Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולם לחגיגות בר מצווה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב אח שלי חוגג בר מצווה, התכנון הוא לעשות שישי שבת שבו חוגגים לו כאשר בשישי בצהרים (סביבות 11) יש ארוחת צהריים ( או בוקר) רוב בני המשפחה שמגיעים דתיים ולכן המקום חייב להיות כשר, והתקציב הוא עד 200ש"ח למנה, מצאנו מקום שבו המנות לא יקרות אבל העלות הכוללת מסביב גובהה מאוד.

כמובן שבפורום אפשר למצוא הכל ובטוח מישהו יודע על מקום (לא חייב להיות אולם, זה אמור להיות ארוחה למשפחה וחברים קרובים) בין חיפה לעמק חפר שעלות המנות לא יותר מ-200 ש"ח (לא משנה אם בשרי או חלבי) ושמתאים ל-80 אנשים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שיהיה במזל טוב!

אל תשכח להזמין אותי :p

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כדאי לבדוק במלונות בסביבה, מנה במלון מכובד תעמוד בתקציב ויש פחות "בלאגן" מסביב.

-אין עלויות הגברה/ תאורה ושאר שקרים.

-פחות חפירות על טיפים.

-עיצוב שולחנות יכול להיות צמחי תבלין שהאורחים יקחו הביתה בסוף, עציצים בינונים בגודלם של פלפלים וכו עטויפים יפה

כ12ש"ח ליחידה.

-מוסיקת רקע בעלות סימלית אם בכלל

-צלם סטילס איכותי אמור לגבות עד 1000ש"ח (יכול להמליץ על כמה)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אני כבר מדמיין את שולחן "הפרלמנט" שם :lol:

אם נפתח שולחן מגובבים אני בא עד ערד לאסוף אותך!

ולא עם הליסינג :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גם תחזיר אותי בחזרה?

חכה, הוא אפילו לא הזמין אותנו המנוול...

בעצם אפשר גם פשוט להגיע, "שלום, אני לוקו חבר חתן, זה תפוחי נהג שלי"

Gn'f'R

פורסם
גם תחזיר אותי בחזרה?

חכה, הוא אפילו לא הזמין אותנו המנוול...

אני אזרוק אותך ב-חורה.

אגב,ערד בתוך הקו הירוק?

פורסם

אני מאמין שאני יכול לפתוח שולחן למגובבים אקסקלוסיבים בלבד אבל קודם צריך למצוא מקום.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם נחזור רגע לנושא, זה בדיוק מה שעשינו בבר המצווה של בני.

איננו דתיים, ואולם חלק מבני משפחתנו - כן.

קצת קשה לי לעזור לך עם מלון באיזור שבקשת, אבל אני רוצה לומר לך, שסוף שבוע "משפחתי" במלון (משעה 14:00 לערך ביום שישי, ועד צאת השבת), עם אולם + בית כנסת (במלון) וספר תורה, וכמובן כל הארוחות (הכשרות) המשולבות עם זמני התפילות, היו הצלחה רבה (את זה אמרו לי חלק מהמוזמנים בסיום האירוע) וגם הזדמנות לכל המשפחה לחדש קשרים ישנים עם אלה שלא ראו מזמן. לדעתי - זה הפתרון במצב כזה.

רצינו ואולם לא הצלחנו בסוף להביא איזשהו פייטן (שירים את המורל בערב שבת, אפילו שהצענו חדר במלון, אם יש לו בעיית מרחק מהבית), ומה שעשינו זה להדפיס שירונים של שירי שבת, והיה ממש אחלה כי המוזמנים שיתפו פעולה.

כ"כ - כמובן - להביא צלם ל"צילומי כניסה" בצהרי יום שישי (ולא מעבר לזה), ושי שהשארנו בכל חדר וחדר לאורחים.

שיהייה לכם במז"ט ! (ואם זה בכ"ז רלוונטי - בית המלון היה "רימונים" ,בר"ג, בתחילת ר"ח ביאליק. - קיבלנו מהם שרות לתפארת).

alfa 156 2.5.

פורסם

rgunv התאריך המתוכנן הוא יום לפני פסח ולפי מה שהבנתי המלונות בסביבה או לא רוצים לעשות או מבקשים מחיר גובה, לגבי הצלם וכו' אני אבדוק אם אפשר להוריד את המחיר ככה, תודה.

חולגי זה מה שהיה בבר מצווה שלי, זה אכן נחמד מאוד אבל הבעיה היא שזה יקר לשכן את כל המשפחה בבית מלון (אבל אני אציע את הרעיון בכל זאת), תודה.

תודה גם לרז שגובב את הכותרת ולכל המגובבים המתארחים שעזרו לשמור על השרשור בעמוד הראשון.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

היות ומדובר ביום שלפני פסח מומלץ לחפש מסעדה כשרה שבה לא מתכוונים להכשיר את המטבח, ברוב המלונות כנראה שכבר יהיה אוכל כשר לפסח, אולי כדאי לשקול לשכור אוטובוס כך שניתן יהיה להגדיל את הטווח.

כדאי לשקול ברנצ׳ בבית קפה/ מסעדה איכותיים, צפויה ארוחת חג גדולה ולכן ארוחת בוקר חלבית יכולה לבוא בקטע טוב

לגבי הצילום- שים לב שמדובר בסטילס בלבד, חבילת צילום שכוללת גם וידאו במחיר כזה אינה שווה את מחיר השיחה לצלם.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הסתכלתי עכשיו בטופס הזמנה וכל המסביב זה ברמנים, איש טכני, מנהל אירוע וכו'

האם מקובל למשל לוותר על ברמן של משקאות חמים ולשים מיחם, קפה, תה וחלב (אישית אני לא רואה עם זה בעיה ומהלך כזה יחסוך בסביבות 1700 ש"ח).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...