Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308

amore
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אשמח לשמוע חוות דעת על פיג'ו 308 (רק בלי סטיגמות על צרפתיות)

מי שמכיר את הרכב והתנסה איתו ?

האם אתם ממליצים על הרכב הזה למשפחה ?

תודה לכל המשיבים

פורסם

פרקטית ובנויה טוב (אך איכות החומרים פחות טובה מבגולף/אוקטביה).

נוחות טובה בסך הכל (מצוינת מחוץ לעיר, בסדר בעיר) - ה-306 לדוגמא הייתה טובה יותר.

קיימים שני מנועי 1.6, אחד צרפתי למהדרין עם 110 כ"ס - בסדר ואמין בסך הכל. המנוע בדגמים החדשים יותר מקורו בשת"פ עם BMW, והוא מודרני וחזק יותר (120 כ"ס וזמינות כח משופרת).

הגיר האוט' הוא נקודת התורפה, אמנם בשנים האלו הוא כבר אמין למדי וללא בעיות מיוחדות וכן התנהגותו מצוינת לטעמי, כיוון שהוא מחקה גיר ידני, אך יש לו רק 4 יחסי העברה ובשילוב עם משקל לא קל במיוחד, חסר לו לפחות יחס העברה נוסף אחד כדי שהוא יוכל להשתלב טוב יותר עם המנוע ולספק נסיעה נינוחה בשיוט.

צריכת הדלק המשולבת היא 10 - 11 ק"מ/ל'.

כשהייתה חדשה, היו הרבה מתחרות טובות ממנה, אך כמשומשת ובמחיר הנכון היא יכולה להוות תמורה טובה לכסף.

ה-C4 הינה אחותה התאומה (אותם מכללים) בעיצוב חיצוני/פנימי שונה, אך עקב תדמית נמוכה יותר, מוצעת לרב במחיר נמוך יותר מהפיג'ו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
פרקטית ובנויה טוב (אך איכות החומרים פחות טובה מבגולף/אוקטביה).

נוחות טובה בסך הכל (מצוינת מחוץ לעיר, בסדר בעיר) - ה-306 לדוגמא הייתה טובה יותר.

קיימים שני מנועי 1.6, אחד צרפתי למהדרין עם 110 כ"ס - בסדר ואמין בסך הכל. המנוע בדגמים החדשים יותר מקורו בשת"פ עם BMW, והוא מודרני וחזק יותר (120 כ"ס וזמינות כח משופרת).

הגיר האוט' הוא נקודת התורפה, אמנם בשנים האלו הוא כבר אמין למדי וללא בעיות מיוחדות וכן התנהגותו מצוינת לטעמי, כיוון שהוא מחקה גיר ידני, אך יש לו רק 4 יחסי העברה ובשילוב עם משקל לא קל במיוחד, חסר לו לפחות יחס העברה נוסף אחד כדי שהוא יוכל להשתלב טוב יותר עם המנוע ולספק נסיעה נינוחה בשיוט.

צריכת הדלק המשולבת היא 10 - 11 ק"מ/ל'.

כשהייתה חדשה, היו הרבה מתחרות טובות ממנה, אך כמשומשת ובמחיר הנכון היא יכולה להוות תמורה טובה לכסף.

ה-C4 הינה אחותה התאומה (אותם מכללים) בעיצוב חיצוני/פנימי שונה, אך עקב תדמית נמוכה יותר, מוצעת לרב במחיר נמוך יותר מהפיג'ו.

תודה על התייחסותך המקצועית !

בשורה תחתונה האם אתה ממליץ על הרכב ?

והאם היית מתעקש על פרטיות או הולך אפילו על ליסינג

אני מדבר על שנתון 2010

ואין ספק שבתור משומשת יחסית למתחרות מהווה איום (כאשר מנקים את הסטיגמות)

פורסם

כפי שתראה בחתימה שלי, אז יש לי C4 אשר משמשת בעיקר את אשתי, אך אנו לוקחים אותה מדי פעם לטיול של שבת.

את שלי רכשתי בלובינסקי טרייד, אך התעקשתי על פרטית יד ראשונה. אם תתפשר על ליסינג, אז סביר שתמצא במחיר טוב יותר, אך לרב הנסועה שלהם גבוהה משמעותית (שלי נסעה פחות מ-70K ק"מ).

