Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

אתמול בשעה 5 בערב בערך חזרתי מהעבודה ביחד עם חבר קרוב שלי ברכב שלו. הוא נהג.

באותו הזמן ירד גשם והנסיעה היתה דיי רגילה עד שחבר שלי נכנס בערימת גיזום שהיתה על הכביש בלית ברירה.

מה שקרה הוא כזה- נסענו בכביש ראשי שהמהירות היומיומית בה הוא כ- 60-65 קמ''ש

נסענו בנתיב הימני על 55 קמ''ש בערך אולי אפילו פחות עקב הכביש החלק,

לאחר שעברנו עיקול ימינה פתאום חבר שלי הבחין באופן מפתיע בערימה של גיזום עצים שתפסה חצי מהתיב הימני

של הכביש בין השני נתיבים, לא היתה לו אפשרות לבלום מהר כדי לא להחליק ומאותה הסיבה הוא גם לא יכל לסטות לנתיב השמאלי,

כך שבלית ברירה ותוך ממש שניות הוא פשוט עלה על חצי מהעימת הגיזום.

מה שקרה הוא שריטות בכנף הימני הקדמי ובדלת.

הבעיה היא שהוא מעוניין לתקן את זה אך לדעתי הוא לא אמור לספוג על עלות התיקון.

הוא פנה לעריית תל אביב והסביר להם את הבעיה ובערייה הפנו אותו למחלקת ביטוח ושם נאמר לו

שייגש לתקן את הרכב וישלח מכתב עם חשבונית ואם במחלקת ביטוח יקבלו את הבקשה שלו יפצו אותו בעלות התיקון

ואז הנציג הזכיר לנו את הפרט הקטן הזה שזו פרוצדורה שיכולה לקחת חודשים.

איך שהוא סיפר לי את זה פשוט חתרתי מעצבים כי בפועל מה שאמרו לנו בעירייה זה שהוא צריך

לגשת ולתקן את זה ואם יתחשק לעירייה היא תפצה, ואם לא יבוא לה אז לא וגם אם יהיה לה את החשק זה יקרה עוד מלא זמן.

הבעיה שאין לחבר שלי את הזמן והסבלנות, הוא בדיוק חשב לפרסם את הרכב שלו למכירה וזה משהו שסתם יכול להרוס לו

את הסיכויים לקבל את המחיר שרצה ולהרוס את הרושם ללקוח פונציאלי.

אשמח לעזרה בנושא הכל כך מעצבן הזה.

שלומי.

פורסם

אני חושב שעדיף ששמאי יראה את הנזק ויתן הערכה ואם זה ללכת לעירייה. האם צילמתם את הגזם באמצע הכביש? זה יכול לעזור.

פורסם

לשכור שמאי זה לא הבעיה. הבעיה היא מי ישלם על כל זה.

אפשרי להכניס את הרכב לפחח אפילו מחר בבוקר אבל הבעיה שישנו סיכוי שאת הנזק יספוג חבר שלי

ולא העירייה.

ברמת העיקרון הכל תלוי ברצון הטוב של העירייה לשלם על הנזק ורצון טוב לגוף שכזה ברור שאין.

האמת שאין תצלום של ערימת הגיזום מהסיבה שאין איפה לעצור ולצלם את ערימת הגיזום, בייחוד לא בערב גשום

והסיבה השנייה היא שחבר שלי שם לב לזה רק כשהגיע הביתה, לא חשבנו שיש נזק ברכב עד שהוא ראה את זה בעצמו.

תמונה היתה יכולה לעזור אבל זה לא יעשה את כל ההבדל, העירייה היא גוף גם מסודר בנוסף לכל

והרי זה רשום שבוצעו עבודות גיזום באיזור זה ושזה פונה רק יום לאחר מכן, אין שום סיבה לחשוב שאין אמת בדברינו.

האם ישנה דרך לפנות למישהו או גוף שיכול לעזור לזרז את העניינים ערב מכירת הרכב המתוכננת?

שלומי.

פורסם
אין שום סיבה לחשוב שאין אמת בדברינו.

אתה מתכוון חוץ מהסיבה הכלכלית הפשוטה שהודאה במה שאתם אומרים זה לקחת אחריות ולשלם על הנזק.

לכל עיריה אמור להיות מבקר פנימי, תנסו בשלב ראשון לפנות אליו.

בכל מקרה ללא תמונות יהיה קשה מאוד להוכיח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

על מה בדיוק כל הכעס?

איך בדיוק אתה מצפה שהתהליך יעבוד? שכל אזרח שטוען שמגיע לו פיצוי מהעיריה יקבל אותו מידית תוך שבוע בלי לשאול שאלות?

