Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובא בכותרת,מכר שלי מתעניין בפתיחת דוכן של יודאיקה ותשמישי קדושה בקניון.. באזור המרכז רמת גן,עזריאלי,קניון הגדול פ״ת,קניון בית החולים בלינסון.

השאלות הם:

א.למישהו יש ידע על עלויות?והוצאות נילוות לזה?ועם מי מדברים בנושא

ב.האם לדעתכם שווה עסק כזה פתיחה בקניונים(יש לו מחירים זולים מאד במוצרים הנ״ל)

ג.כל מי שיכול לשפוך אור על הנושא.. אשמח במיוחד לתגובות

פורסם

צריך לדבר עם המזכירות, משם כבר יפנו למקום הנכון.

שים לב שקניונים עובדים בשיטה שבה אם כבר יש רשת אחת שמוכרת את המוצרים הללו, מדובר על מעין הסכם בלעדיות (בד"כ) ולכן לא יסכימו לשים עוד חנות כזו בקניון. אבל, כל מקום זה אחרת, אולי באיזור המרכז המצב קצת שונה. אם לא תנסה, גם לא תצליח. נכון?

לגבי האם זה שווה- מי שצריך לענות על זה זה הבחור שמתכנן לפתוח. הוא צריך לשבת ולהכין את השיעורי בית שלו.

תנועת האנשים שהם הלקוחות הפוטנציאלים, עלות השכירות\חשמל\מים\שוחד, כמות מכירות יומית מוערכת (ולצמצם את המספר בערך בחצי כדי להתקרב למציאות), פרסום וקידום נכון, הרבה כאב ראש.

בלי לדעת את הנתונים האלה, אי אפשר לענות לך. התשובה היחידה שאני יכול לתת לך היא שזה שווה מאד, לקניון. בהנחה שהוא יסכים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...