Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה התקנתי חישוקי מגנזיום ברכב שלי, וכמובן שעכשיו ניתן לראות בבירור את בלם התוף של הרכב.

הבעיה זה שהוא חלוד לגמרי וזה קצת מכער לי את האוטו ואני לא אוהב את זה.

שאלתי המון אנשים איך מטפלים בדבר הזה בצורה הנכונה ביותר וקיבלתי תשובות סותרות.

על כן אני פונה אליכם.

מה התהליך שעליי לעשות על מנת לסדר את העניין הזה?

האם יש אפשרות שאצליח לנקות אותו בצורה שתחזיר אותו למצבו המקורי או שבכל מקרה יהיה עליי לפרק אותו, לנקות אותו, ואז לצבוע בצבע מיוחד כלשהו?

כל עצה בעניין תתקבל בברכה. כמובן שאם יש מישהו מאזור חיפה והקריות שיש לו כלים מתאימים ויכול לעזור לי עם זה באחד מהסופ"שים, אשמח לבוא עם איזה שישיית בירות/פק"ל קפה/פק"ל נרגילה.

מצורפת תמונה.

תודה לכולם.

נ.ב. נא להתעלם מהלכלוך על הג'אנט, נסעתי אתמול בגשם...

20131204_122725.jpg

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

צביעה זאת האפשרות היחידה לדעתי.

האופציה השנייה שעולה לי בראש זה לקנות כיסוי דמוי בלם דיסק ולהדביק על התוף. יש כאלה דיי מוצלחים, חפש באיביי.

פורסם

יש לי ברכב דמוי דיסקים מאחורה, הרכבה של 5 דקות וזה ממש מפתיע,משנה את הצורה של הגלגל לגמרי וגם נראה יחסית אמיתי מרחוק.

יושב מג'אנט 14" ומעלה..

http://dx.com/p/aluminum-alloy-disc-brake-rotor-covers-pair-91782

2mztwo1zeiyw.jpg

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
זה נראה מזעזע אל תעלב, הייתי מתבייש לשים דבר כזה על הרכב שלי.

לא נעלב, כל אחד והטעם שלו, לפי דעתי דמוי דיסק שנראה מרחוק כמו דיסק אמיתי עדיף על תוף מכוער ומחליד :?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אי אפשר פשוט לשייף את החלודה ולצבוע עם איזה צבע עמיד בחום של יעקובי?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אבל רגע, אתה עובד בBMW... לא יכול להיות שתיסע על פיאט! סתם סתם.... רוצה עבודה טובה ונקייה זה רק שיוף החלודה עם התקן שמחובר למברגה ואז צבע יסוד ומעליו צבע עמיד בחום בגוון שתרצה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אבל רגע, אתה עובד בBMW... לא יכול להיות שתיסע על פיאט! סתם סתם.... רוצה עבודה טובה ונקייה זה רק שיוף החלודה עם התקן שמחובר למברגה ואז צבע יסוד ומעליו צבע עמיד בחום בגוון שתרצה

כמעט עצבנת אותי... 8)

כיסוי שנראה כמו דיסק אני לא אשים. אני לא אוהב את הדברים האלה.

לצבוע ישירות על זה, יהיה אפשרי רק עם צבע מיוחד שמכיל בתוכו כבר איזה סוג של ממיר חלודה. מפרסמים אותו אגב לצביעה של גדרות של בתים...נראה לך שזה יעבוד?

אם מדברים על עבודה עצמית, איזה התקן אני צריך לחבר למברגה?

תודה על התגובות.

Always go sideways

פורסם

אתה מדבר על המרייט? צריך לצבוע שכבה עבה ובעזרת מברשת. משהו שלא הייתי מקרב לתחום הרכב.

לגבי הסרת החלודה קודם כזאת:

H718362.jpg

ואז ליטוש עם נייר לטש להורדת כל השאריות ואז צבע (יסוד, עליון)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כמובן שיש צורך בשיוף וצביעה בצבע בסיס ואז צבע עמיד לחום.יש כאלה בהרבה גוונים בדר"כ של יעקובי.

או שיש את הממירי חלודה של יעקובי אבל זה יהיה בצבע מתכתי מגעיל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני את שלי צבעתי לפני חצי שנה בספריי שחור עמיד בחום.

ללא שיוף בכלל.

רק ניקוי שומנים, שכבה של פריימר ו3 שכבות צבע.

gZbuTq3.jpg

SfRlqwV.jpg

YJI4bPU.jpg

מחזיק כבר חצי שנה בלי שום סימני עייפות.

פורסם
אני את שלי צבעתי לפני חצי שנה בספריי שחור עמיד בחום.

ללא שיוף בכלל.

רק ניקוי שומנים, שכבה של פריימר ו3 שכבות צבע.

מחזיק כבר חצי שנה בלי שום סימני עייפות.

איפה קונים פריימר וכמה זה אמור לעלות?

איך מיישמים אותו על התוף?

אני חייב לעשות משהו עם התוף הזה כי כל יום שאני רואה את זה פשוט כואב לי בלב...

Always go sideways

• תוכן חדש...