Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

יש לי מאזדה לאנטיס 1600 שנת 2000 ובחודש וחצי האחרונים קרה לי פעמיים שיש סטארטר אך האוטו לא מניע. הזמנתי ממסי והמכונאי שלהם דפק כמה פעמים באזור משאבת הדלק, פתח וסגר חלק כלשהו מעל המנוע ולבסוף ניתק צינור דק (עובי כסנטימטר) כלשהו מעל המנוע וריסס לתוך החיבור שלו ספריי והאוטו הניע. לדבריו מדובר בסתימת דלק. השאלה שלי היא יש דרך לברר היכן הסתימה גם כשהאוטו בסדר מבלי להצטרך לגרור את הרכב למוסך כאשר הוא תקוע?

 

בתודה

פורסם

מלבד פילטר דלק האם יש עוד דברים שכדאי לבדוק? המוסכניק אמר לי להביא את האוטו עם גרר כשהוא תקוע אבל אני רוצה לנסות להמנע ממצב כזה ואם אפשר אז לטפל בבעיה לפני שהיא קורית

×
×
  • תוכן חדש...