Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלותי רכב יד ראשונה שנרכש מהחברה, שנת 2012 שאני מתכנן למכור בקרוב

לפני זמן מה מישהו דפק לי את אחת הדלתות של הרכב, מדובר בנזק של הדלת בלבד ואין כל נגיעה ברכב עצמו - הפגיעה היא בדלת נטו, ככל הנראה אופנוע שפגע ברכב.

השאלה היא כזו, עומדת בפניי האפשרות לתקן את הדלת (להחליף לדלת מקורית חדשה מפאת גילו הצעיר של הרכב ובהתאם לפוליסת הביטוח שלי) או להשאיר את המצב כמו שהוא.

אין אלמנט של השתתפות עצמית כך שהתיקון בפועל לא יעלה לי אגורה אך יבוא בחשבון בעתיד בעקבות ייקור פוליסת הביטוח בגלל שאני תובע את הביטוח שלי (אני לא יודע מי פגע לי ברכב לצערי)

לכשארצה למכור את הרכב, האם עדיפה האופציה של מכירת הרכב במצב מושלם לאחר החלפת דלת (מקורית)

או שעדיפה האופציה של הורדה במחיר מסוים מול הקונה הפוטנציאלי והשארת המצב על כנו?

באיזה מקרה אספוג הפחתה גדולה יותר בשוויו של הרכב?

(אני לא מחפש הערכת שמאי אלא להבין להיכן מנשבות הרוחות בשוק הרכב מיד שניה - ידוע לי שכך או כך...נדפקתי :? )

תודה

פורסם

א-בוא נשמור על פרופורציות,לא נדפקת ולא כלום.אין מצב לשמור רכב עטוף בצמר גפן כך שלעולם לא יקבל שפשוף/שריטה/מכה.

ב-תשתדל להעלות תמונה כדי שאפשר יהיה ליעץ לך מה עדיף לעשות (או לא לעשות)

פורסם

אם זה מפריע לך, תתקן בשביל עצמך.

כשתמכור שמור קבלה ופרוט על התיקון עם תמונות.

אם זה לא מפריע לך - השאר כך. אי אפשר לנחש מה יקרה כשתמכור. מקסימום יורידו לך במחיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יתמקחו איתך גם על דלת מוחלפת. אם לא מדובר בפגיעה עמוקה שעלולה לגרום נזק נוסף (למשל, בגלל חלודה) עזוב אותה.

ד"א - מדוע אתה מוכר רכב בן שנה וחצי (+\-)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...