Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום עשיתי טיפול לרכב במוסך מורשה:mad2: טיפול 40 אלף למרות שאני לא מתקרב לזה עדיין עלות הטיפול 1200 ש"ח. בטיפול אמרו לי שאני צריך להחליף צלחות קידמות דיסקיות קדמיות וגם לגבי האחורי צלחות ודיסקיות הוא רצה ממני 1200 ש"ח שזה על צלחות חרוטות אודה לעוזרים מה לעשות איפה לטפל בזה מחירים וכו אני נמצא באיזור המרכז. האם כדי חריטה האם זה מחיר הגון?

פורסם

אם הרכב עבר את תקופת האחריות (לא ציינת שנה),ממליץ לך לוותר על המורשה ולגשת למוסך זיסו חבר הפורום (יוסי זיסו).

הוא מתמחה ביונדאי (לא מורש היבואן) וסביר להניח,שהמחירים אצלו יהיו מעט נוחים יותר.

במורשה,ידוע,שהטיפולים יקרים.

אצלי לא התביישו לבקש כמעט 1800 על : שמן+פילטר שמן+פילטר אוויר+בלמים קדמיים +החלפת שמן גיר.

בסופו של דבר,בגלל שהרכב היה על סף יציאה מהאחריות,שלחתי אותו לבדיקה אחרונה אצלם והם אישרו הנחה של 400 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האוטו עדיין באחריות לכן טיפלתי במורשה הם רצו שאני יעשה גם ברקסים ולא הסכמתי לא פוגע באחריות הסכום שהוא רצה זה 1390 שקל אשמח להצעות

פורסם

המלצה: לאחר שקבלת הצעת מחיר לבלמים, תתחיל הכל מחדש ותבקש מהמכונאי לבדוק מחדש את הבלמים, מכיוון שכל מכונאי יכול לתת הצעת תיקון (לא מחיר) שונה. או במילים אחרות, תשים בצד את מה שאמרו לך במורשה וקבל הצעת תיקון נוספת.

פורסם

לי לקחו במוסך על החלפת הבלמים קדמיים +אחוריים ללא חריטה ,בלמים תחליפיים מאיכות טובה כולל טיפול שכלל בתוכו החלפת שמן סינטטי מלא , החלפת מסנן אויר ומסנן שמן מנוע וכן החלפת פילטר מזגן תחליפי ופלגים תחליפים כ900 שקל כולל מע"מ. תעשה את החשבון שלך. מדובר אצלי ביונדאי I30 סוף שנת 2009 .

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
לי לקחו במוסך על החלפת הבלמים קדמיים +אחוריים ללא חריטה ,בלמים תחליפיים מאיכות טובה כולל טיפול שכלל בתוכו החלפת שמן סינטטי מלא , החלפת מסנן אויר ומסנן שמן מנוע וכן החלפת פילטר מזגן תחליפי ופלגים תחליפים כ900 שקל כולל מע"מ. תעשה את החשבון שלך. מדובר אצלי ביונדאי I30 סוף שנת 2009 .

יש לי רכב דומה לשלך. פלאגים תחליפיים לא מומלצים.

מקוריים עולה סט 180 ש"ח במורשה +120 עבודה. בשביל 300 ש"ח כולל מע"מ חבל להרוס את הרכב.

המחירים שהם באופן כללי הזויים.

במקום פותח הנושא,הייתי מבקש טיפול קטן : שמן+מסנן שמן+מצתים (אם צריך).

מעבר לכך,במוסך מתמחה שרכב (שכבר הומלץ לו) לעשות את שאר הטיפול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עשיתי טיפול שילמתי 1200 שקל על הטיפול אבל דיסקיות וצלחות חריטה הם רצו מחיר מטורף 1300 על קדמי חריטה+דיסקיות ואחורי רק דיסקיות אשמח לאופציות שפויות. נ.ב אם הרכב לא באחריות גם הטיפול לא היה נעשה במורשה.

• תוכן חדש...