Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבת UBER שקניתי לפני חודש וקצת נכנסה אתמול לכביסה ושהוצאתי אותה גיליתי שאחד מהתפרים הפנימיים פשוט נפרם!! :-(

יש דרך כלשהי לפנות ליצרן?

אני מאמין שזה פגם ביצור, אמא שלי עושה כביסות עם המכונה והיא לא פוגעת בשום בד.

השתמשתי רק בחומץ בתור נוזל ניקוי וטמפרטורה של 30 מעלות..

מישהו?

52b31b1489e4e.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כניראה תוצאה עקב כיבוס במכונת כביסה, אם הייתה מכבס ידני זה לא היה אמור לקרות, יש לי גם אחת כזאת ואני מכבס אותה רק ידני.

פורסם
כניראה תוצאה עקב כיבוס במכונת כביסה, אם הייתה מכבס ידני זה לא היה אמור לקרות, יש לי גם אחת כזאת ואני מכבס אותה רק ידני.

זאת מגבת לא נייר טואלט, היא לא צריכה להתפרק בכביסה!

ושמתי אותה בכביסה אחרי שכיבסתי 4 פעמים ידני, זה הדגם XL והוא סופח דלי שלם של מים וקשה לכבס אותו ידני שכולו ספוג במים.

מה שגם זה עושה המון בלאגן והלכלוך בקושי יורד.

פורסם
זאת מגבת לא נייר טואלט, היא לא צריכה להתפרק בכביסה!

ושמתי אותה בכביסה אחרי שכיבסתי 4 פעמים ידני, זה הדגם XL והוא סופח דלי שלם של מים וקשה לכבס אותו ידני שכולו ספוג במים.

מה שגם זה עושה המון בלאגן והלכלוך בקושי יורד.

לא יודע מה להגיד לך מכונה זה לא יד, כניראה נתפס באיזה חלק במכונה ונפרם, עובדה שכיבסתה ידנית לא קרה כלום.

גם לי קשה לכבס אותה ידנית היא סופרת המון מים, ומאוד כבדה, אז לא זה לא נייר טואלט אבל זה גם לא עוד סתם מגבת.

פורסם
לא יודע מה להגיד לך מכונה זה לא יד, כניראה נתפס באיזה חלק במכונה ונפרם, עובדה שכיבסתה ידנית לא קרה כלום.

גם לי קשה לכבס אותה ידנית היא סופרת המון מים, ומאוד כבדה, אז לא זה לא נייר טואלט אבל זה גם לא עוד סתם מגבת.

טוב מה אני עושה עכשיו?

פורסם

דסוננס קוגנטיבי במיטבו, הבחור קנה מגבת שכולם חושבים שהיא איכותית, והלא יאומן קרה - יש לה פגם בייצור.

במקום להתייחס אל הפגם מאשימים את המשתמש - שכן לא יתכן שלמגבת מהתוצרת המהוללת של אובר יש פגם בייצור... :shock:

פו"ש - תן למישהי עם ידיים טובות לתפור לך את הקרע, זו בסה"כ ג'ילדה מתקדמת לייבוש רכב ואין שום סיבה להתייחס אליה אחרת.

פורסם
דסוננס קוגנטיבי במיטבו, הבחור קנה מגבת שכולם חושבים שהיא איכותית, והלא יאומן קרה - יש לה פגם בייצור.

במקום להתייחס אל הפגם מאשימים את המשתמש - שכן לא יתכן שלמגבת מהתוצרת המהוללת של אובר יש פגם בייצור... :shock:

פו"ש - תן למישהי עם ידיים טובות לתפור לך את הקרע, זו בסה"כ ג'ילדה מתקדמת לייבוש רכב ואין שום סיבה להתייחס אליה אחרת.

+100

פשוט אין מה להוסיף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין סיכוי לקבל מ I4D משהו?

פורסם

זה מגבת שמקלה על תהליך השטיפה בכך שהיא סופחת מים יותר מכל מגבת אחרת בשוק ולא משאירה סימני ניגוב,מי שכיף לו לעבור על הרכב פעמיים כשהוא מייבש שיבושם לו :-D

m7kj.jpg
פורסם

לכל מותג יש פאקים בייצור.

קניתי כפפת שטיפה של cg ובכביסה הראשונה היא נפרמה לי לגמרי, פרסמתי פה שרשור עם תמונות בנושא.

זה לא uber, זו חברת כמיקל גאיז בכבודה ובעצמה.

עוד אמרו לי מהיבואנים שיחליפו לי אותה, אחרי זה נזפו בי כי הייתי מזכיר להם כל שבוע בקשר לכפפה וזה לוקח זמן ונחשו מה? בסוף אף אחד לא התייחס ולא החליפו לי אותה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
זה מגבת שמקלה על תהליך השטיפה בכך שהיא סופחת מים יותר מכל מגבת אחרת בשוק ולא משאירה סימני ניגוב,מי שכיף לו לעבור על הרכב פעמיים כשהוא מייבש שיבושם לו :-D

ההודעה שלך כולה רצופה בטעויות:

1. תתפלא, אבל יש לי בבית שתי מגבות מהסוג הזה והן אכן מנגבות את הרכב היטב.

2. קרא שוב את ההודעה שכתבתי, התייחסתי לפגם בייצור ולא לאיכות הניגוב של המגבת, אני מקווה שאתה רואה את ההבדל שבין השניים.

פורסם

תשלח את התמונה הזאת לi4d, ותספר להם שאחרי כביסה אחת זה מה שקרה.

אני מניח שתקבל קופון הנחה לקנייה הבאה ולא יותר מזה.

שזה לא רע, בהתחשב בעובדה שתפירה פשוטה ע"י מישהו מקצועי תפתור לך את הבעיה בשניה.

"יאללה בירי".

פורסם
שלחתי להם אימייל ופרסמתי בעמוד הפייסבוק שלהם את הבעיה עם תמונה מצורפת.

למען יראו ויזהרו!

למה לעשות את זה? אתה רוצה להראות להם וללקוחות שהם מוכרים מוצרים "פגומים"?

פורסם
למה לעשות את זה? אתה רוצה להראות להם וללקוחות שהם מוכרים מוצרים "פגומים"?

הם לא?

אז איך זה שהמגבת התפרקה אם היא לא פגומה?

התייחסות מקצועית לתלונה רק תיתן להם נקודות זכות.

• תוכן חדש...