Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר ורמקולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שאני רוצה לקחת את חווית הסאונד בחדר שלי צעד אחד קדימה.

כרגע אני משתמש במשהו די צעצוע בשביל הפורום, מערכת 2.1 למחשב של Harmon Kardon.

מטרת השדרוג: שיפור איכות הסאונד במוזיקה בעיקר, ויכולת לאפשר לטלוויזיה איכות סאונד טובה ולא מהרמקולים המובנים במסך שלי.

בעקרון ממה שהבנתי למוזיקה עדיפה מערכת של שני רמקולים וסאב וופר, האם זה נכון?

במידה וכן - אני זקוק להמלצה למגבר, שני רמקולים וסאב וופר במסגרת תקציב של 1500-2000₪.

מה אני שומע? הרבה מוזיקה ישראלית (בעיקר שלמה ארצי, שלום חנוך וכו'), רוק קלאסי, רוק כבד, מטאל. כלומר יש חשיבות לבאס, אבל זה לא צריך להיות באס "אגרסיבי" כמו למוזיקת ראפ.

היות ואני לא מבין גדול בעולם ההגברה, אציין שאני מעוניין ברכיבים חדשים בלבד, עדיפה אחריות ארוכה.

חשוב עוד לציין שארצה שהמגבר יתאים גם לקלוט עוד רמקולים (ראיתי שיש מגברים שמסוגלים לקבל רק שני רמקולים, אני רוצה שתהיה אפשרות בעתיד לחבר 5.1).

בנוסף, חייב שיהיו 2 כניסות אנלוגיות או אופטיות (לא יודע מה יותר איכותי, אני מניח שהאופטי נחשב טוב יותר בהרבה, השאלה מה עלות כבלים). עדיף שתהיה לפחות יציאה אחת נוספת פנויה לשדרוג עתידי אם ארצה.

כמו שאמרתי, אני ארצה לחבר את המחשב ואת הממיר (HD של HOT, אם זה קריטי)

עדיפות למשהו קומפקטי יחסית, אחריי הכול מדובר בחדר של 15 מטרים בערך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לגודל של החדר הייתי ממליץ שני מדפיים ללא סאב, או סט של שני לוייניים וסאב.

לא יודע מה נכנס לתקציב כחדש, אבל אני מאוד נהנה מדברים שקניתי יד שניה. לדעתי שווה לשקול.

ברמקול עם נפח (כלומר, לא בלוויינים) הסאב לא קריטי, ולפעמים גם לא רצוי, לשמיעת מוזיקה. מה גם שבתקציב מוגבל עדיף למקסם את מה שאפשר ולא להתפזר.

אגב, מה שיש לך כרגע זה הסאונד סטיקס?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אתה אפילו לא נמצא באותה פלנטה מבחינת מחירים.

כמו שמשתמע מההודעה שלך, אתה מכוון לסט-אפ של רסיבר קולנוע ביתי 5.1 + 2 קדמיים + סאב.

סאט-אפ בסיסי כזה יעלה לך בסביבות ה-4.5K.

פורסם

ממליץ לך להתעניין ברמקולים של חברת microlab בהחלט רמקולים טובים. לי יש סאב שלהם עם תיבת עץ והשמע מאוד כיפי.

מזכיר לי שהייתי במן באסטה של מייקרולאב בקניון טכנולוגיה בתאילנד. כמעט יצאו לי העיניים והאוזניים :)

פורסם

מצטרף להמלצה על MICROLAB.

רמקולים סופר איכותיים במחיר מצחיק - כל הביקורות מהללות, תבדוק גם באינטרנט.

לדעתי לצורך שלך יתאימו הדגמים FC-330 או FC-530U (מדפיים מעץ) או סדרת SOLO (הגדולים יותר), למשל 6C או 5C

יש מבצע חנוכה ב-KSP

20% עד 30% הנחה

http://ksp.co.il/?select=.1047..241..327.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

בהצלחה

עריכה: ראיתי שרצית מגבר שערוך לקבל עוד רמקולים. אולי MICROLAB לא מתאימים בדיוק אבל ההמלצה שלי עומדת

פורסם
לגודל של החדר הייתי ממליץ שני מדפיים ללא סאב, או סט של שני לוייניים וסאב.

לא יודע מה נכנס לתקציב כחדש, אבל אני מאוד נהנה מדברים שקניתי יד שניה. לדעתי שווה לשקול.

ברמקול עם נפח (כלומר, לא בלוויינים) הסאב לא קריטי, ולפעמים גם לא רצוי, לשמיעת מוזיקה. מה גם שבתקציב מוגבל עדיף למקסם את מה שאפשר ולא להתפזר.

