Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500S

BIG PAPA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

היום אני וחבר שלי עשינו סבב סוכניות וכרגע הוא דיי נעול על ה500S.

למי שלא מכיר מדובר בגירסא מיוחדת של ה500 שכוללת 3 צבעי מט, חצאיות וספויילר ספורטיבים,

ג'אנט מגנזים מאוד נאה ועוד כמה פיצרים.

בפנים הרכב מאוד מאובזר, מושבי חצי עור חצי בד, מערכת שמע איכותית, STOP&GO ועוד מגוון דברים נחמדים.

הגירסא שחבר שלי מעוניין היא 1400 אטמוספרית שמפיקה 100 כ"ס ותיבה אוטומטית.

המחיר עבורה על הכביש 120K.

יש למישהו חוו"ד על הרכב הנל? מישהו מכיר?

בגדול הדרישות זה רכב בעל נראות ספורטיבית וצעירה, אוטומטי בלבד, חסכוני בדלק עד כמה שאפשר (הפיאט מבטיחה 1:16 ממוצע)שיהיה מאובזר ונוח. הבחור רווק לכן אין לו שום צורך במרווח מאחור או תא מטען.

האופציה השניה שהוא פחות אהב זו הוולוסטר האוטומטית בגרסאת הבסיס (1600 עם 140 כ"ס).

תודה מראש.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

לא ממליץ להתקרב לרכב,

נכוותי רבות מחברת פיאט, ואני לא הראשון ולא האחרון שיכולים להגיד לך איך הרכב הזה בתאכלס.

הרכב לא מיוצר למדינת ישראל - לא בנוי לאקלים שלה.

לא זול יחסית לתחזוק (טיפולים שלי היו יקרים ולא מוצדקים) .

חוץ מזה - אל תצפה לתודעת שירות גבוהה ( מקווה שאם תקנה לא תצתרך את זה) .

לא צריך להיות גאון - הרכב "החליף" את הפונטו , אך זה סה"כ ירידה ברמת האמינות (הפונטו לדעתי היה אמין יותר).

ובתור בעלים לשעבר , אומר לך לא להתקרב -> אם פיאט רק פונטו .

פורסם

וואוו תגובה כזו מנותקת, סטראוטיפית, חסרת ידע מינימלי (ה500 לא אמינה?! לא מתאימה לאקלים?! החליפה את הפונטו:shock: ) וילדותית לא קראתי מזמן.

ובנוגע לתודעת שרות: במי שמכיר את מוסך שמשון ביהוד או\ו את מוסך ב.ט בבאר שבע, או כמי שניתקל במנהל שרות הלקוחות של החברה לא פעם וקיבל עזרה מא' עד ת' יכול לומר שתודעת השרות ומרכזי השרות הם מהטובים בתחום הרכב בארץ.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

קבלת עיצת אחיתופל רצינית מ - eyalpa.

הפיאט 500 חולקת רכיבים מכניים רבים עם פיאט פנדה. כל החלקים וותיקים ומוכחים. תריץ חיפוש בגוגל על :

"FIAT 500 RELIABILITY" - ותראה מה חושבים באירופה וארה"ב על הרכב. תיווכח שמדובר ברכב מאוד איכותי ומאוד אמין.

דרך אגב , הדגם עם 1.4 אוטומט הוא הנפוץ בהחדרה של פיאט 500 לארה"ב וזכה שם להצלחה גדולה - עקף במכירות את המיני המצליחה של BMW.

הייתי בלוס אנג'לס לאחרונה - מזג אויר חם כמו בארץ . ה - 500 נחשבת ללהיט אופנתי בקרב צעירים ונראית בכל פינה בבוורלי הילס.

דווקא השירות של היבואן סמל"ת נחשב מהטובים בארץ. מחירי טיפולים ותיקונים סבירים ויש הליכה לקראת הלקוח ותודעת שירות גבוהה.

בגרסת ה - 100 כ"ס מדובר ברכב מאובזר מאוד , חינני - סקסי ולמרות ביצועים סבירים עדיין חסכוני.

פורסם
לא ממליץ להתקרב לרכב,

נכוותי רבות מחברת פיאט, ואני לא הראשון ולא האחרון שיכולים להגיד לך איך הרכב הזה בתאכלס.

הרכב לא מיוצר למדינת ישראל - לא בנוי לאקלים שלה.

לא זול יחסית לתחזוק (טיפולים שלי היו יקרים ולא מוצדקים) .

חוץ מזה - אל תצפה לתודעת שירות גבוהה ( מקווה שאם תקנה לא תצתרך את זה) .

לא צריך להיות גאון - הרכב "החליף" את הפונטו , אך זה סה"כ ירידה ברמת האמינות (הפונטו לדעתי היה אמין יותר).

ובתור בעלים לשעבר , אומר לך לא להתקרב -> אם פיאט רק פונטו .

לא בנוי לאקלים??

אחרי הדובלו ועכשיו הפנדה שום בעיות התחחמות זה שייך לעבר הרחוק מאוד.

דווקא חלפים זולים,איזה חלפים היו לך יקרים?

אצלי השירות היה מצוין במורשה,מימשתי תקלה במסגרת אחריות בלי שום בעיה.

ה500 החליפה את הפונטו? איזה שטויות זה רכב לנישה אחרת לגמרי.

קיצר,חבר תתקדם מהפיאטים של שנות ה 70.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה בטוח במפרט של הרכב? ה 500S על פי המחירון היא 500 טווין אייר 0.9 עם 85 כ"ס ששווקה במשך פחות משנה בארץ (ה 2012) ובקושי ניתן למצוא, ובטח שאין חדשה. לטווין אייר היו מושבים משולבי עור, ג'נטים שחורים מיוחדים ושליטה מההגה על מערכת השמע. אם הכוונה ל 1.4 הרגילה, בגרסה האוטומטית, אין שום משמעות ל "S". לא מדובר ברכב ספורטיבי במיוחד אבל כן חזק יותר מה 1.2.

