Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308

amore
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקציב הוא עד 60,000 ש"ח

תודה !

גם בדגם ללא הטורבו יש אקזמפלרים מיד פרטית עם קילומטראז ממש נמוך יד-1,תחפש בלוחות,בהצלחה.

פורסם
הדיון לא הוסט לסיטרואן, אלא הובהר כי שתי המכוניות הן אותה הגברת בשינוי אדרת (כמו גולף ולאון לדוגמה), על כן כל מה שנאמר בהתייחסות לטיב המכונית נכון גם לסיטרואן אשר כתוצאה ממוניטין נחותים יותר, נהנית ממחיר נוח יותר.

רק למען הסר ספק: הC4 וה 308 הן על אותה פלטפורמה (2) של PSA אבל לא ראיתי בארץ C4 עם גיר אוטומטי שישה הילוכים. למרבית C4 יש גיר AL4 רובוטי שמעצבן חלק מהאנשים.

למעשה המקום היחידי שבו ראיתי C4 עם הילוכים לא רובוטיים היה ברכב ההדגמה של לובינסקי.

אני מכיר אחד לפחות שנפל על זה (כלומר: לקח נסיעת מבחן ונהנה, בצע הזמנה,כעבור מספר שבועות , כאשר נסה לצאת מהמגרש , לא הבין למה הרכב החדש "לא סוחב/לא מעביר הילוך" כי בפועל הוא קנה רכב עם גיר רובוטי)

לכן אני בהחלט רואה יתרון ב 308 . למרות שנסעתי גם על 308 עם הגיר הרובוטי. למעט בעייה בשנה השלישית (מזגן הפסיק לקרר, החליפו יחידת מיזוג).

פורסם
רק למען הסר ספק: הC4 וה 308 הן על אותה פלטפורמה (2) של PSA אבל לא ראיתי בארץ C4 עם גיר אוטומטי שישה הילוכים. למרבית C4 יש גיר AL4 רובוטי שמעצבן חלק מהאנשים.

למעשה המקום היחידי שבו ראיתי C4 עם הילוכים לא רובוטיים היה ברכב ההדגמה של לובינסקי.

אני מכיר אחד לפחות שנפל על זה (כלומר: לקח נסיעת מבחן ונהנה, בצע הזמנה,כעבור מספר שבועות , כאשר נסה לצאת מהמגרש , לא הבין למה הרכב החדש "לא סוחב/לא מעביר הילוך" כי בפועל הוא קנה רכב עם גיר רובוטי)

לכן אני בהחלט רואה יתרון ב 308 . למרות שנסעתי גם על 308 עם הגיר הרובוטי. למעט בעייה בשנה השלישית (מזגן הפסיק לקרר, החליפו יחידת מיזוג).

ראשית, כדאי לעשות הפרדה בין C4 דור ראשון (שמקבילה לפיז'ו 307) לבין C4 דור שני, שמקבילה ל 308 ודי שונה מהדור הקודם.

קיימות התצורות הבאות מבחינת מנוע/גיר:

הכי נפוץ, גם ב C4 דור שני וגם ב 308- מנוע 1.6 ליטר 120 כ"ס (מנוע שונה לגמרי ממה שהיה ב C4 דור קודם) וגיר אוטומטי פלנטרי AL8 (שיפור של AL4, ממיר מומנט שונה ועוד קצת עידכונים), 4 הילוכים.

אין כאן הבדל בין פיז'ו לסיטרואן.

בדגמי 1.6 טורבו 156 כ"ס יש הבדל:

בC4 גיר רובוטי 6 הילוכים עם מצמד אחד, ב 308 גיר אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים של Aisin.

שילוב של מנוע 1.6 טורבו (בגרסת 140 כ"ס) עם גיר AL4 היה קיים בסיטראן C4 דור ראשון במודלים 2008-2011 בלבד.

גירסה זו החליפה את דגם ה 2.0 ליטר, שיצורו הופסק ב 2008.

פורסם

היי אני שוקל למכור את שלי 308 טורבו עלתה לכביש סוף 2008 הכי מאובזרת שיש כולל גג פנורמי 90 אלף קמ. שחורה יפיפיה.

לצערי אני צריך דיזל בגלל שאני נוסע הרבה יחסית.

• תוכן חדש...