אגב, מה שיש לך כרגע זה הסאונד סטיקס?

הבנתי, אין לי בעיה עם יד שניה, אבל בדברים שאני מבין בהם.

במערכות אני לא מבין כדי לרכוש יד שניה ויהיה קל לדפוק אותי.

וכן יש לי סאונד סטיקס.

אתה אפילו לא נמצא באותה פלנטה מבחינת מחירים.

כמו שמשתמע מההודעה שלך, אתה מכוון לסט-אפ של רסיבר קולנוע ביתי 5.1 + 2 קדמיים + סאב.

סאט-אפ בסיסי כזה יעלה לך בסביבות ה-4.5K.

וואו. לא ציפיתי לזה. ואם אני מוותר על סאב, מה יהיה המחיר?

מצטרף להמלצה על MICROLAB.

רמקולים סופר איכותיים במחיר מצחיק - כל הביקורות מהללות, תבדוק גם באינטרנט.

לדעתי לצורך שלך יתאימו הדגמים FC-330 או FC-530U (מדפיים מעץ) או סדרת SOLO (הגדולים יותר), למשל 6C או 5C

יש מבצע חנוכה ב-KSP

20% עד 30% הנחה

http://ksp.co.il/?select=.1047..241..327.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

בהצלחה

עריכה: ראיתי שרצית מגבר שערוך לקבל עוד רמקולים. אולי MICROLAB לא מתאימים בדיוק אבל ההמלצה שלי עומדת

מיקרולאב זה רמקולים למחשב. הרמקולים שיש לי למחשב כרגע הם סבבה. אני מחפש שדרוג מהותי עם מגבר ורמקולים וכו'. מערכת סאונד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

נותן כיוון נוסף:

אצלנו אין חובבי סאונד מקצועי, וחיפשנו מגבר חדיש עם פיצ'רים שלא תמיד מקבלים בכל מגבר (OSD למשל).

האמת, נזכרתי בהרמן קרדון שהיו מוכרים דאז באיזור ה 1K (אולי קצת יותר) מדגם 142 כמדומני, אבל מאז יצאו דגמים אחרים חדשים יותר ויקרים יותר, ולא בכולם יש OSD כברירת מחדל.

ואז גילינו שישפאר הביאו לארץ את הדגם החדש של סוני, DH540.

זה המפרט שלו:

· רסיבר סוני 5.2 ערוצים תלת מימד.

· עיצוב חדש

וואט 145 X 5 הספק ·

· אודיו :

Falcon 1.0 – DSP מעבד ·

PCM 192/96Khz 24bit, DTS-HD MA, DTS HD HR, Dolby ·

True HD, Dolby Digital Plus, DTS, Dolby Digital, DTS 96/24, Dolby ·

Porlogic II, Dolby Dual Mono, LPCM (2 / 5.1 / 7.1ch via HDMI) ·

2ch Stereo, Pure Direct, Analog Direct, A.F.D Auto, : קול מצבי ·

Multi Stereo, HD D.C.S, Hall, PL II, Neo6 Cinema, Jazz Club, Live ·

Concert, Stadium, Sport, Portable Audio Enhancer, Neo6 Music, ·

Headphone 2ch, Headphone Direct ·

· ARC העברת קול למערכת קולנוע ביתי מכל מקור

A/V Sync ·

· שקע USB חזיתי תואם iPod/iPhone

· וידאו :

4K/3D Pass Through – HDMI בחיבור 4K+3D ·

· Auto Calibration Effect -מערכת אוטמטית המכיילת את הצליל בהתאם למיקום הישיבה בחדר.

1080p,1080p/24p – ב תמיכה ·

X.V color ·

· Bravia Sync סינכרון דרך חיבור HDMI עם LCD מערכות קולנוע וכו'.

· תפריט גראפי

· טיונר דיגיטלי FM /AM עם 60 תחנות קבועות RDS

· טיימר כיבויי

· כניסות :

· 2, HDMI 4 אודיו וידאו ,2 אודיו ,2 אופטית, קואקסיאלית,מיקרופון קלבריזציה, USB נגן MP3, אנטנה.

