Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :roll:

מאז הסופה הגדולה של שבוע שעבר כל בוקר קר שהיה הקודן של הרכב ובעיקר כפתור הכוכבית מתקשים להגיב.

אחרי הצהריים לאחר שהאוטו שוהה בחניה מקורה של העבודה אין בעיה (חוץ מהכוכבית שטיפה יותר קשה מהאחרים אבל גם סבבה בגדול)

האם יש טעם לתקן את הקודן? האם זה מצביע על בעיה אחת ברכב?

- כי מאז הסופה גם חיישני הרוורס של האוטו משמיעים ווליום נמוך מהרגיל..

• ספונסר פורום
פורסם

שווה לבדוק אם אפשר להחליף רק את הגומי של הקודנית. אם כן, הוא זול משמעותית מהחלפה של הקודנית כולה.

לא נראה לי שהקודנית קשורה לחיישני רוורס אבל הכל יכול להיות. מתי החלפת לאחרונה מצבר?

פורסם

תודה על התגגובה המהירה

החלפתי מצבר לפני כחודשיים, והוא עדיין באחריות, אבל אחרי שהקודנית עובדת האוטו מתניע ללא שום בעיה

והגומי של הקודנית נראה על פניו בסדר, החלפה של הגומי זה רק הגומי עצמו או שזה כולל גם משהו חשמלי?

• ספונסר פורום
פורסם

בחלק האחורי של הגומי יש חתיכה שיוצרת מגע חשמלי ובעצם מפעילה את המקש. עם הזמן החתיכה הזאת צוברת לכלוך וקורוזיה ואז המגע הופך לפחות טוב והכפתור לא תמיד מגיב.

פורסם

לפעמים הניקוי לא מספיק, פשוט בגלל שהפחם על הכפתור סיים את חייו, אם יש לך זוג ידיים טוב אפשר לסדר את התקלה הזאת לכל החיים בעזרת נייר כסף ביתי של האפייה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם לי יש בעייה דומה, הפתרון הזמני שלי זה לרסס את הלוח של הקודן בספרי ניקוי מגעים (כמובן שצריך לפרק את הקודן לפני).

לפני כל הנעה אני מרסס ואין בעיות.

פורסם

זה באמת פתר את הבעיה בינתיים

לקחתי את הרכב למוסך ליד העבודה, והבחור שם הסתכל על הקודן, ניקה אותו עם ספריי והחזיר אותו למקום, ונראה שהוא טוב אחרי (הוא גם אמר שהצטבר שם הרבה לכלוך).

מקווה שהמגמה החיובית תמשך

והכי נחמד - הוא לא לקח על זה כסף :-o

פורסם
גם לי יש בעייה דומה, הפתרון הזמני שלי זה לרסס את הלוח של הקודן בספרי ניקוי מגעים (כמובן שצריך לפרק את הקודן לפני).

לפני כל הנעה אני מרסס ואין בעיות.

אפשר גם WD40 ?

• תוכן חדש...