Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצערי הבוקר הגעתי לרכב ושמתי לב לשריטות חדשות:

52b04cc2263e5.jpg

52b04cc240a93.jpg

52b04cc24ef93.jpg

:cry:

ממה אתם חושבים השריטות האלה יכלו להיגרם? הן באותו צד, שניים מהם כמעט באותו גובה.

סביר להניח מדובר שמישהו חרט לי עם מפתח על הפח?

לא סביר שהרכב השתפשף בחפץ כלשהו נכון? כי לא הרגשתי שום דבר וגם המראה לא ניזוקה בכלל.

איך אני יכול להעלים את השריטות האלה מבלי לאבד את ברק הרכב?

מדובר בצבע אפור מטאלי...

אגב, השריטות האלה עמוקות ממש? עברו את הלכה נכון?

תודה.

פורסם

להגיד בפורום דיטיילינג למישהו שהשריטה ברכב שלו היא מינורית וחסרת חשיבות, קצת נוגד את עצם קיומו של המקום.

מהתמונות שצילמת לא ניתן לדעת מה עומק השריטה.

ממה נגרם? אין מושג.

אני מאמין שאם מישהו היה רוצה לשרוט לך את הרכב עם מפתח הוא היה עושה עבודה יותר "מושקעת".

נסה להעביר את הציפורן על השריטה, אם היא נתקעת במרווח, השריטה היא עמוקה יחסית.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך על פוליש ידני, ופד מתאים.

כתלות בעומק השריטה, אמור לטשטש אותה לכל הפחות.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם

פוליש צריכים לעשות לכל הרכב או שאפשר רק באזור השריטה?

עריכה: השריטות מורגשות כשמעבירים עליהן את הציפורן (מהרגשה חלקה זה הופך למחוספס) אך אי אפשר להכניס את הציפורן לתוך השריטה.

פורסם

מה הקשר בין ווקס לשריטות האלה? (?!)

ממליץ לך לקנות meguires ultimate compund , זה פוליש שעושה עבודה נהדרת בהסרה ידנית של שריטות שטחיות.

תכנס לשרשור של מגווירס ישראל ותחפש סניף של אוטודיפו שקרוב לביתך.

אם אתה גר באיזור חולון תוכל לקפוץ לאוטוסטור ולקנות את המוצר במחיר מעט זול יותר.

תקנה לעצמך פד, לא חובה בעל יכולת חיתוך, יכול גם צהוב פשוט.

מאמין שזה יעשה עבודה לא רעה בכלל.

בכל מקרה דאג למרוח הגנה כלשהי לאחר הפוליש.

עדכן.

"יאללה בירי".

פורסם

חבר'ה קודם כל תודה רבה על העזרה.

sciPoPo, אני אקנה באוטו דיפו את החומר אם אתה אומר שיש שם ושהחומר יעיל בהסרה של כאלה שריטות

(שים לב שהשריטה מבליטה צבע שחור שככל הנראה נמצא מתחת לצבע שהתקלף).

בוודאות אפשר לשים את החומר רק על השריטות ? הרכב אפילו לא בן חודשיים, אין סיכוי שהברק/לכה של הרכב תיפגע? הצבע ממש מבריק עכשיו:-D.

עוד משהו, מה ז"א פד בעל יכולות חיתוך?

איזו חומר מומלץ להשתמש כדי להגן על המקום, ואין בעיה להשתמש בחומר המגן רק על מקום הפגיעה הספציפי נכון?

פורסם

ואני יכול להמליץ לך על משחה מצוינת נגד שריטות, שמנסיון אישי באמת עושה את העבודה בצורה מדהימה, היא תעלים לך את השריטות בדוק אם הם לא עמוקות כמובן.

מנסיון ובעבודה פשוטה תעלים את השריטות האלה.

אתה מורח קצת את המשחה על האזור מחכה דקה שתיים ואז משפשף טוב את האזור עם מטלית, והשריטה נעלמת.

חפש בכל מקום שנמכרים שם מוצרים לרכב TURTLE WAX משחה עם הציור של הצב, צבע חצי צהוב חצי אדום, (אני כרגע דרך הפלאפון לא יכול להעלות תמונה)

פורסם

52b1aff011473.jpg

לצערי התגלתה עוד שריטה, לנהוג באותה שיטה של הפוליש עם הcompound ?

ד"א המליצו לי באוטו סנטר להשתמש באמת ב compound אבל למרוח עם הדבר הזה:

W5000 DOUBLE-SIDED WOOL.

W5000.jpg

ולא עם פד צהוב, באמת כדאי?

פורסם

אם אמרת לבחור שהמליץ לך, שאתה מעוניין בפד לפוליש ידני וההמלצה שלו הייתה הפד הזה, זה עצוב.

מה שהוא המליץ לך זה פד שמתלבש על מכונת פולישר.

436675d1341701408-massive-detailing-acquisition-img_0217.jpg

זה מה שאתה צריך.

"יאללה בירי".

פורסם

הרלוונטיות של הפד פה היא שולית , כן גם ידני או מכונה , צמר אלפקות או נאנו-פייבר .

השימוש פה הוא נקודתי , אין חשיבות לאגרסיביות או לשבירה .

סה"כ מעוניינים "לעגל פינות" בחתך החד שנוצר בלכה , לא מעוניינים להסיע חומר כמו שהיה נהוג ב-one stage ובטח לא לעבוד על כל הרכב .

אם מקבלים פילרים - מה טוב , ושוב אין חשיבות לפד .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

סליחה, התמונה הלא נכונה, כנראה שזה הנכון...

9961665-origpic-af8767.jpg

ד"א צריך לעשות טיפול חוזר לשריטות כל כמה זמן או שהחומר מטפל בשריטה לצמיתות?

פורסם

כאמור , הטשטוש של השריטה נעשה ב-2 אופנים : שחיקת הדפנות החדות שנוצרו ומילוי של השריטה במגוון חומרים המוגדרים כפילרים .

הדבר היחיד שדורש תחזוקה אלו הפילרים , עד כמה אתה זקוק להם לטשטוש השריטות הספציפיות האלה אי אפשר לקבוע דרך התמונות , אבל בכל מקרה יש אותם כמעט בכל מוצר כללי יותר (ווקסים , דיטיילרים מהירים וכו') .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...