Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע או אולי שבועיים אחרונים הרכב בזמן עמידה ברמזורים עושה סימנים שהוא נכבה אך בפועל לא נכבה

היום המצב החמיר ונדלקה נורית צהובה של התראת מנוע בזמן נסיע בכביש מהיר לאחר זמן מה היא התחילה להבהב והתחלתי לנסוע לעט יותר והיא הפסיקה להבהב אבל עדיין דלקה והרכב נסע בצורה קופצנית והייתי צרך לשחק עם הגז כדי שלא יכבה. המנוע לא התחמם בזמן זה יותר מהרגיל.

כרגע כשאני מניע את הרכב היא דולקת קבוע.

השאלה עד כמה זה חמור ? יש לי גם כך מחרתיים טור לטיפול במוסך המרכזי של פורד השאלה אם אני אצליח בכלל להגיע לשם (אני גר באשדוד ואני שם את הרכב בטיפול שם בדרך לעבודה) או שצריך לנסוע למישהו יותר קרוב לבית ?

תודה

פורסם
כניראה בעייה במערכת הצתה. צריך להיתחבר לסורק תקלות.

תודה את זה הבנתי כבר לבד מההודעות הקודמות בפורום

ברור שדי קשה לתת תשובות דרך הפורום בלי לראות את הרכב אבל השאלה עד כמה זה חמור? אני יכול לנסוע עם זה 30-40 ק"מ עד המוסך המרכזי?

פורסם
תודה את זה הבנתי כבר לבד מההודעות הקודמות בפורום

ברור שדי קשה לתת תשובות דרך הפורום בלי לראות את הרכב אבל השאלה עד כמה זה חמור? אני יכול לנסוע עם זה 30-40 ק"מ עד המוסך המרכזי?

על זה אני כבר לא יכול להתחייב לך. :)

פורסם

טוב עדכון קטן

פתחתי את המחברים של המצתים (מתנצל פשוט לא יודע אך בדיוק קוראים להם) בצד שמאל כס"מ מים בצד ימין (שני המצתים הימניים) מים עד הפתח העליון :(

אחרי כמה דקות עבודה עם מזרק הוצאתי את כל המים, אחרי זה נסעתי קצת כדי לחמם את המנוע ולבדוק גם אך הוא, אחרי זה פתחתי הכול שוב כדי שאדים יצאו משם וסגרתי.

הרכב נוסע בסדר גמור אחרי הטיפול הזה. הנורית עדיין דלוקה.

אני בכל מקרה אקח אותו מחרתיים למוסך ובינתיים רציתי לשאול אותכם מה עושים עם בעיית המים הזו ? אני מבין שזו בעיה נפוצה וזה מגיע מהשמשה הקדמית. יש משהו שניתן לעשות כדי למנוע את זה ? כל הפלסטיק בצד התחתון של השמשה הקדמית אצלי לא ממש צמוד לשמשה (לא יודע אם זה קשור או לא)

• תוכן חדש...