היתה תאונה עם חפץ דומם, נציג העיריה לא נכח במקום והעדות היחידה היא של החבר שלך, ולכן כמו בכל תביעת ביטוח, צריך לבחון את הטענות ולשקול את פרטי המקרה.

מחר יבוא מישהו ויטען שחפץ נפל מהדירה שלך וניפץ לו את החלון של הרכב, תשלם לו מיד או שקודם תבקש ממנו פרטים, תחפש ראיות, תשקול אם הסיפור שלו נכון או שאולי משהו אחר גרם לפגיעה, אולי זה לא מהדירה שלך, תעריך את חומרת הפגיעה ואז תחליט אם אתה לוקח אחריות ותשלם?

פורסם

תצלם את המקום והנזק.קח את הרכב לתיקון ,שלח חשבונית לעריה כולל תמונות .זה לא יפריע לחבר שלך למכור את האוטו .מקסימום תקבל את הכסף אחרי המכירה.

לי קרה מקרה שניכנסתי לבור .צילמתי ותיקנתי שלחתי וקיבלתי את הכסף.הם מבוטחים ככה שזה לא יוצא מהם .

פורסם
מה שקרה הוא כזה- נסענו בכביש ראשי שהמהירות היומיומית בה הוא כ- 60-65 קמ''ש

נסענו בנתיב הימני על 55 קמ''ש בערך אולי אפילו פחות עקב הכביש החלק,

לאחר שעברנו עיקול ימינה פתאום חבר שלי הבחין באופן מפתיע בערימה של גיזום עצים שתפסה חצי מהתיב הימני

של הכביש בין השני נתיבים, לא היתה לו אפשרות לבלום מהר כדי לא להחליק ומאותה הסיבה הוא גם לא יכל לסטות לנתיב השמאלי,

כך שבלית ברירה ותוך ממש שניות הוא פשוט עלה על חצי מהעימת הגיזום.

ומה היה קורה אם במקום ערימת גזם היה שם הולך רגל? ובכלל, מה הבעיה עם נעילת גלגלים, בהנחה שאין צורך לבצע תמרון התחמקות?

בכל מקרה, יש לזכור שבמידה והרכב מצויד ב-ABS, ניתן לבלום ללא חשש.

לדעתי האישית מדובר כאן בתאונה עצמית שלעיריה אין שום אחריות עליה ולכן חברך גם אינו זכאי לפיצוי כלשהו. אם הכביש חלק והוא חושב שהוא לא יוכל להגיב בזמן ברגע שיצוץ משהו בנתיב הנסיעה שלו, שיסע לאט יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין לנו תמונה של מקום האירוע אבל העירייה בוודאי יודעת שאכן היתה שם ערימת גזם

הרי יש גוף שמתכנן את המקומות שמכננים לגזום, אפשר לראות את השיחים והעצים שעברו גיזום.

אפשר גם לנסות לגשת לאותו מקום שבו היתה ערימת הגזם ולנסות לאתר שאריות שלא נאספו,

ולצלם את העיקול ואת העובדה שאי אפשר לצפות לפני עיקול, שלאחריו יהיה מולי ערימת גזם שלא נאספה.

שלומי.

• ספונסר פורום
פורסם
לשכור שמאי זה לא הבעיה. הבעיה היא מי ישלם על כל זה.

אפשרי להכניס את הרכב לפחח אפילו מחר בבוקר אבל הבעיה שישנו סיכוי שאת הנזק יספוג חבר שלי

ולא העירייה.

ברמת העיקרון הכל תלוי ברצון הטוב של העירייה לשלם על הנזק ורצון טוב לגוף שכזה ברור שאין.

האמת שאין תצלום של ערימת הגיזום מהסיבה שאין איפה לעצור ולצלם את ערימת הגיזום, בייחוד לא בערב גשום

והסיבה השנייה היא שחבר שלי שם לב לזה רק כשהגיע הביתה, לא חשבנו שיש נזק ברכב עד שהוא ראה את זה בעצמו.

תמונה היתה יכולה לעזור אבל זה לא יעשה את כל ההבדל, העירייה היא גוף גם מסודר בנוסף לכל

והרי זה רשום שבוצעו עבודות גיזום באיזור זה ושזה פונה רק יום לאחר מכן, אין שום סיבה לחשוב שאין אמת בדברינו.

האם ישנה דרך לפנות למישהו או גוף שיכול לעזור לזרז את העניינים ערב מכירת הרכב המתוכננת?

צור איתי קשר טלפוני אכוון אותך בשלבים הבאים.

ניתן לעבוד גם בלי תמונות .ולהוכיח שהנזק מתאים לתאור וכו .

0546999223 אלי שמאי רכב

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...