Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה נייד DELL מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי לפני כחודש וחצי ל-Win 8 ואני מרוצה מאד. אמנם השימוש שלי במחשב די קליל, אבל המערכת זריזה ונוחה, אפילו ללא מסך מגע (מה לעשות, אני בפאזה קצת קמצנית בחיים).

ואם אמי בת ה-84 עברה בקלות רבה מ-XP ל-Win 8 אין לך מה לחשוש מהשינוי.

דריש - מדוע אתה חושש מהרצת SW על הווסטרו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא הייתי קונה DELL

השירות שלהם מאוד מאכזב (מנסיון עם 4 מחשבים ב3 השנים האחרונות).

התמיכה הטכנית ניתנת ע"י יוונים עילגים בעברית , אבחון התקלות הינו מבוסס תוכנה ולא מדוייק בעליל.

טכנאי (מחברה חיצונית )המגיע לבית הלקוח מנפקים לו עד 3 פריטים לאירוע כך שאם צריך להחליף 4 פריטים צריך לקבוע שוב ולעבור את הגיהנום של אבחון התקלה וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דריש - מדוע אתה חושש מהרצת SW על הווסטרו?

אני בספק אם זה ירוץ היטב עם ה-4GB זכרון שמותקן אצלי.

אם היה לי 8GB או שהמחשב היה רץ על לינוקס, הייתי יותר אופטימי.

פורסם

מנסיון אצל הבן שלי רץ כמו גדול על 4 ג"ב (ועם i5 מדור ראשון שקרוב לודאי חלש מה-i3 המעודכן), לפחות בעבודות של סטודנטים. לא יודע לגבי פרוייקטים גדולים. כנ"ל מאתלאב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...