Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 XS כנראה מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם . ראיתי 206 XS עם נתונים לא רעים בכלל. עשיתי כמה הצלבות והגעתי לזה שהמוכר כנראה סוחר. הוא מכחיש את זה. מפתיע שהוא מוכן להתחייב על הכל במיוחד שהוא יוצא מהטריטוריה שלו. מה אתם אומרים ? שווה להתעסק באש ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
איך אתה יודע שהוא סוחר?

עשיתי כמה בדיקות במקביל - התשובות לא היו זהות :-P

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

השם שלו/מספר הפלאפון קופץ בגוגל?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
השם שלו/מספר הפלאפון קופץ בגוגל?

תאמת שאת זה לא ניסיתי. אבל פשוט התקשרתי ונתתי לעוד מישהו להתקשר אחר כך עם שאלות מנחות והתשובות לא היו זהות.

פורסם
תסביר את עצמך בצורה טובה יותר קשה להבין.

התקשרתי לבן אדם שאלתי את השאלות הרגילות ששואלים כאשר ישנו חשד שהבן אדם הוא סוחר. לאחר מכן ביקשתי ממישהו אחר להתקשר וכיוונתי אותו להיות ממוקד בשאלות שהכתבתי לו. התשובות שקיבלתי לא היו זהות בשתי השיחות. בכל מקרה נושא השרשור הוא לא איך לזהות שמדובר בסוחר אלא אם אפשר לסמוך על המילה שלו שהוא מתחייב להכל גם כאשר הוא לא בשטח המחיה הרגיל שלו וממה כדאי להיזהר . שווה בכלל להתעסק ?

פורסם

התשובה בגוף השאלה .מדובר בשקרן שעוד לפני שראית את הרכב כבר "מוכר" לך סיפורים עליו .האם אתה מעוניין להמשיך בתהליך הקנייה עימו? (רמז ,התשובה מתחילה באות "ל").

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
התשובה בגוף השאלה .מדובר בשקרן שעוד לפני שראית את הרכב כבר "מוכר" לך סיפורים עליו .האם אתה מעוניין להמשיך בתהליך הקנייה עימו? (רמז ,התשובה מתחילה באות "ל").

נתקלת פעם בסוחר שמוכן להתחייב בבדיקה ועוד לא באיזור שהוא מכיר ומקומבן ?

פורסם
נתקלת פעם בסוחר שמוכן להתחייב בבדיקה ועוד לא באיזור שהוא מכיר ומקומבן ?

די נדיר סוחר כזה. רוב הסוחרים ילחמו עד המוות כדי שתיקח את הרכב למכון כמה שיותר קרוב.

אבל כבדהו וחשדהו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה עוזר לך זה שהוא מוכן להתחייב? תגיעו למכון, אתה תשלם על הבדיקה כי "אם יצא משהו אני מחזיר 'ך ת'כסף בעיניים שלי". תכניס את הרכב לבדיקה, הוא יצא משם עם אינדיקציה לתאונת שלדה חריפה. הוא יגיד שלא יכול להיות שזה תאונת שלדה, יתווכח איתך, יתווכח עם הבוחן, יגיד שהבוחן לא מבין כלום. יתעצבן, יגיד שהוא לא מחזיר כלום כי זה לא תאונת שלדה. יסתובב וילך הבייתה כי "אתה לא רציני".

בקיצור, עזוב. המקסימום שהייתי מוכן לעשות זה להגיע ולהשוות את מה שכתוב על הרשיון של הרכב למה שכתוב בת.ז שלו, אם זה החותנת/גיס/דוד של חבר/השלישה מהמילואים, הייתי מנתק מגע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מה עוזר לך זה שהוא מוכן להתחייב? תגיעו למכון, אתה תשלם על הבדיקה כי "אם יצא משהו אני מחזיר 'ך ת'כסף בעיניים שלי". תכניס את הרכב לבדיקה, הוא יצא משם עם אינדיקציה לתאונת שלדה חריפה. הוא יגיד שלא יכול להיות שזה תאונת שלדה, יתווכח איתך, יתווכח עם הבוחן, יגיד שהבוחן לא מבין כלום. יתעצבן, יגיד שהוא לא מחזיר כלום כי זה לא תאונת שלדה. יסתובב וילך הבייתה כי "אתה לא רציני".

בקיצור, עזוב. המקסימום שהייתי מוכן לעשות זה להגיע ולהשוות את מה שכתוב על הרשיון של הרכב למה שכתוב בת.ז שלו, אם זה החותנת/גיס/דוד של חבר/השלישה מהמילואים, הייתי מנתק מגע.

אהבתי . אבל ההתנהלות היא כזאת. הסוחר אחר כבוד ישלם מראש את הבדיקה . במידה והכל יהיה תקין הוא מקבל ממני את ה-500 שקל. לא יסכים לזה מראש? אאחל לו בהצלחה.

נ.ב אני יודע שזה נראה כמו מדע בידיוני אבל זה עשוי להיות אחלה כלי לסינון סוחרים לא רציניים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאלת אותו שאתה בטוח שזה סוחר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור מוכרת פרטית, גם אם הייתי מוציאה את הרכב מהחברה שבוע לפני שאני הולכת איתך לבדיקה לא הייתי מסכימה לתסריט הזה. כנראה שתסנן לא רק סוחרים אלא גם את האנשים הפרטיים השפויים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

+1

:roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...