Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי פאסאט 2005 בגירסת קומפורטליין.

השאלה שלי היא כזאת הדלת האחורית מצד הנהג אינה נפתחת עכשיו ניסיתי לפתוח את הדלת ויש שם עוד כמו קיר פלדה הורדתי אותו הבעיה שהחלון בנוי עליו הכוונה למסילה של החלון. איך אני יכול לפרק את החלון מהמסילה כדי להגיע לפנים הדלת ולמנעול .

הבעיה שצצה בזמן האחרון זה שהמנוע בבגאז' לא עובד והדלת של הנהג לפעמים מסרבת להינעל או ההפך.

ועכשיו שאני נועל את האוטו יש את הצליל נעילה וכמו כולם אנחנו יודעים לוואלקסוואגן יש רעש נעילה כאילו דורכים שטגן (רובה)

בקיצור אחרי הנעילה האוטו לא מפסיק לתת נעילה עוד כמה פעמים סתם ככה.

ואני רוצה להתחיל בתיקון הדלת האחורית שבצד הנהג. אשמח אם יש למישהו תשובה כיצד לפרק את הקיר פלדה הנוסף שמסילת החלון בנויה עליו.

תודה לכולם מיכאל.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

• תוכן חדש...