Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבוופר

MrBanger
שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברה אני בזמן האחרון נורא מטלבת לגבי סאבוופר!

סבירות מאד גבוהה שאני מביא את המגבר הזה

Soundstream PN1.650D 650 W Picasso Series Monoblock Class D Subwoofer Amplifier

ואני רוצה להביא את ה P2D2-12 של רוקפורד

השאלה אם הם תואמים פחות או יותר מבחינת העוצמה..

אני מעוניין לחבר את הסאב+מגבר הנ"ל בהתנגדות של 4 אוהם השאלה אם הסאב הזה יעבוד על 400 RMS...

חברה מצטער רציתי לשים קישור אבל אסור לי בנתיים כי אין לי 20 הודעות XD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסאבוופר יעבוד בסדר ב400 RMS?? זה לא יותר מדי בשבילו? כי בהרבה מקמות כתוב שהוא עובד ב 250 RMS ב4אוהם..

אז או שבעלי החנויות לא יודעים מה הם מוכרים ולא מכירים את המוצרים שלהם כמו שצריך או שאני הבנתי משהו לא נכון.

תתקן אותי אם אני טועה הסאב הזה יעבוד גג על 400 RMS בהתנגדות של 4 אוהם וגג ב 800 RMS בהתנגדות של 2 אוהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי על איזה דגם אתה מדבר חדש\ישן,הדגם החדש הוא בעל יכולת ספיגה של 400RMS הישן הוא 250RMS

הסאב הנ"ל הוא גירסא עם שני סלילים של 2 אום והוא יכול לעבוד

בהתנגדות סופית של 1 אום בחיבור מקבילי של הסלילים

או ב-4 אום בחיבור סידרתי של הסלילים.

המונו הנ"ל מוצהר כמספק 400RMS ב-4 אום ולכן הוא מתאים להגברת הסאב הנ"ל.

זה הדגם חדש:

http://www.rockfordfosgate.com/products/details/p2d2-12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וזה הישן:

http://i176.photobucket.com/albums/w192/dixiesweet04/CIMG2652.jpg

אני מאמין שיהיה לך קל מאוד להבדיל ויזואלית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה אלון תודה רבה!

אני אברר איזה דגם בדיור הם מוכרים ואני מזמין את המגבר הזה נראה לי זה ינגן פצצה :))))

תודה רבה חברה שבוע טוב

לגבי מי ששלח לי את ההודעה לגבי הסאב עם המגבר אני מצטער לא יכול להשיב הודעה פרטית.

אני לא ממש מעוניין לקנות דברים כאלה מיד שניה, לא משהו אישי פשוט מנסיון לא אוהב לקנות כל מה שקשור לאלקטרוניקה מיד שניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...