Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול אחרי 10K לסיטרואן C4 1.6 THP 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני חצי שנה רכשתי סיטרואן C4 מלובינסקי שהיתה 0 ק"מ.

ב-4000 ק"מ עשיתי לה טיפול קטן (כי לפני שרכשתי אותה היא ישבה במגרש שנה שלמה) - שמן, פילטרים וכו'.

עכשיו אני בכ-14,000 ק"מ. כלומר, 10,000 ק"מ אחרי הטיפול.

השאלות שלי:

1. האם כדאי לעשות לה טיפול קטן עכשיו? היצרן (והמוסך) ממליץ לעשות כל 15,000 אבל אני מעדיף לשמור עליה קצת יותר טוב (כל 10K)..

2. האם כדאי לרכוש בעצמי שמן מנוע איכותי או שאפשר לסמוך על מוסך סיטרואן?

3. שמתי לב שנוזל הקירור ירד קצת מתחת לקו המינימום (במיכל העיבוי). האם יש ממה לחשוש?

עוד חודשיים הטסט אז חשבתי לעשות לה טיפול ב-15,000 ק"מ.

מה דעתכם?

תודה לכל העוזרים!

פורסם
ברכבים האלו ובכלל אם תעשה טיפולים כל 10 המנוע יאריך ימים.

איזה מנוע יש ל C4 שלך?

שכחתי לציין - זה הדגם בנזין טורבו - 156THP.

http://www.icar.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_C4/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_C4_%D7%97%D7%93%D7%A9/version5742/

פורסם

שמן ופילטר שמן, לא יזיק ואפילו יועיל (לטווח רחוק).

מעבר לזה אל תיסחף. תשלים את מה שחסר בנוזל קירור ותמשיך לעקוב.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברת לובינסקי מיבאת לבד את שמני טוטל בדגם המומלץ לרכב שלך ולכן אתה יכול לסמוך על המוסך המרכזי, לגבי שאר מרכזי השירות אני לא יודע מה ממלאים שם.

בכל אופן השמן המומלץ לרכב שלך הוא total quartz ineo ecs 5w30 או כל שמן מיצרן מוכר בצמיגות 5W30 בתקן ACEA C2 ו A5/B5 סינטתי.

נוזל קירור מקורי עולה 60 ש"ח ל2 ליטרים. אל תמלא שומדבר אחר.

פורסם

תודה לכולם!

נראה לי שאלך למוסך המרכזי ואעשה הכל כבר שם, ימצצו לי את הדם אבל לפחות ישימו חותמת בספר הרכב :)

אפשר בינתיים להוסיף קצת מי ברז לנוזל הקירור? לא רוצה להסתבך עם נוזלים מסוגים שאני לא מכיר.

פורסם

לא צריך להוסיף לא מי ברז ולא מים מזוקקים.

לא יקרה כולם אם תיסע כמה ימים עם מפלס שהוא 1-2 ס"מ מתחת למינימום.

פורסם

מאיפה אתה בארץ? אם אתה קרוב אליי אני מוכן לנדב קצת נוזל קירור מקורי שאני שומר למקרים כאלה, רק אל תמלא מי ברז.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

סליחה על הבורות, אבל למה הכוונה ב"נוזל קירור מקורי"?

זה מוצר מסויים של חברה מסויימת?

איך אני יכול להיות בטוח שהחומר שאוסיף (טוב ככל שיהיה) לא יגרום לאיזו ריאקציה כימית עם הנוזל שכבר יש?

אני אכן מאיזור השרון (ו/או ת"א) - תודה לעוזרים!

פורסם

אתה בטוח לגבי ה- 15 אלף? בדור ראשון של ה- THP זה כל 30 אלף. יש לי כזה.

לגבי המיכל עיבוי - היה לי קטע כזה, וכשרציתי למלא פתחתי את המיכל והופתעתי לגלות שהנוזל עולה מעצמו למפלס הרצוי. הוא פשוט היה בלחץ של אוויר. ניסית לפתוח ולסגור?

בכל מקרה, לא לשים מי ברז בשום אופן. הנוזל הירוק מונע קפיאה, ואני מקווה שגם אין בו את כמות האבנית המטורפת שיש במי ברז בישראל. זה אכן עולה גרושים.

• תוכן חדש...