פורסם

ראיתי את ה-S באולם התצוגה, בשחור מט - איזה אוטו חתיך זה. כמו שאתה מתאר את הדרישות של החבר, הרכב תפור עליו - בוא נגיד שאם הייתי רווק וזה היה התקציב לא הייתי חושב פעמיים (רק שהייתי לוקח את הידנית כמובן).

מכל שאר הבחינות, האוטו סופר-מוצלח, ה-500 לא סתם הפכה לכזו הצלחה ובפועל מחזיקה את מותג פיאט בחיים כיום (ולמעשה כל האסטרטגיה העתידית של פיאט בנויה על ההצלחה שלה). רכב כיפי, חסכוני, עם רקורד אמינות מעולה, ולמי שלא צריך מרחב גדול יותר - אני ממש מתאמץ למצוא סיבה לא לקנות אחת כזו, ולא מצליח.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אתה בטוח במפרט של הרכב? ה 500S על פי המחירון היא 500 טווין אייר 0.9 עם 85 כ"ס ששווקה במשך פחות משנה בארץ (ה 2012) ובקושי ניתן למצוא, ובטח שאין חדשה. לטווין אייר היו מושבים משולבי עור, ג'נטים שחורים מיוחדים ושליטה מההגה על מערכת השמע. אם הכוונה ל 1.4 הרגילה, בגרסה האוטומטית, אין שום משמעות ל "S". לא מדובר ברכב ספורטיבי במיוחד אבל כן חזק יותר מה 1.2.

מאה אחוז אתמול ישבתי בה בסוכנות :).

יש למה מנוע טווין אייר בשידוך לתיבה ידנית או 1.4 רגיל ידני/אוטומט.

Fiat_500S_2014_0004.jpg897658ce-6cae-48fb-940a-0a91fdb7286eLarge.jpg

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
מאה אחוז אתמול ישבתי בה בסוכנות :).

יש למה מנוע טווין אייר בשידוך לתיבה ידנית או 1.4 רגיל ידני/אוטומט.

Fiat_500S_2014_0004.jpg897658ce-6cae-48fb-940a-0a91fdb7286eLarge.jpg

וואו...

היא מדליקה, ברמות.

יש לה מראה שובב, ולא 'ערסי'. אישית מאוד התחברתי.

במידה ואתם מתקדמים - פרסם תמונה של הכלה עצמה !

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתם לא מתעדכנים במגזין הא? :lol:

בשקט בשקט הגיעה ארצה פיאט 500S, הגרסה החמימה והנאה של ה-500. [...]

מבחינה עיצובית ה-500S מובדלת מהדגמים הרגילים של ה-500S במספר אלמנטים. בין היתר ניתן למצוא כאן פגוש קדמי חדש עם פנסי ערפל שונים, סופית חדשה לאגזוז, חצאיות צד שונות, חישוקי סגסוגת נאים יותר וספוילר אחורי על גג הרכב. בתוך תא הנוסעים ניתן למצוא מערכת שמע שונה, מושבים איכותיים יותר וגלגל הגה שהושאל כמעט ישירות מדגמי האבראת' של ה-500. [...]

היצע המנועים של פיאט 500S יכלול שני מנועים. הבסיסי יהיה מנוע ה-TwinAir החדש של פיאט, בנפח של 900 סמ"ק ובהספק מרבי של 85 כוחות סוס. מעליו יוצע מנוע ה-1.4 ליטר המוכר, שאף שווק בעבר בדגמי ה-500 הרגילים, בהספק של 100 כוחות סוס. שני המנועים יוצעו כסטנדרט עם תיבת הילוכים ידנית אך תיבה רובוטית תוצע כאופציה בדגם ה-1.4 ליטר.

מחירה של פיאט 500S יחל ב-108,900 לדגם ה-900 סמ"ק הידני. דגמי ה-1.4 ליטר יחלו ב-112,900 ₪ לדגם הידני וב-117,900 ₪ לדגם הרובוטי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ה-S מגניבה. מדליקה לחלוטין. הפגושים סטייל אבארת' - כל כך מחמיאים לה.

ד"א, כך נמכרת ה-500 (הרגילה) מאז ומתמיד בארה"ב. סוף סוף הן מגיעות ארצה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ה-500 היא מכונית עם עיצוב נפלא, אך בסך הכל מכונית בינונית למדי ברוב התחומים . לדעתי, שווה להמתין למיני החדשה, קצת יקרה יותר אבל הרבה יותר מכונית. מה שכן, עדיין לא הוצגה גרסת ה-ONE הבסיסית כך שלא ידוע עם איזה מנוע תוצע (להערכתי פשוט גרסה אטמוספרית של ה-1.5 ליטר שלושה צילינדרים).

פורסם

בדוק דרך סוכנות הליסינג\השכרה בלו סקאי אצל גילי.

בזמנו קניתי לחברה את ה500 1.4 המאובזרת שהגיעה מהאולם תצוגה הראשי של סמל"ת אבל דרכו. כמובן שיד 1 0 ק"מ חדש וכמובן על שם הקונה, במחיר הרבה יותר זול מההנחה הכי טובה שהציעו לנו בסמל"ת.

ד"א קנינו את אותו הרכב המסוים שעליו ניהלנו מו"מ ואותו בדקנו\ישבנו בתוכו וכו'... בסוכנות הראשית ובמחיר נמוך יותר.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...