את העובדה של המחיר הלא שפוי :evil:

פורסם
אני יכול לשלם 200-250 ש"ח יותר על הטיפול. אבל לשלם כמעט 1000 ש"ח יותר אני לא מוכן ולא אשלם.

אתה צודק, ולכן לדעתי אתה צריך לפנות ליבואן או לכל גורם אחר כדי שיבררו את הנושא ושידאגו לכך שאתם בדרום תשלמו בדומה לאלה שגרים במרכז.

פורסם
אתה צודק, ולכן לדעתי אתה צריך לפנות ליבואן או לכל גורם אחר כדי שיבררו את הנושא ושידאגו לכך שאתם בדרום תשלמו בדומה לאלה שגרים במרכז.

התקשרתי, מייליים וגם ביקשתי במוסך המורשה בחודשיים האחרונים.

עדיין מחכה . . .

:evil:

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אחרי שקיבלתי הצעת מחיר במוסך מורשה קיה, אני מיד דברתי עם המוסכניק שאני מכיר אותו טוב. קיבלתי ממנו הצעת מחיר כ- 500 ש"ח.

הוא אמר לי שאת הפלגים אני לא צריך להחליף. פילטר מזגן אני מנקה כל 3-4 חודשים, לכן אותו אני גם לא אחליף.

לשלם 500 ש"ח על שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אויר ועבודה - נראה לי בסדר.

באיחור גדול אני רוצה לעדכן על מחיר הטיפול. את הטיפול עשיתי אצל אותו מוסכניק שדיברתי אליו.

סה"כ שילמתי 567 ש"ח.

שמן מנוע (Mannol) סינטטי מלא - 200 ש"ח

פלשינג - 50 ש"ח (עברתי משמן מנוע 5W-40 ל 5W-30)

פילטר שמן מקורי יונדאי/קיה - 70 ש"ח

פילטר מזגן תחליפי - 70 ש"ח

פילטר אויר לא היה צורך להחליף

עבודה - 177 ש"ח

פורסם

תאמת אני יגד לכם אחרי שאני קורה את הדברים האלו.. ועצוב לי... להחליף שמן ונורה לוקח שעתיים?

מניסיון שלי חלקים של יונדאי/קיה מקוריים לא עוברים את ב 300 שח לטיפול 10K

כמובן שכל תקופה צריך לעשות ברקסים טימינג שזה עוד הוצאה..

• תוכן חדש...