· יציאות :

· 1 יציאת 2 ,HDMI סאב וופר, 5 לרמקולים, אוזניות

· אביזרים : שלט,סוללות,מיקרופון,אנטנת FM /AM

· מידות : 329.4*156*430 מ"מ (רוחב*גובה*עומק)

· משקל :7.7 ק"ג

את הנ"ל תוכל להשיג בדיוטי פרי במחיר של 200$ בלבד, וישאר לך קצת יותר מ 1K להתסדר על סט רמקולים (יש סיכוי שתוכל למצוא משהו חביב או שתאלץ להתפשר בשלב ראשון על זוג רמקולים ולאחר מכן להוסיף סאב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חבל על הכסף

הSoundSticks שיש לך כרגע הם רמקולים מעולים, הם בין הטובים ביותר בקטגוריה. הם מתוכננים גם לעבוד באופן מושלם עם המגבר והסאב שהם באים איתו, והם מתוכננים להשמע טוב גם כשאתה שם אותם בעמדת עבודה קטנה של מחשב. (בניגוד לרמקולים גדולים שאומרים לך לשים במרחק מהקיר ובמרחק גדול אחד מהשני)

משהו שתרכיב בעצמך יהיה סתם התעסקות מיותרת ובטח שלא יהיה מותאם אחד לשני ברמה כזאת.

אם היית אומר שאתה רוצה עכשיו מערכת 5.1 לטלוויזיה אז עוד הייתי מבין, וגם אז הייתי אישית מעדיף איזה 5.1 טובים יחסית של מחשב לסרטים ומשאיר את הSoundSticks לשמיעת מוזיקה.

הלוואי וגם לרכב היה פתרונות מוכנים כאלה ולא שילובי מגבר-קומפוננט-סאב שנשמעים הרבה הרבה פחות טוב מהSoundSticks שקניתי ב600 שקל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

איציק, תוכל להסביר לי מה זה OSD, DSP וכו'? זה מרגיש לי כמו סינית. :?

פורסם

איציק, ההרמן קרדון לא תומך ברוב פורמטי הסאונד של סרטי ה-HD, לדעתי, טעות.

רמת הכניסה לשוק הזה (לדעתי) זה RXV465 של ימהה, הוא הרסיבר הכי זול שתומך בפיענוח HD, עולה כ-2.8K.

DSP זה DIGITAL SIGNAL PROCCESSING, זה אופציה שכבר לא משתמשים בה ע"מ לנפח או "להעשיר" את הסאונד.

OSD זהו ON SCREEN DISPLAY, מציג את האופציות של הרסיבר על מסך הטלווזיה שמחובר אליו.

פורסם

כשתקציב הוא מכשול רציני בהשגת המטרה, מנסים להשיג את הטוב ביותר במסגרת התקציב ועם ניסיון מקסימלי להשיג את רוב הדרישות בתקציב הנתון.

מאחר והוא רוצה לשפר את הסאונד מהטלויזיה, הרסיבר הנל של סוני הוא בחירה מצוינת לתקציב הנתון. במצב שלו, גם הרמן קרדון av142 היה עושה את העבודה מעל ומעבר.

זה שכולם יודעים איזה רסיברים מעולים יש היום בשוק, זה כמו להמליץ למישהו על bmw 540 חדשה מהשקית כאשר הוא מסביר שיש לו תקציב למקסימום אלטו ידנית. תסתכלו על התקציב שלו והדרישות מבלי לדקלם את הכי טוב שיש.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

באופן כללי צודק, אבל הוא אמר שהוא מעוניין בעתיד להוסיף לתצורה של 5.1, ואז הדרישה של פיענוח פורמטי סאונד הופכת לרלוונטית.

אם הוא לא מעוניין, הוא יכול לקנות רסיבר סטריאו מעולה בתקציב של ההרמן קרדון.

והימהה זה הכי רחוק מהכי טוב שיש, זה פחות או יותר הרסיבר הכי זול בארץ שמפענח HD (אם להשוות למכוניות, אז הימהה זה המכונית הכי מעפנה שיכולה לנסוע בצורה נורמאלית +- בכביש 6).

פורסם
באופן כללי צודק, אבל הוא אמר שהוא מעוניין בעתיד להוסיף לתצורה של 5.1, ואז הדרישה של פיענוח פורמטי סאונד הופכת לרלוונטית.

אם הוא לא מעוניין, הוא יכול לקנות רסיבר סטריאו מעולה בתקציב של ההרמן קרדון.

והימהה זה הכי רחוק מהכי טוב שיש, זה פחות או יותר הרסיבר הכי זול בארץ שמפענח HD (אם להשוות למכוניות, אז הימהה זה המכונית הכי מעפנה שיכולה לנסוע בצורה נורמאלית +- בכביש 6).

הרסיבר של סוני עליו המלצתי יענה על רוב דרישותיו בתקציב הזעום שהוא הקציב לעניין.

מציע שתסתכל שוב על מפרט של הסוני בלינק הזה:

http://www.isfar.co.il/?CategoryID=657&ArticleID=2635

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, ידוע לך אם המחיר של 200$ בדיוטי פרי הוא קבוע או שמא זה מבצע זמני?

• תוכן חדש...