לגבי המלצה, בסופו של דבר זאת העדפה אישית ושאלה של האם היא עונה לדרישות שלך או לא. אם אתה נוסע הרבה יחסית, אז כיוון שהיא לא חסכונית במיוחד, אז צפה להוצאות דלק גבוהות יחסית.

פורסם

בתור בעלים של אחת כזו כבר יותר משנתיים , אני יכול להמליץ לך עליה , יחסית למשפחתית היא מאוד טובה מה שאני מאוד אוהב הוא איכות החומרים ונוחות הנסיעה , ואם תמצא את דגם הטורבו יותר טוב בגלל הגיר עם ששה הילוכים , כי בדגם האטמוספירי משודך לגיר ארבעה הילוכם וזה משמעותי מאוד לשיוט , ועוד נקודה שמעצבנת אותי הרעש של המנוע . בסה״כ יחסית למחיר היא נותנת תמורה . אם יש עוד שאלות אני אשמח לעזור , אגב צריכת הדלק משולבת בנהיגה רגועה אתה יכול להגיע עד 1:12 .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

תודה על ההתייחסות.

עד כה דיברת על c4 באותה הנשימה שהזכרתי את פיג'ו 308.

ד"א מה דעתך על פרטי מלובינסקי ?

פורסם

מכונית מצוינת בסך הכל.

איכותית ומאוד נעימה מבפנים.

איכות החומרים מבפנים היא מעולה, יש שימוש לא מעט בחומרים רכים ולא חלולים.

נהיגה סך הכל טובה, תנוחת הישיבה לי באופן אישי מאוד נוחה ואני דיי גבוה,

הנסיעה לדעתי יכלה להיות קצת יותר נמרצת אבל בהחלט לא מדובר במשהו שהוא קריטי,

המנוע מרעיש, לי אישית זה סאונד נחמד לאזניים אבל יש כאלה שלא יאהבו את זה.

רכב יחסית אמין בלי בעיות יוצאות דופן או קשות בצורה לא רגילה.

מחירה בשוק הוא נמוך מהמתחרות ומהמחירון, במחיר נמוך זו עיסקה משתלמת מאוד! בהצלחה.

שלומי.

פורסם
מכונית מצוינת בסך הכל.

איכותית ומאוד נעימה מבפנים.

איכות החומרים מבפנים היא מעולה, יש שימוש לא מעט בחומרים רכים ולא חלולים.

נהיגה סך הכל טובה, תנוחת הישיבה לי באופן אישי מאוד נוחה ואני דיי גבוה,

הנסיעה לדעתי יכלה להיות קצת יותר נמרצת אבל בהחלט לא מדובר במשהו שהוא קריטי,

המנוע מרעיש, לי אישית זה סאונד נחמד לאזניים אבל יש כאלה שלא יאהבו את זה.

רכב יחסית אמין בלי בעיות יוצאות דופן או קשות בצורה לא רגילה.

מחירה בשוק הוא נמוך מהמתחרות ומהמחירון, במחיר נמוך זו עיסקה משתלמת מאוד! בהצלחה.

תודה אתה מאוד מעודד אותי (אני אישית גם מאוד התחברתי לצורה ולרכב )

עד כה דיברת על פיג'ו 308 ?

אני שואל כי הדיון הוסט לסיטראון.

פורסם

אתה לא רשמת מה התקציב,אבל הטורבו {156 כ"ס} והגיר של אייסין {6 הילוכים} הוא שילוב לא פחות ממעולה ומקנה ביצועים מעל הטופ של המשפחתיות.

בכל מקרה,דגם מצוין.

פורסם
תודה על ההתייחסות.

עד כה דיברת על c4 באותה הנשימה שהזכרתי את פיג'ו 308.

ד"א מה דעתך על פרטי מלובינסקי ?

הדיון לא הוסט לסיטרואן, אלא הובהר כי שתי המכוניות הן אותה הגברת בשינוי אדרת (כמו גולף ולאון לדוגמה), על כן כל מה שנאמר בהתייחסות לטיב המכונית נכון גם לסיטרואן אשר כתוצאה ממוניטין נחותים יותר, נהנית ממחיר נוח יותר.

פורסם
אתה לא רשמת מה התקציב,אבל הטורבו {156 כ"ס} והגיר של אייסין {6 הילוכים} הוא שילוב לא פחות ממעולה ומקנה ביצועים מעל הטופ של המשפחתיות.

בכל מקרה,דגם מצוין.

התקציב הוא עד 60,000 ש"ח

תודה !

• תוכן חדש...