Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסור עישון בזמן נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה את הדיון הזה כדיון סטטיסטי מתמטי.

אני רואה את זה כעניין עקרוני.

אני מסכים לקביעה שסגריה זה כמו התעסקות עם הרדיו, זה כמו התעסקות עם הטלפון, זה כמו התעסקות עם סידור הגבות במראה.

כולם פוגעים בנהיגה.

זה לא אומר שאם האחד מותר אז גם השני מותר, ואם האחד נפוץ, אז זה בסדר שגם השני יהיה נפוץ.

אז האם אני מחליף תחנה ברדיו כשאני נוהג? אני כן. אבל אני לא יושב לכוון את צבע התצוגה של המסך.

האם אני מביט בראי לוודא שהחצ'קון החדש הוא בלתי נראה? אני כן. אבל אני לא מתגלח ומוודא שאין לי פטרוזיליה בין השיניים.

האם אני מפעיל מזגן? אני כן. אבל אני לא יושב לתקן את התקלה החשמלית בפנל בזמן נהיגה.

האם אני לועס מסטיק בנהיגה? אני כן, אבל אני לא מעשן בנהיגה.

הטענה שעישון אינו גורע משמעותי מהקשב היא סובייקטיבית, ולא רלוונטית.

כי גם אם אצלך העישון גורע 1% (בוא נישאר עם האחוז הזה) ולא 60%, זה עדיין 1% פחות.

וזה אומר שלעומת הנהג שהיית יכול להיות אילולא עישנת, אתה נהג פחות טוב (כלומר פחות מרוכז עם פחות קשב פנוי לכביש ויכולת תגובה מוגבלת יותר).

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...