Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שיש כאן יתרונות למדבקה, אם היא איכותית ויש אחריות אז היתרון הוא מובהק, אבל כאילו פסיכולוגית להוציא 1000 שקל על מדבקה זה פשוט לא מסתדר לי. אבל אין ספק שיצא מדהים, תתחדש .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן נכון שזה יקר.

אבל אני מקבל פה אחריות על.מדבקה חמש שנים וזאת מדבקת 3m מקורית ולקח להם כמעט 3 שעות להדביק. אותה ולראות שהכל בסדר.

מבחינתי זה השקעה לטווח ארוך.

לגבי החלונות הןא באמת עשה לי עבודה מצויינת אכן אין בועה אחת אפילו. ממליץ בחום!

פורסם

אז יפה, שילמתה בהתאם לחומרים איכותים ולעבודה מקצועית עכשיו רק נותר לך להנות מכל העסק.

עדיף לשלם יותר ולצאת מרוצה 100 אחוז מאשר לשלם פחות ולהתפשר על פחות.

אצלי יש קטע דפוק שאם אני משלם יקר אני חושב שמנצלים אותי או שדופקים אותי במחיר, מדבר רק על מה שקשור לרכב.

אבל זה יותר קטע באמון של בנאדם, אם אני יודע שאני הולך לקבל עבודה מושלמת אני מוכן לשלם הרבה יותר, אבל כל עוד שאני לא יודע מה תיהיה התוצאה בסוף, אני תמיד יחשוב שמנסים לדפוק לי מחיר גבוה ושבמקום אחר אני יכול לקבל מחיר יותר טוב על אותה תוצאה, שוב כי אני לא יודע מה תיהיה התוצאה הסופית, וזה שמוכרים אומרים לי זה החומר הכי איכותי ומה לא יגידו אני אף פעם לא מאמין להם, כי לכל מוכר יש אינטרס אחד וזה למכור.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אז יפה, שילמתה בהתאם לחומרים איכותים ולעבודה מקצועית עכשיו רק נותר לך להנות מכל העסק.

עדיף לשלם יותר ולצאת מרוצה 100 אחוז מאשר לשלם פחות ולהתפשר על פחות.

אצלי יש קטע דפוק שאם אני משלם יקר אני חושב שמנצלים אותי או שדופקים אותי במחיר, מדבר רק על מה שקשור לרכב.

אבל זה יותר קטע באמון של בנאדם, אם אני יודע שאני הולך לקבל עבודה מושלמת אני מוכן לשלם הרבה יותר, אבל כל עוד שאני לא יודע מה תיהיה התוצאה בסוף, אני תמיד יחשוב שמנסים לדפוק לי מחיר גבוה ושבמקום אחר אני יכול לקבל מחיר יותר טוב על אותה תוצאה, שוב כי אני לא יודע מה תיהיה התוצאה הסופית, וזה שמוכרים אומרים לי זה החומר הכי איכותי ומה לא יגידו אני אף פעם לא מאמין להם, כי לכל מוכר יש אינטרס אחד וזה למכור.

אני מסכים איתך באיזשהו מקום אני חושב שרובנו ככה,

בכל מקרה ביררתי הרבה על העסק וראיתי הרבה עבודות שלהם לפני שהסכמתי.

בכל מקרה לשימחתי יצא הרבה מעבר למה שציפיתי. ואני מאוד שמח על כך.

להוסיף לזה את כל הפרגונים שלכם עושה אותי מאושר עוד יותר.8)

פורסם

נראה פשוט מעולה!

הפלואנס שלך הופכת לאט לאט לפלואנס יוקרתית ואני אוהב את זה.

הייתי מוותר על המדבקות שהוספת בכנפיים האחוריות.

שלומי.

פורסם
נראה פשוט מעולה!

הפלואנס שלך הופכת לאט לאט לפלואנס יוקרתית ואני אוהב את זה.

הייתי מוותר על המדבקות שהוספת בכנפיים האחוריות.

תודה !כבר אמרו לי את זה כניראה אוריד אותם או מדביק במקום אחר.

פורסם

לא המדבקה יקרה, אלא המקום שבו הדבקת אותה, הם מאוד יקרים. אם אנחנו מדברים על אותו מקום אז כשנסעתי לבדוק כמה עולה להשחיר חלונות אחוריים לרכב כולל משולשים ונתנו לי הצעת מחיר של 500 ש"ח לשתי חלונות כולל משולשים. בוודאי שהעבודה והחומר אכן איכותיים אבל לשלם מחיר כ"כ גבוה על מדבקה?! בכל אופן יצא מאוד יפה.

פורסם
לא המדבקה יקרה, אלא המקום שבו הדבקת אותה, הם מאוד יקרים. אם אנחנו מדברים על אותו מקום אז כשנסעתי לבדוק כמה עולה להשחיר חלונות אחוריים לרכב כולל משולשים ונתנו לי הצעת מחיר של 500 ש"ח לשתי חלונות כולל משולשים. בוודאי שהעבודה והחומר אכן איכותיים אבל לשלם מחיר כ"כ גבוה על מדבקה?! בכל אופן יצא מאוד יפה.

כניראה זה אותו מקום כי אני קיבלתח מהם הצעת מחיר של 1200 שקל לכל החלונות, מה שלא הסכמתי אליו ועשיתי בחצי מחיר בצל פויינט.

בכל מקרה לגבי המדבקה שמעתי שהם בין הטובים.

זה שתי חבר'ה רוסים.

פורסם

1200 שקל חלונות שחורים וואי וואי עפו על עצמם יותר מידי הייתי אומר, יש פה מישהו שאמר שב 100 שקל הוא עשה חלונות שחורים כל האוטו.

פורסם
רשמת מדבקות, חשבתי מדבקות פורום :lol:

יצא יפה מאוד, ולדעתי גם המדבקות בכנפיים מוסיפות טאץ' של ייחודיות.

זאת DCI?

תודה !

חיובי .

ואו מעל 1000 צפיות לנושא ואוווווו חחח:-D

פורסם
תודה !

חיובי .

ואו מעל 1000 צפיות לנושא ואוווווו חחח:-D

שאני פותח דיון זה מינימום 1000 :-P גם אם זה צביעת ניקלים של טסות חחחחחחחח

פורסם
שאני פותח דיון זה מינימום 1000 :-P גם אם זה צביעת ניקלים של טסות חחחחחחחח