Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזהרה: השרשור מיועד לחובבי איטלקיות וחתולים בלבד. גם עבורם אין פה שום תוכן מועיל. גם הסגנון לקוי עקב קיצוץ במשכורת.

אתמול יום שישי, יום קצר והיו לי מעט מטלות. גם בהן עמדתי באופן חלקי.

המטלה הראשונה היתה להוריד זבל- הצלחתי.

המטרה השנייה היתה לקחת קציצה עם רוטב, להוסיף לזבל ולזרוק. הצלחתי בחלק הראשון כי לא אני הכנסתי לשקית נפרדת, הצלחתי לרדת בשלום במעלית, הצלחתי לראות את חתולת הרחוב המועדפת עלי - אסמרלדה ולתת לה את הקציצה בהצלחה. אז באו חתולים אחרים שסילקתי בהצלחה עם אוכל פושטי וגם שפכתי עבורם רוטב קציצה. פה התחלתי להסתבך ולהתלכלך טיפה. אבל הבעייה צצה כשניסיתי לזרוק לפח: ניסיתי לגעת נגיעה מינימלית בפח[עם השקית] להרים המכסה במהירות ולהעיף את השקית לפח ביד אחת לפני שהמכסה נוחת.

עם השקית הצלחתי, עם נתזי הרוטב פחות. החתולים לא נפגעו- עצרתי את הרוטב בגופי ואני מחכה לצל"ש. שטיפה קטנה בלי לעלות הביתה כי מביך ואני ממהר.

ממהר למטלה השלישית- לנסוע לא' קצת צפונה, להמשיך לא'2 עוד צפונה וביחד לנסוע קצת- צפונה עם שתי איטלקיות. קיוויתי שלא'2 אין כלב כי היה לי ריח של קציצה. הצלחה חלקית בינתיים.

המטלה הרביעית- חיכתה לסוף היום, להגיע להשקה מושקעת של אלפות להתרשם ולהינות, לא מסובך.

אני עדיין מנסה לארגן מחשבות אם בסה"כ הצלחתי או נכשלתי ביום הזה שבמהלכו צצו מטלות נוספות.

פורסם

אין מגבבין אלא בגיבוב

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין מגבבין אלא בגיבוב

זה פשוט חייב להפוך לחתימה של ערן או רזמל. למעשה, זה צריך להיות כלל בפורום. שיחקת אותה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אלעד, מניסיון אישי אני חושב שזה אבוד. כשאחד קוטע את רצף כתיבתו-

כמעט בלתי אפשרי לחזור.

אבל ננסה בכל זאת לבקש הדרן:

הדרן! הדרן!

Gn'f'R

פורסם

התיישבתי באיטלקיה שלי והנעתי במכה ראשונה, ידעתי שיהיה יום טוב. הרכבתי משקפי שמש, לבשתי את כפפות הנהיגה האירופאיות שלי שקיבלתי מדיספנסר כזה ליד משאבת דלק באיטליה והן נדירות בארץ, חבשתי את כובע המצחייה שלי ואז הפכתי אותו כמו שאני תמיד עושה כשאני רוצה להיות מרוכז. נכנסתי לריכוז גבוה ולבשתי את ההבעה התכליתית- רצינית. בזכות הריכוז נזכרתי ששכחתי לשים טיפות עיניים. הורדתי את ההבעה, המשקפיים, הכובע והכפפות, עליתי הביתה ושמתי טיפה. אח"כ חזרתי על כל תהליך הלבוש ושוב- האוטו הניע במכה ראשונה, ידעתי שיהיה יום טוב.

יצאנו לדרך, אני והמכונה. שמענו איי ראן של פלוק אוף סיגלס, פליי לייק אן איגל של סטיב מילר בנד וג'ולין של דולי פרטון. בשלב הזה היא הוציאה אותי מריכוז אז נפרדתי מדולי והקשבתי להימהום באגזוז הנירוסטה. ידעתי שיהיה יום טוב. אחרי חצי שעה של נהיגה בככישים מאתגרים מול טובי נהגי ישראל הצלחתי להגיע בשלום מראשון לפאתי נתניה.

אי שם בפאתי, חניתי את המכונה ונתתי לה לנוח בנתניה לאחר המאמץ המשותף. נכנסתי למכונה החדישה של א1 וכך החל השלב הבא במסע המאתגר- נסיעה בכביש 6 הידוע במכוניות שמאיצות מאליהן או מכבות מנוע כמו דאון. לבסוף הגענו בשלום לפאתי כרמיאל, נרדמתי מיד.

פורסם

תמשיך ת'סיפור מיד, אם לא אני שולח שני גרוזינים עם פלייר פטנט, הם כבר יוציאו אותו ממך.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...