Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפעול מזגן בפ'גו 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

השבוע התחדשתי בפג'ו 308 שנת 2009 דגם פרימיום.

אין ספר רכב. רציתי לדעת איך אני מפעילה את המזגן על חימום. כי קירור הוא מוציא ממש מהר וטוב.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

שלום לך,

המזגן לקרור בלבד, הבחירה בחימום היא ללא הפעלת מזגן.

מומלץ שתפנה לשרות לקוחות לובינסקי ובסבירות גבוהה תוכל לקבל מהם ספר רכב.

פורסם

תודה רבה על התגובות

ראשית אני בת, אז לשון נקבה ילך יותר טוב :]

בקשר לחלק מספר האוטו שהעלת זה לא של הדגם שלי. לי יש בקרת אקלים דיגיטלית ציינתי שזה דגם פרמיום.

yoyogam לא הבנתי כל כך איך המזגן עובד רק על קירור. אז מה עושים שרוצים חום ?

פורסם

פשוט תסובבי את מתג הטמפרטורה לחום של כ30 מעלות

תוודאי שנורת הa/c בכפתור הימני לא דולקת.

יש כזה רכב בדיוק. תענוג של רכב.

שימי לב שניתן לבחור טמפ לכל צד בנפרד או לשלוט על שני הצדדים ביחד אם כפתור המונו לחוץ

פורסם

המזגן צריך לעבוד גם בחימום. בעיקר חשוב בהפשרת אדים. רק לכוון את הטמפרטורה בהתאם לרצוי. ושלושים מעלות זה הרבה יותר מדי. יכול להרדים. 24-25 בתוך הרכב זה מומלץ כדי שגם יהיה נעים וגם ישמור על עירנות. חוץ מזה שאת יכולה להתקשר לשרות לקוחות שלהם או לעמוד פייסבוק ולבקש שישלחו לך ספר רכב או עזרה בתפעול. רוב היבואנים עושים זאת כשרות.

פורסם

yoyogam לא הבנתי כל כך איך המזגן עובד רק על קירור. אז מה עושים שרוצים חום ?

אכן המזגן ברכב יודע רק לקרר כאשר מפעילים חימום המזגן כבה והאויר עובר דרך רדיאטור שמשתמש במי הקירור של המנוע כדי להתחמם.

ברכב עם בקרת אקלים כאשר רוצים חימום פשוט יש לכוון את הטמפ' לחום גבוה יותר מהטפ' החיצונית והמערכת כבר תדע לעבור לחימום.

פורסם

peugeot__308_cc_120_vti_premium_climate_control_alloy_wheels_2010_10_lgw.jpg

אם זה הפנל של בקרת אקלים ברכב שלך, פשוט מכוונים את הטמפרטורה לפי הצורך ומפעילים מצב AUTO.

כפי שנאמר, אין צורך לחמם לטמפרטורה סופית גבוהה מ-24 מעלות אך קביעת הפרש טמפרטורה ראשוני גדול מן הטמפרטורה החיצונית (ambient) תגרום למערכת בקרת האקלים להאיץ את החימום/קירור. זה ישפיע על עצמת המאוורר.

הכפתור המרכזי שולט על מהירות המאורר (ידנית) ועל פתיחה וסגירה של פתחי המיזוג.

כפתור Mono מבטל את השליטה הנפרדת לצד ימין ולצד שמאל.

• תוכן חדש...