Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסור עישון בזמן נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חשבתי על זה לעומק, למה מותר לעשן בזמן נהיגה? יד אחת של הנהג תפוסה עם הסיגריה, הנהג חלקית עסוק בסיגריה ולא בנהיגה. אולי הנושא קצת פחות חמור מנהיגה ודיבור בטלפון אבל יש מספיק אנשים שמתקשים לנהוג ועדיין מעשנים.

מצאתי איזה משהו בגוגל, לא יודע מי עומד מאחורי זה אבל נראה לי הנושא דורש חקיקה

http://www.hukim.co.il/law/670

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור מעשן אני מסכים עם זה שאסור לעשן בזמן נהיגה, אלא אם כן זה פקק שלא זז/גולש.

לגבי הלינק, לדעתי כול שאר נוסעים הרכב כן יכולים לעשן , אני לא רואה בזה שום דבר פסול.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אולי במקום זה תתעסק בנהיגה שלך-עצמך? חלאס להיכנס לאנשים לוריד. אשכרה nanny state נהיה כאן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
היום חשבתי על זה לעומק, למה מותר לעשן בזמן נהיגה?

מי אמר שמותר?

אסור.

שתי ידיים צריכות להיות על ההגה.

עישון בזמן נהיגה זו נהיגה רשלנית, לא רק בגלל שיד אחת תפוסה תמידית, אלא גם בגלל הסיכוי שהסיגריה הבוערת תיפול ברכב ותיצור בעיה.

והתגובה למעלה מראה את הראש של הישראלי המכוער, שמאחוריה החשיבה: "לא חשוב איזה דבר מגעיל/מסוכן/אנטי חברתי אני עושה, הכי חשוב שלא תעיר לי".

המנטרה של כל נכנס לצומת עמוס, חוסם חניות ופוגע ובורח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברור, זה שאני לא רוצה שאנשים ידחפו את האף שלהם למרחב שלי זה אומר שאני מתפרץ לצמתים.

אבל עזוב, למה לעצור כאן? אני מציע שכל מכונית תגיע עם מתקן שישב על צוואר הנהג וימנע ממנו פיזית לסובב את הראש מעבר לזוויות של שדה הראיה שלו. בנוסף אולי כדי להכניס אזיקונים כדי לוודא שהידיים נשארות על ההגה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ברור, זה שאני לא רוצה שאנשים ידחפו את האף שלהם למרחב שלי זה אומר שאני מתפרץ לצמתים.

לא.

השטות שאתה עושה זה לעשן בזמן נהיגה.

זה אותו הדבר.

זה לא בטיחותי ואתה צריך להבין את זה ולהפסיק, במקום לקשקש את המנטרה: "עזוב אותי, באימש'ך".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרבה דברים שעושים הם לא בטיחותיים. כמו לפתוח קופסא של פלפלים חריפים בלי מגן עיניים. המנטרה כאן אינה ״עזוב אותי באמא׳שך״ אלא ״צא לי מהמרחב האישי״. יש מספיק חוקים שעוסקים בעניין גם מבלי שכל אחד יקפוץ וידחוף את האף שלו לעניינים של אחר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אחוז גדול מהרכבים בארץ הם אוטומטיים, ולא אמורה להיות כל בעיה לתפעל את הרכב עם סיגריה ביד.

אם עם ידני אני מסתדר טוב מאוד, לא רואה סיבה שאחרים לא יוכלו להסתדר.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

למה הצעה?

החוק קובע ששתי הידיים שלך צריכות להיות על ההגה למעט תפעול הרכב (הפעלת אורות, איתותים, העברת הילוכים וכדומה).

כמו שזה כולל לא להחזיק פלאפון בזמן נהיגה, זה גם כולל לא לעשן בזמן נהיגה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ואם נפל לך הראש של הסיגריה על הביצים בזמן נהיגה, אתה תתחיל לרקד במושב כמו תרנגולת.

בתור מעשן לשעבר צריך לאסור עישון בזמן נהיגה.

גם שאני עישנתי מעולם לא עישנתי ברכב ובמיוחד לא בנהיגה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפני העישון בזמן נהיגה, צריך קודם כל לטפל בכל אלה שמחליטים להתגלח תוך כדי נהיגה

או בכל אותן אלו שמחליטות להתאפר תוך כדי נהיגה.

מעבר לחוק היבש של ידיים על ההגה, זה הרבה יותר מסוכן ומסכן אחרים.

פורסם

למה תכננו את הרכב מלכתחילה עם מצת סיגריות ומאפרה? ביתר העולם החוק אומר אחרת? (אני באמת שואל)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני העישון בזמן נהיגה, צריך קודם כל לטפל בכל אלה שמחליטים להתגלח תוך כדי נהיגה

או בכל אותן אלו שמחליטות להתאפר תוך כדי נהיגה.

מעבר לחוק היבש של ידיים על ההגה, זה הרבה יותר מסוכן ומסכן אחרים.

הכי מסוכן זה לאכול שוארמה בלאפה או פלאפל מחמגשית. :-o

פורסם

אסור להחליף תחנות רדיו גם בזמן נהיגה, אז גם זה "לא חוקי" וגם את זה צריך לאכוף?

זה בדיוק לא בטיחותי כמו לעשן בזמן נהיגה, אז מה לעשות, לתת עוד דו"חות בכדי להעשיר את קופת המדינה?

קודם כל שיטפלו בתופעות שמסכנות חיים כמו חציה של הולכי רגל שלא במעבר חצייה, אי מתן זכות קדימה, זגזוג בין נתיבים וכ'ו.

בקצב הזה הנושא הבא שיעלה כאן זה למה יש נהגים ששמים את היד על הברך של בת הזוג שלהן מדיי פעם בזמן הנהיגה כי זה "לא חוקי" ויכול לגרום לתאונה.

יש את ספר התאוריה ויש את המציאות בפועל, צריך למצוא את עמק השווה ביניהם בספקטרום הנכון, חוק שכזה רק יפעיל לחץ גדול יותר על אזרחי ישראל וינתב את משטרת התנועה לעמוד בצומת הראשית של עזריאלי בכדי לתת דוח"ות לנהגים ולהעשיר את קופת המדינה במקום לעשות את מה שבאמת חייב לעשות ולהציל חיים.

אז תעשו לי טובה, תפסיקו לדבר שטויות וצאו קצת מהמחשב והאינטרנט לחיים האמיתיים מדיי פעם, תתפלאו לגלות שיש בחוץ עולם אמיתי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...