Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש, קטן, עד 130k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בת 23 ומחפשת רכב קטן יחסית (מיני או סופר מיני) וחדש, בתקציב של עד 130k..

העניין הוא שהמחיר של הרכב עצמו הוא פחות פונקציה (מתנה) כמו מחיר הטיפולים, הדלק, הביטוח והחלקים שאותם אני אשלם..

ההתלבטות שלי היא בעיקר בין סיאט איביזה 1.2 fr קיבלתי עלייה כרגע הצעה של 117,200 עם אבזור גבוה יחסית..

פולקסווגן פולו 1.2 tsi ברמת גימור comf, עלייה קיבלתי הצעת מחיר של 121,134 עם קצת פחות אבזור מהסיאט (ללא סאנרופ, שליטה מההגה, פנסי ערפל, מראות מתקפלות חשמלית ועוד..)

לבין טיוטה יאריס היברידית ברמת גימור style עלייה קיבלתי הצעה של 123384, עם רמת גימור דומה לשתי הקודמות.

בצמפיון מוטורס האחריות היא של שנתיים, בעוד שבטיוטה מקבלים 4 שנים אחריות ו5 שנים על המערכת החשמלית..

כמובן שאשמח להצעות של מכוניות אחרות שלא רשמתי כאן

תודה!

פורסם

הג'ז מתומחרת פחות או יותר ב- 20K יותר מהמתחרות. לא מוצא סיבה אמיתית להפרש למעט המיתוג שהצליח היבואן ליצור בארץ. במדינות אחרות המותג מרשים הרבה פחות. לא מוצא גם סיבה לשלם יותר עבור המותג טויוטה. נראה לי ש- 130K זה יקר מדי עבור סופר מיני, ובטח עבור מיני. קניתי לאחרונה פיאסטה, ובינתיים מרוצה ממנה מאד.

פורסם
הג'ז מתומחרת פחות או יותר ב- 20K יותר מהמתחרות. לא מוצא סיבה אמיתית להפרש למעט המיתוג שהצליח היבואן ליצור בארץ. במדינות אחרות המותג מרשים הרבה פחות. לא מוצא גם סיבה לשלם יותר עבור המותג טויוטה. נראה לי ש- 130K זה יקר מדי עבור סופר מיני, ובטח עבור מיני. קניתי לאחרונה פיאסטה, ובינתיים מרוצה ממנה מאד.

ג'אז הייבריד מתומחרת ב-117 אש"ח לדגם הפשוט וב-122 לדגם המאובזר יותר כך שהיא מיישרת קו עם הסופר מיני היקרות יותר.

לדעתי הכיוון של הייבריד בהחלט יעזור לחיסכון בהוצאות, הייתי מעדיף את היאריס שהיא חדישה יותר ובעלת מערכת היברידית יעילה יותר משל הונדה.

לג'אז אגב הוצג כבר דגם חדש ביפן.

פורסם
הג'ז מתומחרת פחות או יותר ב- 20K יותר מהמתחרות. לא מוצא סיבה אמיתית להפרש למעט המיתוג שהצליח היבואן ליצור בארץ.

לא ממש מסכים איתך.

גם במדינות אחרות הונדה מתומחרת על הצד היקר. יותר בכיוון של הגולף ופחות בכיוון של פורד פוקוס. לפעמים המחירים דומים אבל הסיוויק פחות מאובזרת.

התעניינתי בהונדה סיוויק ובדקתי הרבה מבחנים שלה ובהרבה מקרים ציינו לרעתה את העובדה שהיא יקרה יותר מהפורד פוקוס.

ייתכן ובארץ זה קצת יותר בולט, ולדעתי זה קצת מושפע מהנטיה בארץ לרכוש גרסאות מאובזרות יותר ואז הפער במחיר מתעצם (כי בהיבט הזה הונדה באמת מתמחרים מאוד גבוה את הגרסאות היותר מאובזרות שלהם).

התדמית של הונדה כאמינה מאוד קיימת לא רק בארץ. האם זה מוצדק או לא? לא יודע.

ייתכן שמדובר סתם במיתוג מוצלח, אבל העניין הזה לא ממש ייחודי לישראל.

מבירורים שאני ערכתי בקרב מכרים וחברים של מכרים ומשפחה (בערך 12 בעלי הונדה חדשות ומשומשות) אני מקבל את התחושה שהם מאוד מרוצים מהרכבים. יכול להיות שגם הם מושפעים מהמיתוג והתחושות שלהם סובייקטיביות. ויכול להיות שהרכב מוצלח.

פורסם

המיני קופר לא בחשבון..ביטוח והוצאות יקרות מדי בשבילי

הונדה ג'אז זו הצעה מעניינת, עד עכשיו נסעתי על הונדה סיוויק ונהנתי מאוד

מה עם ייעוץ איזו אופציה מבין השלוש היא המומלצת ביותר?

פורסם

כמה אופציות, אם גם למראה יש חשיבות:

פיאט 500 ברמת גימור הגבוהה (lounge) רובוטית, מאובזרת היטב, מאוד אלגנטית, מגוון צבעים שמסובבים את הראש - אחרי כמה שנים על הכביש היא עדיין המכונית הכי יפה בקטגוריה. רקורד אמינות מרשים, עלויות אחזקה נמוכות ושרות סמל"ת כיום הוא מהטובים שיש. 1.4 תהיה יותר חזקה, 1.2 תהיה (עוד) יותר חסכונית, שתיהן בתקציב עם עודף.

אפשר אפילו 500C - גג נפתח, עוד יותר מיוחדת. רק הביטוח כנראה יהיה יותר יקר.

אם ידנית באה בחשבון, שווה גם לבדוק את המיטו 0.9 החדשה - רכב נאה ומאוד חסכוני. נסעתי עליה - נוסעת היטב, המנוע עבר שדרוג משמעותי מהגרסא שנכללה בלנצ'יה אפסילון והוא עובד חלק להפליא.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...