Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס, אני לא ממש בטוח שכרמיאל קיימת כי מה שאני ראיתי זה מרכז קניות פתוח שבו קבענו להיפגש עם א'2. יש כזה באשדוד, בביל"ו, ליד קסטינה, בכל מקום. חשדתי שא'1 ניצל את זה שנמנמתי כדי לעשות סיבוב ולהביא אותי לקסטינה, כמו נהגי המוניות הנוכלים בחו"ל שעושים סיבוב ענק סתם ומחזירים לאותו מקום בערך.

התחלתי לבכות וא'1 הרגיע אותי: תוכל לעשות קניות. נרגעתי מיד- אין משהו שחובב איטלקיות אוהב יותר מלבזבז הרבה כסף, כמו שיודעים בסמל"ת. בינתיים א'1 התקשר לא'2 והתברר שזה כבר סיים את הקניות והמשיך קצת הלאה. אתם קולטים? האיש יצא לקניות במרכז ענק ואשכרה סיים אותן עוד לפני עשר בבוקר. ועוד קניות עם בת זוגו .פתאום הבנתי איזה גבר גבר זה א'2.

קיבלתי פיק ברכיים כי תכננתי להיות בהמשך ברכב שלו ומי יודע איך הוא נוהג, פחד. לא פלא שכשנפגשנו במגרש של שלמה סיקסט ישר שאלתי איפה השרותים, לא יודע איך השרות שם, השרותים- סבבה, ממש כמו אצלנו במרכז.

עד עכשיו אני לא בטוח אם יש עיר כזאת, כרמיאל או רק מרכז קניות כי רק שם עברנו. לאור מחירי הדירות אני גם לא מבין למה לקנות?

לדעתי חצי יום אתה קונה בקניון, חצי יום אתה עובד או מוכר שם. לישון אפשר באמריקן קומפורט אם חייבים.

בסוף לא היה מנוס והגיע הזמן לנסוע בכביש נחמד, הצטרפתי לא'2 באיטלקיה שלו. המתנו קצת לא'1 שנסע מאחורינו כדי להתחיל בפיאסטה ואז בדיוק עקפה אותנו פיאסטה שנסעה בקצב סיאסטה והרסה לי מצב רוח, מילא אני, א'2 ממש התבאס על הרס הפיאסטה שלנו, אם מבטים יכלו לפסטר, הוא היה מפסטר ת' פיאסטה, הופך אותה לגבינה וקורא למישהו שיבוא להזיז אותה, פחדתי.

בסוף התחלנו לנסוע והאיטלקיה של א'2 המפסטר חתכה בכביש כמו סכין בגבינה חמה, סיבוב רדף סיבוב והמהירות גברה, הנוף חלף במהירות בשיפועים ובסיבובים שנפתחים פתאום ואפשר להאיץ בשאגה [כל הקטע הזה מלא קלישאות כי אי אפשר לתאר טיול נהיגה בלי קלישאות, זה לא זה].

ברצוני להדגיש: גם אם סיבוב רדף סיבוב, הדבר נעשה בבטיחות, גיהות, נחישות ורגישות ובהתאם לתנאי הדרך.

בעודנו עוסקים בקלישאות נהיגה, א'2 ואני, ראינו פתאום ובלי שום קשר שלט הכוונה ועליו מדבקה גדולה "טורבו" אבל באנגלית, אחח...

אז הבנתי סוף סוף: נפרדנו מהפרובינציאליות... יש טעם של חו"ל וכביש כמו שצריך.

בהמשך א'2 הראה לי עוד שלטים עם מדבקת טורבו והבנתי שאנו צועדים בעקבות ענקים- אהרונוב'ץ ואטלר שערכו את טורבו, יחד עם זאת , קצת תמוה לי לדמיין אותם יורדים ומדביקים מדבקות, מוזר.

בהברקה של רגע הצעתי לא'2 להנציח את הנסיעה בצילום של הגוי יתר פוטוגני,אבל הוא הסביר שאין לו כוח עכשיו לעצור ולהוציא ג'ק וכל הפרוצדורה רק בשביל צילום, הבנתי שעיתונאים כבר לא נהיה, חבל.

• תוכן חדש...