Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אתר השוואתי לצמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מחפש אתר (בעברית או באנגלית) שמפרט את נתוני הצמיגים הידועים כולל Treadwear, Traction ו- Temperatureעדיף עם אפשרות להשוואה בין צמיגים.שלושת הנתונים הנ"ל הרבה פעמים לא מפורטים באתר היצרניות (למשל: מישלן, קונטיננטל וכו'..) :-(בנוסף, אשמח לקבל קישור לאתר בעברית המסביר על צמיגים בצורה מפורטת.

תודה רבה מראש!

פורסם

אם אתה מעוניין לקבל מידע מקיף ואמין על צמיגים, אין כמו טייר רוויו שמתן נתן לך לינק אליו.

חוץ מאשר חוות דעת של משתמשים מכל העולם יש לך שם לינקים למחקרים של מגזיני רכב מובילים.

זה אמור לספק כל צרכן כמעט. אם המטרה שלך היא שונה, בוא תספר וננסה לעזור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אלו לא נתונים רישמיים, והם לא מתייחסים שם לשלושת המדדים שהזכרתי (מדדיUTQG)

כמו שאומר הפתגם: "אין הנחתום מעיד על עיסתו"

אין כמו ביקורת אובייקטיבית של הצרכן.

כשאתה רוצה לדעת את צריכת הדלק של קיה פיקנטו, אתה הולך לאתר היצרן או מחפש בגוגל מה כותבים המשתמשים? :lol:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אם אתה מעוניין לקבל מידע מקיף ואמין על צמיגים, אין כמו טייר רוויו שמתן נתן לך לינק אליו.

חוץ מאשר חוות דעת של משתמשים מכל העולם יש לך שם לינקים למחקרים של מגזיני רכב מובילים.

זה אמור לספק כל צרכן כמעט. אם המטרה שלך היא שונה, בוא תספר וננסה לעזור.

כמו שאומר הפתגם: "אין הנחתום מעיד על עיסתו"

אין כמו ביקורת אובייקטיבית של הצרכן.

כשאתה רוצה לדעת את צריכת הדלק של קיה פיקנטו, אתה הולך לאתר היצרן או מחפש בגוגל מה כותבים המשתמשים? :lol:

אתם צודקים, אך בשלב הראשון אני רוצה להכיר וללמוד את מה שיש בשוק ורק בשלב השני, לאחר שאני מבין קצת יותר, לבדוק חוות דעת של אנשים.

חוצמיזה, אפרופו חוות דעת, למיטב הגיוני קשה ללמוד מחוו"ד שנכתבה עקב שימוש בתנאים בארופה או בצפון אמריקה לתנאים השוררים פה בארץ.

אני טועה?

פורסם

קראתי פעם שהתקנים בין יצרן ליצרן שונים וTreadwear של 180 אצל יצרן אחד אינו שווה ל Treadwear של 180 אצל יצרן אחר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש גם את TIRES4U

אתר ישראלי ונראה לי אולי היחידי שעושה השוואה לצמיגים

http://www.tires4u.co.il/

דרך אגב שים לב לנתונים שמופיעים על המדבקה שעל הצמיג עצמו. אם תעשה גוגל על המדבקה תמצא את הפירוט המלא ומשמעות הנתונים.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
תנסה כאן: http://www.tirerack.com/

אגב, falou, אתה בטוח שהאתר שהבאת מתעדכן שוטף?

אני לא מצליח למצוא שם את ה ContiPremiumContact 5 כלל, וגם את ה ContiPremiumContact 2 אני מוצא רק בשתי מידות בעוד באתר של קונטיננטל אפשר לראות שהצמיג הזה בא כמעט בכל המידות הקיימות האפשריות שיש...

פורסם
אגב, falou, אתה בטוח שהאתר שהבאת מתעדכן שוטף?

אני בטוח שלא תמצא כל צמיג בכל מידה, אבל אני לא מכיר אתר גדול יותר לעניין.

צריך להבין שמבחני צמיגים הם עניין בעייתי, כשבאים להסתמך על כל מיני חוות דעת עלומות באינטרנט. הרי כל צמיג חדש שתשים, יהיה יותר טוב מהצמיג המשומש שתוריד (כמעט). לכן קשה מאוד, למי שלא נהג באותו רכב, באותם תנאים - להשוות בין צמיגים שונים. כל שנשאר לסמוך עליו זה הזיכרון.

ואם אין איזה מאפיין מאוד קיצוני (היו לי למשל צמיגים שבאופן ברור לא היו אוחזים טוב לפני שהתחממו), מאוד קשה להשוות צמיגים מהזיכרון, בלי ליפול לכל מיני הטיות פסיכולוגיות של דיסוננס קוגנטיבי וכו'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שי, יש לך את כל המידע בטייררוויוז יוקיי, כולל מבחנים של בילד ואחרים שנחשבים מובילים בעולם.

יש שם את ה-5, על פי האתר הזה החלטתי לרכוש אותם, למשל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...