Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם! יש לי עד יום שני להחליט (ואל תשאלו אותי למה...) איזה רכב לרכוש, הסכום נע בין 100-120 אלף בערך.

ההתלבטות שלי בין רכב סטיישן כמו הפורד/הסובארו החדשות (יו נדרי פחות אומרת לי אף על פי שזה הכי הרבה נפח לדעתי בתא המטען) כי אני אוהב שיש הרבה מקום בבגאז׳ , לבין היברידי שיהיה לי חסכוני בדלק שזה יכול להגיע ל-17/18 ק״מ לליטר.

איזה הצעות יש לשנתוני 2013-2014? אשמח לשמוע! תודה :)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההתלבטות שלי בין רכב סטיישן כמו הפורד/הסובארו החדשות (יו נדרי פחות אומרת לי אף על פי שזה הכי הרבה נפח לדעתי בתא המטען) כי אני אוהב שיש הרבה מקום בבגאז׳ , לבין היברידי שיהיה לי חסכוני בדלק שזה יכול להגיע ל-17/18 ק״מ לליטר.

היי

לסובארו אימפרזה יש את אחד מתאי המטען המרווחים בקטגוריה (460 ליטר), וגם מרווח פנים מכובד בתא הנהג.

אייל מסובארו

פורסם
שבוע טוב לכולם! יש לי עד יום שני להחליט (ואל תשאלו אותי למה...) איזה רכב לרכוש, הסכום נע בין 100-120 אלף בערך.

סקודה אוקטביה 1.2 TSI תתן לך תא מטען ענקי ואם תנהג בעדינות היא תהיה גם חסכונית מאוד, יש גם דגמים עם גיר רגיל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חביבי, בוא נעזור לך....

היברידי או סטיישן...

אתה נוסע הרבה? כמה בערך בשנה? אתה נהג אגרסיבי? רגוע? נוסע בעיקר בעיר?

יש לך ילדים? זקוקים למושבי בטיחות? כלב? רוכב אופניים?

אתה אוהב איבזור?

מפריע לך אם הרכב קשיח?

בקיצור, אתה חייב לשתף אותנו בצרכיך אחרת ההמלצות פה לא רלוונטיות.

פורסם

עומר, אתה שאלת את השאלות הנכונות! אז ככה:

אז כן, מתלבט בין חיסכון-היברידי לבין קיבולת תא מטען גדול-סטיישן.

האמת שנדלקתי על הפורד סטיישן מבחינת הצורה והנפח (פוקוס אם אני לא טועה). את ההונדה אינסייט ראיתי אתמול ולא ממש התלהבתי גם מעיצוב הפנים וגם מהמרחב.

אני נוסע בין 15-20 אלף לשנה.

נהגים רגועים אני ואשתי :)

היא נוסעת כל יום לעבודה מצומת רעננה לצומת בני דרור ולאיזור המושבים שם כך שזה אולי בין עירוני אבל ההורים שלנו גרים בערי השרון שבטבעת כ"ס-הוד השרון-רעננה.

יש ילד 1, 8 חודשים שיש לו כיסא תינוק.

כלב אין,אופניים אין (שוקל אולי לרכוש חשמליות שאולי בשלב כלשהו אכניס גם לרכב מקופלות).

אוהב מאוד אבזור ולא מפריע אם הרכב קשיח או לא.

ן-Murzilka : אני מעדיף בנזין כי הוא יותר שקט וגם האגרה של הדיזל יותר יקרה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

מאז 2008 (אם אני לא טועה) הורידו את אגרת הרישוי לרכבי דיזל. כך שההפרש שנשאר ככל הכנראה יקזז את עצמו ע"י צריכת דלק די מהר. לגבי הרעש, בשנים האחרונות מנועי הדיזל הרבה פחות רועשים. אולי כדאי לעשות נסיעת מבחן ולחשב עלויות מחדש כולל צריכת הדלק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מניסיון גולף פלוס TDI DSG עם 375000 ק"מ עושה 1-16 עד 1-15 משולב ,הטוראן עם מנוע דומה עם מספר שינויים TDI DSG עושה 1-14 קבוע משולב עם 90000 ק"מ.

בבנזין בשביל להגיע לצריכה כזו אתה צריך להרכיב מפרש של יאכטה על הגג של האוטו.

פורסם

שמע, אתה קצת ניזון מדעות קדומות ששיכות למאה הקודמת.

אין בעיית אמינות מיוחדת עם צרפתיות של היום (נסה לקנות VAG, דבר איתי אז), אגרת דיזל זהה לאגרת הבנזין, מנועי דיזל מודרנים כלל לא רועשים בצורה מיוחדת.

בקיצור, אולי צריך לסדר מחדש את המחשבות.

רכב שעונה על הדרישות שלך הוא מגאן דיזל רובוטית סטיישן ולפסול אותו על הסף כי הוא "צרפתי, דיזל רועש, אגרה גבוהה" זה לא רציני.

renault-megane-estate_2192_1.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האוטו שתפור עליך זה טויוטה פריוס דור 3 החדש.

גם תא מטען כמו של פורד פוקוס סטיישן +-, גם אמינות גבוהה מאוד, וגם גדג'טים ותוספות (תצוגה על השמשה, פתיחת וסגירה

של הרכב בנגיעה בידית, התנעה בלחיצת כפתור, וכו' וכו'...). האוטו סופר שקט ברוב הנסיעה, כמו שאתה אוהב.

2010_toyota_prius_i-tech-084.jpg

והכי חשוב צריכת דלק אצלי 22 ק"מ לליטר בקיץ עם מזגן דלוק קבוע.

בחודש האחרון לא הדלקתי מזגן בכלל (התקררות) והפריוס עשתה לי 23.3 ק"מ לליטר עם נסועה של 70% בתוך העיר בפקקים!

אני הצלחתי להגיע איתה ל-27 ק"מ לליטר בממוצע לאורך 1000 ק"מ של מדידה, זה השיא שלי.

תקרא את הסיקור שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=496044&highlight=%D7%97%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%AA

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...