Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

כבה לאשתי האוטו באמצע נסיעה.

יש מצבר, יש דלק, יש סטרטר, אין ניצוץ.

גררתי למוסך שאני מטפל בו בד"כ (לא יבואן. משהו מקומי..), החליפו מפלג כדי לראות אם זו הבעיה - לא עזר.

עכשיו הוא הולך לכיוון המחשב, ולאור ההיסטוריה של האוטו יש גם לי חשד כזה.

ועכשיו אני מתחרט שלא גררתי למוסך של היבואן, שבטח מבינים יותר, ויודעים יותר טוב לעשות דיאגנוזה ממוחשבת ורגילה ובלה בלה בלה.

התלבטות ישנה שלי - מתי יש יתרון משמעותי למוסך יבואן, יתרון כזה ששווה בשבילו לשלם את ההפרש במחיר (ואולי ההפרש הוא רק אגדה)?

לעצותיכם המנוסות אודה מאוד מאוד.

דוד.

פורסם

אין שום יתרון ביבואן לעומת מוסך כללי אתה צריך מוסך שמבין בסוג הרכב שלך .

אתה באמת חושב שכל שבוע נכנסת מאזדה MPV משנת 96 למוסך היבואן ישר יוצאת בלי תקלות?כי המכונאים או יועצים יוכלו לאתר תקלה תוך שנייה ולא יעשו את אותה הדרך כמו מוסך כללי.

מאיפה אתה בארץ ?כך שנוכל להמליץ על מוסך טוב לרכב שלך

פורסם

אתה צודק בכללי, אבל אני חושב שלפחות במה שקשור לדיאגנוסטיקה ממוחשבת צריך להיות יתרון למוסך שמתמחה באוטו שלי.

ואולי גם הניסיון שווה משהו.

לשאלתך - אני מצפת.

תודה!

דוד.

• תוכן חדש...