Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה לקנות פריוס כחלק מאידיאולוגיה ירוקה ואיכות הסביבה, אז אהלן וסהלן, לך על זה.

אבל מטעמי חסכון בדלק אין שום הגיון בקניה של הפריוס.

אתה יודע כמה אתה צריך לנהוג בהיברידית בכדי להחזיר את ההוצאה הראשונית של עוד 40K ש"ח על רכב מקטגוריה מקבילה?

עם נסועה שנתית של 20K ש"ח, לא תחזיר את הפער הזה במשך הזמן שהרכב יהיה ברשותך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קנינו את הרגילה כי פלאג-אין לא מצאתי בתקציב שלי (משומשת). הלוואי עלי להיות בעלים של פלאג-אין. אפשר לשכוח מדלק.

אם אתה נוסע 15K-20K בשנה תחשוב אם שווה לך להוסיף כ-20,000 ש"ח על פלאג-אין. כנראה שהנסועה שלך תעלה כי הרכב חסכוני.

עם הפריוס יוצא לי כ-5,000 ק"מ בשנה יותר מאשר הייתי נוסע ב-GTI. נכנסים ונוסעים. אני לא חושב על הדלק כל הזמן כמו פעם...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בהשוואה בין הפריוס למגאן סטיישן דיזל מבחינת הוצאות דלק, כשאני לוקח בחשבון שהנסיעות ברובן עירוניות או בשעות העומס עבור כ20 ק"מ בשנה יוצא בדיזל הבדל של כ2500-3000 ש"ח יותר בשנה לעומת פריוס בהנחה שמתדלקים בתחנות שמציעות הנחה יפה על סולר (יש לא מעט).

ההבדל במחיר כ20 א' ש"ח.

מחירי ביטוח, ואגרת רישוי גם עלולים להיות שונים.

אך מה שיטה את הכף בנושא הכלכלי הוא שמירת הערך, שם טויוטה לרוב עדיף על רנו, למרות שלמכור רכב דיזל בן 5 עם פחות מ100,000 ק"מ לא אמורה להיות משימה קשה.

פורסם

תודה עומר.

Shmelov , יש המון הבדלים בין הפלאג אין ל GLI שבחלקים נוטים לטובת האחת ובחלקם לטובת השניה.זה מה שמקשה עלי להחליט ולבחור.

בפלאג אין יש למשל את עניין הנסיעה בעזרת מנוע חשמלי בלבד עד לטווח של (נתוני יצרן כמובן) 25 ק"מ.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

נכון, אצלי על חשמל בלבד הצלחתי לעבור 3 ק"מ בלבד.

תיאורתית בפלאג-אין אם אתה לא נוסע הרבה אתה יכול גם לתדלק אחת לכמה חודשים :-D

אתה קונה חדשה? שווה לך לשלם את ההפרש? תתחדש. אם לא, אפשר למצוא משומשת, שם ההפרש בין הרגילה לפלאג-אין קטן יותר..

יש לך בית פרטי? אפשרות להטעין מהעבודה? האמת שגם אם יש לך חניה פרטית בבניין אפשר לסדר נקודת טעינה, הכל עניין של רצון.

אם אתה רוצה חדשה אז הייתי ממליץ על הרגילה בגלל שאתה נוסע ממוצע +.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

וואוו איזה הבדל! נתוני יצרן אומרים 25 ק״מ ובפועל בקושי 3 הצלחת???

אני מתכנן ב״ה לקנות חדשה ובאמת תודה לחברי הפורום על הדאגה אם שווה לי לשלם 20 אלף יותר בעבורה. :).

יש לי בית פרטי ומהעבודה אולי אפשר לסדר להטעין משם, אבל אולי גם לא יהיה נעים....

ואם אין כאן עניין של כסף? אז לקחת את הפלאג אין?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

הצלחתי 3 כי יש לי את הרגילה, לא פלאג-אין.

אם אתה לא מחפש לחסוך כמו שציינת בכותרת ואין עניין של כסף תיקח מרצדס, זה אוטו יותר טוב!

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם
וואוו איזה הבדל! נתוני יצרן אומרים 25 ק״מ ובפועל בקושי 3 הצלחת???

אני חושב שהוא התכוון לכך שמצליח ליסוע רק 3 ק"מ על המצברים בלבד. ולא 3 ק"מ לליטר.

לא יודע כמה היצרן אומר שניתן לנהוג על המצברים בלבד. אבל לא נראה לי ש 25 ק"מ.

פורסם

אני ממליץ על הפריוס

המצב של מושבים מקופלים יש המון המון מקום.

אני נוסע בכזה כמעט ארבע שנים :-D

פורסם

במידה ותחליט ללכת על ההיברידית, יש לזכור שהמס אמור לעלות עליה בצורה משמעותית בתחילת 2014 אז אולי כדאי להזדרז עם הרכישה.

פורסם

Shmelov , התכוונתי לא לחסוך בקטע של הרכישה. לא בקטע של האחזקה.

razi_pazi, ככה היצרן אומר לגבי דגם הפלאג אין , פריוס: "בעלת טכנולוגיית ה-plug-in המתקדמת בעולם בהנעת רכב חלופית המאפשרת ליהנות משני העולמות: היא משלבת באופן אופטימאלי מנוע חשמלי - לנסיעה של עד 25 ק"מ ללא טעינה, ומנוע בנזין היברידי – לנסיעה של מאות ק"מ ללא עצירה לתדלוק"

ו bagira , לא שמעתי שהמס יעלה ב-2014 אבל גם אם-אני מתכוון לרכוש לפני 2014 אבל שזה יהיה שנתון של 2014. אז אני לא יודע אם זה ישפיע או לא....

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בבקשה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3618988,00.html

על פי המתווה המקורי, בסוף 2012 תוכנן מס הקנייה לעלות ל־45% (כיום 30%). אלא שבמהלך 2012 הגיעו יבואני הרכבים ההיברידיים להסכמה עם רשות המסים, שלפיה שיעור המס יישאר על 30% ב־2013 ויעלה בתחילת 2014. השנה ביקשו היבואנים שוב מהרשות להאריך את ההטבה, לאור העובדה שמכירות דגמים היברידיים עדיין מהוות חלק קטן משוק הרכב.

העיכוב בהחלטה הוביל לחוסר ודאות גם בקרב לקוחות שמעוניינים ברכב היברידי, שכן לפי הערכות מחירי הדגמים עשויים לעלות אם מס הקנייה יעודכן. לעת עתה מתמודדים היבואנים עם אי־הוודאות באמצעות התחייבויות בפני הלקוחות: ל"כלכליסט" נודע שיוניון מוטורס, יבואנית טויוטה, הבטיחה למי שמזמין מכונית היברידית החודש כי המחיר לא יעלה.

פורסם
במידה ותחליט ללכת על ההיברידית, יש לזכור שהמס אמור לעלות עליה בצורה משמעותית בתחילת 2014 אז אולי כדאי להזדרז עם הרכישה.

לא ידוע לי על שום שינוי במיסוי רכבים היברידיים ב 2014

מאיפה הבאת ת זה ?

• תוכן חדש...