Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל מי שיצא בפרופיל 21 מקבל את הזימון למבחנים האלה. מבחן ארוך,מתיש,מייאש מטמטם.. בערך 600 שאלות שהן 10 שאלות בוריאציות שונות. לאחר סיום המבחן יעשו לך מבחן רורשאך (כתמי צבע מוזרים אשר תאלץ להסביר מה אתה רואה בהם) וכמה דקות עם פסיכולוג להערכה כללית. אל תנסה לעבוד על המבחן פשוט תענה בכנות. אם אתה כשיר לנהיגה הרישיון שלך יישאר בידיך. בהצלחה במבחן.

ע"פ התיאור שלכם, זה אותו מבחן כמו של משא כבד (מעל 15 טון).

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

מתוך שלושה חברים שאני מכיר שיצאו 21, שלושתם קיבלו את המבחן, מבחן בדיוק כמו שאמרו כולל הבדיקה הפסיכולוגית בסופו (בסוף הבדיקה הפסיכולוגית שאלה אותם למה הם אמרו את מה שאמרו ועשו את מה שעשו, והם אמרו שהם בסדר גמור פשוט רצו לצאת מהצבא) - זה בוצע במכון אדם מדיטון, ואחת לכמה שנים הם מקבלים תזכורת בצורת שאלון מטומטם שהם שולחים בדואר יחד עם 109 שקל

אין לך מה לדאוג, פשוט תענה על המבחן, והכל יהיה תקין

פורסם

מה בולשיט מה? סיפורי "חבר שלי" לא עובדים פה. אולי החברים שלכם מתביישים להודות. ואולי החברים שלכם הוציאו רשיון אחרי שיצאו מהצבא. אני יצאתי על 21 לא על רקע נפשי ולא על פסיכולוגי. אחרי שנה קיבלתי זימון כמו גדול.

ולבחור ששאל אם זה מבחן כמו של משא כבד: כן בדיוק אותו מבחן. אגב גם נהגי מוניות ואוטובוסים עוברים את המבחן.

פורסם

המבחן של נהגי המוניות ומשאיות קצת יותר קשה יש 800 שאלות במקום 580,

לפעמים עוברים אותו בהצלחה דפר"ים מדופלמים ונופלים בו אנשים מבריקים

לא מומלץ להכשל, למועד ב' תצטרך להמתין 3 שנים, אם נראה לך שאתה זקוק עזרה מקצועית בהכנה למבחנים,

יש חברה שהעבירה קורס הכנה רציני לבחינה בשנות ה 90, לא יודע אם בפאזה הנוכחית שלהם הם עדיין מעבירים אותו

תוכל לנסות ליצור אתם קשר דרך האתר azr.co.il

פורסם

המונח "21 נפשי" מתייחס למגוון סיבות שלא כולן קשורות ל"הפרעה נפשית" כלשהי.

ההשערה שלי זה שיש כאלו שמקבלים זימון למר"בד ויש כאלו שלא.

אני אישית ועוד 2 חברים שגם יצאו מהצבא בדרך דומה , מעולם לא קיבלנו שום זימון ו10 שנים אחרי עדיין נוהגים כרגיל.

• תוכן חדש...