Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה נייד DELL מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב: כמה שפחות, נניח סביב 3K, עדיף מלמטה.

משקל: כמה שפחות

תפקיד: משרדי, אבל עם אקסלים רציניים ומאגרי מידע כבדים יחסית. אבל לא משחקי BF ;-)

סוללה: כמה שיותר זמן.

DVD: לא נחוץ

USB+HDMI+מצלמה: נחוץ

גודל: נניח 13 או 14. עדיף 13, לא רוצה "בומבה".

חברה? DELL. רק DELL. למה? ככה. כי יש לנו ניסיון מעולה איתם.

הצעות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני קניתי לאבא שלי לא מזמן מחשב מסידרת LATITUDE.

הוא מאוד מאוד מרוצה מהמחשב.

אחרי זה הסתבר לי שגם אחותי עובדת עם מחשב כזה שהיא קיבלה מהעבודה, בבית הוא נייד ובמשרד הוא מתחבר לתחנת עגינה עם מסך 21" ומקלדת עכבר.

כך שהמחשב עובד כל היום וגם היא מאוד מרוצה.

קח בחשבון שהוא לא מהמחשבים הדקים והקלים, אני אישית אוהב את זה.

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/dell%20latitude%20e5430/

פורסם

נוטבוק קלאב הם חנות שעובדת חזק מאוד עם דל.

אחד היתרונות שלהם פרט לתצוגה גדולה במקום היא קטגוריה של OUTLET/OPEN BOX.

מחשבים עם אחריות של כשנתיים וחצי- שנתיים ושמונה בהנחה נחמדה.

ביום ראשון שהתקשרתי היה 13.3 עם מעבד I5 באיזור ה-3000 ש"ח.

notebookclub.co.il

תעיף מבט ותרים טלפון - כי קטגורית הOUTLET משתנה מהר מאוד והאתר לא תמיד מעודכן.

בBUY2 גם יש דלים מעולים במחירים זולים, אבל הם מוחדשים והאחריות שם רק לשנה לא דרך יבואן רישמי - לכן הייתי חושב פעמיים.

בכלליות - דגם 13Z נראה נחמד - לא גדול מדי ופחות או יותר בטווח מחירים שלך.

פורסם

+1 על החנות נוטבוק קלאב.כבר 4 מחשבים ניידים רכשנו שם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אחרי 14 שנה של דל וIBM\לנובו רכשתי אסוס ואחר כך עוד טאבלט חלונות של אסוס לזוגתי. כי הבנתי שעד עכשיו עבדו עלי.

פורסם

אני יכול להמליץ מנסיון של שנה על האולטראבוק Vostro 3360. אצלנו במשרד נקנו כמה כאלו בתור נסיון לאנשי השטח (עקב המשקל הנמוך וחיי הסוללה המעולים) והפתיעו בגדול גם מבחינת ביצועים ומבחינת אמינות ושרידות בנסיעות ובתנאים קשים. הגענו למצב שכל עובדי המשרד חושקים בכזה וכל מי שמועמד להחלפה מבקש את הדגם.

העלות שלו סביב ה-3K, ובתצורה שלנו יש SSD קטן שמחזיק את מערכת ההפעלה ומתניע תוך עשר שניות ממצב כבוי. מחשב מעולה מכל בחינה - קל, קשוח, מקלדת נוחה מאד, טאצ'פד איכותי (אם כי קצת רגיש) ורמקולים חזקים שנותנים סאונד צלול. מומלץ בחום.

מצ"ב לינק למחשב בנוטבוק קלאב, משום שגם אני שמעתי עליה ביקורות מעולות:

http://www.notebookclub.co.il/products/vostro%20/vostro-3360-3227um.htm

פורסם

בהתחלה: מעל שש שעות בשימוש משרדי, משהו כמו ארבע שעות וידאו + גלישה באינטרנט אלחוטי (בנסיעות).

לאחר שנה: ארבע וחצי ושלוש וחצי, בהתאמה.

מה שעוזר לשמור על חיי סוללה טובים זה מנגנון וויסות מובנה (תוכנתי) שמנתק ומחבר את המטען להשגת מחזור טעינה אופטימלי מבלי שתצטרך פיזית לשלוף את הפלאג. ב-IBM שלי למשל אין את זה, והסוללות דועכות עד כדי החלפה מדי שנתיים-שלוש.

דבר חשוב שמן הראוי לציין: הסוללה במחשב הזה אינה נשלפת, לכן להחזיק אחת רזרבית לא יעזור פה. בנוסף, אין בדגם הנ"ל פורט לתחנת עגינה של Dell. אפשר להשתמש ב-USB Docking Station אוניברסלי שגם עולה פחות, אבל אם כבר יש לך תחנת עגינה קיימת ואתה מחפש להתממשק אליה, זה לא הכלי המתאים.

פורסם

גם לי יש את הvostro שדריש העלה, גם אני קניתי מנוטבוק קלאב, אחלה של מחשב, מרוצה מאוד.

סוללה סבירה לחלוטין, מחזיקה כ4 שעות בממוצע בשימוש דיי אינטנסיבי, מחזיקה יותר בשימוש רגוע.

פורסם

מצטרף לשאלה, ומוסיף דרישה אחת חשובה בשבילי:

צריך להריץ תוכנות שרטוט (solidworks, solidedge וכו'). האם הנ"ל מסוגל לכך?

פורסם

מצטרף להמלצה על latitude. שהוא סדרה אחת מעל ווסטרו. אבל במחירים שלהם זה רק מארה"ב. כמובן שהווסטרו גם מעולים.

זיו,

אם הדרישות שלך הם גם לגודל מסך קטן ו מחיר זול- קצת בעייתי. לפחות בארץ.

לתוכנות הנ"ל שציינת הסדרה latitude שעם מעבד גרפי של nvidia nvs5200 ומעלה יהיה מצויין. אבל רק מחודש מעודפי יצרן בארה"ב יכנס לך בתקציב, אבל יש אחריות מלאה מהיצרן ל3 שנים שתקפה גם בארץ.

אני מדבר על דגם E6430.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אצלי זה WIN 8 שבניגוד למקובל אני מאד מרוצה ממנו, למרות שמכשירים עם טאצ'סקרין מוציאים מהמערכת הרבה יותר.

סולידוורקס או פוטושופ לא הייתי מריץ על הווסטרו, למרות שביצועי ה-eDrawing Viewer הפתיעו לטובה.

• תוכן חדש...