Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירוקו 1.4

freeSpider
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני אוסף פרטים לפני קנייה של שירוקו 1.4 2011 אני מאוד מתלבט בין 122 ל160,

אני רוצה גיר ידני למרות שהרבה זמן אני נוהג על אוטומט,

הייתי סגור על ה 160 עד שנתקלתי בהרבה אנשים שאמרנו שיש להם בעיות,

דיברתי באמת עם הרבה אנשים וגם עם בעל מוסך ורובם אמרו שיש בעיות עם גרסת ה 160,

אבל נראה שזה תוקן ב -2011, בנוסף האם יש למישהו מושג למה יד2 מפפוצצת ברכבים האלו(160)?

כל השירוקו למכירה ביד שנייה מלאה ב בדגם של ה 160, האם זה אומר שבאמת יש בעיות ואנשים רוצים להפתר ממנה?

לכן ירדתי ל-122 כ"ס, אני ממש אוהב איך שהאוטו נראה ונראה לי אני אסתדר עם הכ"ס, ואולי אם יהיה צורך אני אשפר.

רציתי עוד לשאול על אחזקת רכב vag האם זה באמת מאוד יקר?

איך מוסכי פולסווגן המורשים....יקרים?

פורסם

שלום לפותח השירשור!

מה שלומך?

אני אתן קצת רקע על הנסיון שלי עם הרכב: לי הייתה שירוקו שנת 2010, ננהגה בזהירות ונשמרה כמו אתרוג, אך גם אצלי המנוע הלך לפני חודשיים מחוץ למסגרת האחריות ב-40,000 ק"מ. המנוע הוחלף ללא הוצאה של שקל. השירות היה זריז ותוך שלושה ימים הייתי בחוץ (ג.ג.ג רעננה - תודה לרותם יועץ שירות מקצועי ברמות על ולאלק מנהל המוסך, אני לא עושה פרסומת למוסך אני בסה"כ מודה לשני האנשים ה"שכירים" שעובדים בחברה זו).

הרכב:

מחד זה רכב נהדר, מרגיש כמו רכב שיושב טוב על הכביש, אפשר להגיד זריז (תלוי למה אתה רגיל), יפיפה, מושך עיניים ומושקע בעיקר מבחינה חיצונית (אני רכשתי ממש ברגע, ראיתי וקניתי פשוט מדהים).

מאידך זהו רכב עם תקלות מ-2009 ועד 2011: תקלות גיר באוטומט, תקלות מנוע בשניהם (הבוכנות פשוט נמסות). הרכב עצמו משעמם מבפנים, מגיע ערום לגמרי, ללא קסנון, ללא חיישנים רוורס, ללא חיישני גשם, מערכת RCD-510 מאכזבת (איכות שמע של רדיו), ראות "פח" קורות צד ענקיות, מרגיש קצת קלסטרופובי מאחורה (לי זה לא שינה), הכסאות עצמם לא נוחים בנסיעות ארוכות, בקיצור נראה ונשמע כמו גולף ב90 אלף שקל.

אם אתה רוכש חדש אני הייתי קונה את ה - 122 או 210 (מהכתוב אני מבין שזה קצת מעבר ליכולת אך אני מציין את כל מה שאני יודע) כוחות סוס מפני שהם יותר אמינים אם כי גם ה-122 סבלה מבעיות בגיר אך אתה במסגרת האחריות וכיום אין דיווחים רבים על תקלות בגיר הזה כמו בעבר.

אם אתה קונה יד שניה תוודא:

א. אם זה בשנים 2009 - 2011 על המנוע ה-160 תוודא שהוחלף מנוע (לא לרכוש אם לא - בחדשים יש כבר פחות סיכוי לתקלות).

ב. לבדוק היסטורית מוסך ולראות על מה התלונן הבעלים הקודמים (רעשים מהמנוע סימן גרוע מאוד בנוסף לתלונות על מנוע שלא עובד "עגול" רעידות וכדומה) זה מה שקרה כאשר הרכב שלי שפך מנוע.

לסיכום אם אתה נמשך לרכב בגלל מראהו אין טעם להתווכח, זה רכב יפיפה אם אתה נמשך מסיבות אחרות... תפזול לכיוון רכבים אחרים אולי מאותו סגמנט (סיאט לאון, מחירים פצצה ביחס למה שאתה מקבל... אם כי קצת קשה למכור לאחר מכן).

זאת דעתי האישית מנסיון עם טעם קצת מריר... בכל זאת אף פעם לא נעים לשפוך מנוע...

בהצלחה!

פורסם
אם אתה נמשך מסיבות אחרות... תפזול לכיוון רכבים אחרים אולי מאותו סגמנט (סיאט לאון, מחירים פצצה ביחס למה שאתה מקבל... אם כי קצת קשה למכור לאחר מכן).

אם אתה קונה במחיר פצצה אז תהיה הגיוני בציפיות שלך כשתגיע לשלב המכירה. תתמחר בהתאם במכירה ולא תהיה לך בעיה מיוחדת.

פורסם

אם כי גם ה-122 סבלה מבעיות בגיר אך אתה במסגרת האחריות וכיום אין דיווחים רבים על תקלות בגיר הזה כמו בעבר.

קודם כל תודה רבה על התגובה!

ה-122 כ"ס 2011 סובלת בעיות עם עם גיר ידני?

פורסם

ה-122 באה רק עם גיר ידני (אחרת ייתכן מאוד שהייתה לי אחת בחניה). בגיר הידני היו בעיות? :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ה-122 באה רק עם גיר ידני (אחרת ייתכן מאוד שהייתה לי אחת בחניה). בגיר הידני היו בעיות? :shock:

מצטרף לשאלה של שומאכר, האם ידועות בעיות עם 122 כ"ס גיר ידני שנת 2011 ומעלה?

• תוכן חדש...