Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין חדש.

מעקב המשלוחים בעבר הרחוק היה מתעדכן בכל שלב ושלב - הגעה לארץ, מכס, מיון מרכזי, דואר עירוני מרכזי, סניף דואר שכונתי, מסירת הודעה ראשונה, מסירת הודעה שניה וכדומה.

בתקופה האחרונה, הפעם הראשונה שבה מופיע הפריט במערכת הוא בדואר העירוני המרכזי.

במקרים חריגים, ובעיקר במשלוחים מארה"ב, ראיתי גם סטטוס של הגעה לארץ.

:turn-l:
פורסם

זה הכי מעצבן! יש לי סוללות בדרך מלפני חודש במצב הזה, דואר שבדיה פעם היה ממש מהיר וכיום עגלה :-(.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

סטטוס כזה מדואר ישראל אומר לדעתי שהחבילה התקבלה בארץ. דואר ישראל לא מעדכן על החבילות לפני שהן הגיעו לארץ.

:turn-l:
פורסם

yuvk, הסטטוס הזה נמצא אצלי כבר חודשיים (הפריט נשלח משוודיה ב-17/05/14).

אבל... עוד לא אבדה תקוותנו :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הגיעה החבילה מHK (ללא מעקב,שנשלחה בתשיעי ליוני,כמעט חודש וחצי)

המוכר כבר היה בהיכון לשלוח חדשה (עם מעקב,ותשלום של 3$ על כך),אך הודעתי לו לבטל.

(השאירו פתקית אדומה,למרות שלא ברור למה,החבילה נכנסת בהחלט לתיבה..נו שוין)

חבילה חדשה בדרך מסין,קטנטנה (שקית פצפונת לדעתי או איזה רבע מעטפה רגילה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
13.6 נרכש mx2 מאליאקספרס. נשלח מסינגפור, עדכון האחרון בדואר סינגפור הוא מה-20.6 שהחבילה הגיעה לארץ. בדואר ישראל פשוט לא מופיע שום דבר.

ספר מאמאזון נרכש ב- 3.6 ועוד לא הגיע.

ספרים מהאוניברסיטה, נשלחו שבוע שעבר וגם לא הגיעו, וזה דואר פנימי :\

עד מתי דואר ישראל.

הכל הגיע במהלך השבוע שעבר ונאסף ביום שישי ה- 11/7.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הרבה הזמנות שביצעתי ב30.6 (תיק, המד שומן דלעיל, חולצות ותחתונים) הגיעו בבת אחת השבוע הזה. כשבועיים מרגע ההזמנה ועד הנחיתה בתא הדואר.

האמת? הופתעתי לטובה.

פורסם

מגן מסך מסכן שהזמנתי לפני שלושה חודשים לא הגיע, פתחתי קייס לפני חודש ונשלחה עוד יחידה שגם היא לא הגיעה.

בסוף לצערי הייתי חייב לקחת מהמוכר המסכן את הכסף חזרה אחרי שהוא שלח לי 2 יחידות.

כ** אמכם דואר ישראל.

Miata ND2

פורסם

הכל מכוון, אין מה להתרגש.

חבילה קטנה מהודו שנשלחה(?) לפני חודש לא הגיעה.

לפתוח דיספיוט או שחבל"ז?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אי אפשר כל פעם להאשים את הדואר ויכול להיות שיש בעיה בחבילה, חכה 40 יום ופתח דיספיוט ביום האחרון שניתן כדי לצאת הכי פייר.

Miata ND2

פורסם

לדעתי בהחלט ניתן להאשים את הדור, ברחובות נראה שלא מחלקים פתקים לחבילות ללא מספר מעקב, גם לחבילות עם מספר מעקב הם מחלקים את הפתק באיחור,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שלום חברים,

לא אפתיע איש אם אגיד שדואר ישראל הוא מוסד ארכאי ,מיושן אבל הסיפור הבא הפתיע אפילו אותי.

נכון לעכשיו אני הצד הנפגע. אובד עיצות,מבולבל וכועס.

לפני כמה זמן הזמנתי חבילה באמזון והשתמשתי ב BUY2USA

שבוע שעבר קבלתי הודעה שהמשלוח הגיע .

כעבור מספר ימים קבלתי הודעה בה BUY2USA רוצים פידבק אודות חוויית הקנייה- לא ידעתי אם לצחוק או לבקות

כי את החבילה כמובן שלא קבלתי.

יצרתי קשר עם BUY2USA בדרישה לבדוק את פשר ההודעה , מסתבר שמישהו הצליח לפנות לדואר ישראל ובצורה כלשהי לשנות את הכתובת למשלוח.

נציג BUY2USA הציג לי את תעודת המשלוח ובה הכתובת שלי מחוקה, רשומה כתובת אחרת שלי כמובן אין כל קשר אליה.

כמו כן, רשום שם מקבל החבילה .

אני שוקל לפנות לבית משפט,לדעתי זו עבירה פלילית לכל דבר.

אם מישהו נתקל במקרה דומה, הצליח להתגבר על הפאשלה של דואר ישראל ולקבל את כספו חזרה

הייתי רוצה לדעת האם יש מוצא כלשהו שלא כולל פנייה לבית משפט

פורסם

הם זוועה לחלוטין בזמן האחרון. איבדו לי חבילה לפני כמה שבועות, ואת החבילה האחרונה הייתי צריך לנסוע למוקד לקחת מרוב עצבים. פעמיים היו אמורים למסור ולא נמסר. עקרונית אתה לא הלקוח שלהם, מי שיכול לפנות אליהם הוא רק השולח.

פורסם

למה מbuy2usa לא פנו אליך כששינוי הכתובת התקבל?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...