Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר ורמקולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איציק, ידוע לך אם המחיר של 200$ בדיוטי פרי הוא קבוע או שמא זה מבצע זמני?

אין לי מושג, אבל יש לנו כמובן את הקבלה. אני לא מכיר את המדיניות שלהם בכל מה שקור למבצעי והפירוט בקבלה אבל אם זה עוזר אני יכול לבדוק שבוע הבא את העניין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אין פה מה לחשוב. לך על מקרן קול איכותי וסגור עניין

מה זה מקרן קול? איזה דגם מומלץ? מה העלויות? הגודל שלו? מה היתרונות או החסרונות שלו על מגבר?

אין לי מושג, אבל יש לנו כמובן את הקבלה. אני לא מכיר את המדיניות שלהם בכל מה שקור למבצעי והפירוט בקבלה אבל אם זה עוזר אני יכול לבדוק שבוע הבא את העניין.

איציק

אני אשמח אם תבדוק, תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מקרן סאונד יכול לתת נפח צליל נורמלי?

אם מדובר בסאונד סטיקס (מהחדשים, יש כבר שלושה דורות), הם באמת מוצלחים ולדעתי לא תמצא לאן להתקדם. אולי ביד שניה.

זה תקציב לזוג רמקולים סבירים.

אם תוכל לגרד עוד, ועל זה להוסיף רסיבר, יהיה שיפור בהשוואה לנוכחיים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני בניתי סטאפ של 2.1 מבוסס על שני רמקולים 3 אלמנטים וסאב 10 אינץ' בסלון, אבל לשמיעת מוזיקה נטו. אין לי טלויזיה בסלון.

בחדר טלויזיה יש לי מערכת 5.1 של ג'מו מלפני יותר מעשור והיא עושה את העבודה אבל היום לא הייתי נכנס לזה.

בשביל טלויזיה היום לא הייתי חושב על משהו אחר מסאונדבר איכותי.

אני אישית שמתי עין על פיוניר SB23 לחדר שינה. אני אחכה חודש-חודשיים אביא מחו"ל מחודש (REFURB). כל הסדרה הראשונה חזרה ליצרן עקב בעיית בלוטוס. לכן הם יחזרו לשוק ממש חדשים, עם תיקון הבעיה ובמחיר מצחיק.

גם סוני CT660 וגם אחיו הקטן CT260 נחשבים לטובים בתחומם.

פורסם
מקרן סאונד יכול לתת נפח צליל נורמלי?

אם מדובר בסאונד סטיקס (מהחדשים, יש כבר שלושה דורות), הם באמת מוצלחים ולדעתי לא תמצא לאן להתקדם. אולי ביד שניה.

זה תקציב לזוג רמקולים סבירים.

אם תוכל לגרד עוד, ועל זה להוסיף רסיבר, יהיה שיפור בהשוואה לנוכחיים.

אני חושב שזה הדור הראשון, יש לי אותם כבר 4.5 שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למוזיקה ולסרטים למי שלא רוצה להתפרע. הMICROLAB SOLO 7C. מדהימים.

התוצאה ביחס ישיר למחיר אין דברים כאלו. 720 שקל. תחפש בדף האחרון בקישור לKSP.

נכון הם "רק" 55W כל אחד. אבל הם מדוייקים נעימים ובמחיר לפנים.

להגיע לתוצאה דומה ממגבר ורמקולים.

זה מגבר ב 200$ או 1000 שקל לפחות. וזוג רמקולים עוד כאלפייה לפחות. (רק לזוג)

החיסרון שלהם. שהם 2.0. ואין לך אופציה בעתיד להפוך אותם ל 5.1

אגב אופציה. חבר פורום פרסם 5 רמקולים של קלרסטון (באלטזכן) ב 550 שקל.

אני לא מכיר את החברה. ולא שמעתי אותם. אבל 5 רמקולים ב 550 שקל. ותחפש סאב ביד 2. תקציב עד 500-700 שקל.

ותקנה מגבר ב1000 שקל.

וב2000-2200 שקל. יש לך מערכת של 5.1 חמודה למדיי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...