Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרכב שלי אחרי טיפול שבוא הוחלף חלקית שמן הגיר, אחרי ההחלפה הייתי צריך למלא את החסר.

אני בודק את המפלס בהילוך סרק, ואני מקבל 2 קריאות שונות לפני ואחרי נסיעה.

כשהמנוע קר המדיד מראה שהמפלס תקין, אחרי נסיעה המדיד מראה שיש יותר מידי.

תחילה ב2 המצבים היה חוסר, ואחרי הכנסה והוצאה(ע"י מזרק 60מ"ל וצינורית) הייתי אומר שהוספתי סה"כ 200-250 מ"ל.

לאיזו קריאה להאמין, קרה או חמה?

אציין שאני בודק בשטח ישר ושמצב קר אצלי זה בבוקר אחרי שהרכב עמד כל הלילה.

תודה לעונים

פורסם

שמן גיר מודדים כשהמנוע חם. כשהמנוע פועל תעביר את ידית ההילוכים בין ההילוכים ותחזור למצב N לצורך מדידה.

ייתכן שמילאת עודף שמן.

פורסם

אחרי כשישה ניסיונות הצלחתי להגיע למקסימום הרציונלי.

אני ממליץ לכל מי שרוצה לתקן את מפלס השמן גיר אוטומט ברכבו, לעשות זאת אחרי נסיעה של 20 דקות פלוס; ובשטח ישר פלס.(תחנות דלק,חניונים וכו...).

אחרת זה סיפור שלא נגמר.

הכי טוב אחרי שמצליחים, בודקים שאין שינוי לקראת החלפה, שבהמלכה מנקזים את השמן לתוך מדיד גדול.

ככה חוסכים מלא זמן וקצת כסף ודלק.

• תוכן חדש...