Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קטנה לגבי אותו חיוב של 20 ש"ח בחודש - מה תאריך העסקה בדו"ח האשראי? האם מדובר בתאריך רכישת הטלפון או בחודש האחרון?

אם מדובר בתאריך לפני שנה צריך לדרוש מהחנות את האסמכתא לחיוב, אם מדובר בתאריך חדש יש להוציא לחברת האשראי הודעה על הכחשת עסקה והחנות תדרש להמציא אסמכתא מעודכנת שכמובן לא תהיה בידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאריך חדש, הוראה הקבע החלה בדצמבר 2014, בדיוק שנה לאחר רכישת המכשיר. גניבה לכל דבר ועניין.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אין לחנות מסמך חתום מדצמבר 2013 (זמן רכישת המכשיר) לא צריכה להיות לך בעיה להכחיש את העסקה. בכל מקרה, בדוק היטב את מסמכי הרכישה (אני מקוה שאותה גברת שמרה אותם), ואם אתה בטוח שלא חתמה על הרשאה לחיוב חשבון מתמשך או לעסקת תשלומים פנה לשלושת הגופים כפי שכתבתי הבוקר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמא שלי אולי לא מחוברת לעידן הטכנולוגי אך באגירת מסמכים היא אלופה. יש בידה רק קבלה אחת מדינמיקה סלולר על סך 599 שקלים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מזכיר לי את התרגיל שעשו להורים שלי לפני כמה חודשים בפנצ'ריה - מכרו זוג צמיגים במחיר מפולפל וחייבו פעמיים. על המחיר הגבוה, צמיג סיני במחיר של מישלין, אין לי אפשרות להתלונן - כך עובדות הפנצ'ריות וחשמליות ועסקים דומים - אבל מבחינת החיוב הכפול נראה כי חשבו שאנשים מבוגרים (ומדובר במבוגרים באמת, אבא שלי בן 91) יהיהו טרף קל. למזלם של הורי הם בודקים את חשבון הבנק שלהם מדי יום, כך שלקח להם 3 ימים לאתר את החיוב הכפול (ההשהיה מזמן ביצוע העסקה עד הופעתה באתר הבנק). מכתב קצר לישראכרט וכעבור מספר שבועות זוכו.

פורסם (נערך)

אני מצטער לא קראתי את הכל,

גם אני כרגע עשיתי מנוי במחיר יותר יקר לבן,

ניגשתי לחנות ולא ביררתי מחירים,לפעמים לקנות מחנות נותן הרבה

יותר ביטחון בעיקר לאנשים מבוגרים,אם ישנה בעיה הם יודעים למי

לפנות ועל מי להישען,שווה 10 ש''ח לחודש.

במידה והשירות טוב,זמין, ואדיב.

כנראה לא קשור למקרה דנן אזי,

איתמר במקום להתעצבן בצדק כנס לכאן:

http://www.tluna.co.il/

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

יוסי, במצב שתארת בשרשור המקביל השיקולים משתנים, יש סדר קדימויות שונה לחלוטין, ואתה ביצעת את העסקה בעיניים פקוחות מתוך ידיעה שאתה משלם 10 ש"ח לחודש ומקבל תמורתם מכשיר ביד ושירות שאתה סומך עליו. לא זה המצב שמתאר פות"ש, בו נוצל לרעה מצבה של האשה על ידי העסק. אני לא מדבר על המחיר המופרז אלא על החיוב החודשי החדש שלטענת פות"ש חויב ללא אסמכתא.

פורסם
יוסי, במצב שתארת בשרשור המקביל השיקולים משתנים, יש סדר קדימויות שונה לחלוטין, ואתה ביצעת את העסקה בעיניים פקוחות מתוך ידיעה שאתה משלם 10 ש"ח לחודש ומקבל תמורתם מכשיר ביד ושירות שאתה סומך עליו. לא זה המצב שמתאר פות"ש, בו נוצל לרעה מצבה של האשה על ידי העסק. אני לא מדבר על המחיר המופרז אלא על החיוב החודשי החדש שלטענת פות"ש חויב ללא אסמכתא.

כן כן הבנתי ולכן ערכתי גם והוספתי קישור,

אבל ללא קשר למצבינו העגום,כמובן,

כוונתי שמבוגרים אוהבים להישען על משהו,

שוב ללא קשר

פורסם

לגבי המבוגרים - שיסתמכו על הדורות הצעירים במשפחתם. לא על החנות בעלת האינטרסים ההפוכים.

פורסם

עדכון:

היום חזרה אלי גלית מפניות הציבור של החברה.

לטענתה בעת ביצוע העיסקה לאימי ניתנה "הטבת" חבילת שירות (כן כן, זו הטבה) למכשיר בעלות 100 שקלים לשנה. "הטבה" שאף אחד לא ביקש ואף אחד לא הציע. כמו כן גם בקבלה אין כל אזכור עם המילה "הטבה", "חבילה", "שירות" או "ביטוח" ובטח שלא ניתנה כל הרשאה לחיוב הוראת קבע. הבהרתי לגלית לבטל מיד את הוראת הקבע וגם דרשתי חזרה את ה 20 שקלים האלה, פשוט חוצפה.

כל הכבוד דינמיקה סלולר, אין ספק שככה בונים מותג נאמן ושומרים על קהל לקוחות מרוצה. בראבו :roll:

פורסם

אאל"ט הם חברה שנקנתה ע"י סלקום, ככה שאין מה להתפלא שהם אימצו מהתרבות האירגונית של החברה האם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...