Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים מה העניינים?

כמו שכתבתי יש לי שברולט אבאו 2005, אחרי בקושי יום של גשם, מאתמול כשאני מתניע את הרכב יש רעש מאחת הרצועות, כמו צרצר כזה. זה מתחיל ומפסיק ברגע שהמנוע מתחמם אבל זה חוזר על עצמו כל פעם מאתמול. למישהו יש מושג? צריך לטפל/להחליף משהו? יעבור לבד? תודה!

אגב עוד שאלה אחת, הייתי אצל המוסכניק לפני משהו כמו שבוע והוא פתח את המכסה מנוע וטען שהוא שומע רעש מכיוון מותח הרצועה ושלפי הרעש צריך להחליף אותו כי בקרוב הוא ייהרס ושאם לא אעשה זאת בקרוב ואתן לו להיהרס, מאוד יכול להיות שזה יפגע בטיימינג וכ'ו.. אני אגיד את האמת, לא הכי סומך על מוסכניקים בעולם, נשמע אמין? והאם כדאי להקשיב לו? הוא אמר שהעלות היא סה"כ כ-500 ש"ח.

ושוב, תודה!!

פורסם

המנועים האלה רגישים מאוד להתחממות אם לא נעשה לרכב טיימינג עד עכשיו רצוי לעשות(תבדוק בקבלות טיפולי הרכב)

יש עוד מכלולים שם כמו משאבת מים שרצוי לבדוק מה מצבה,רצויי לעשות טיימיניג מלא לא חלקי אם כבר עושים.

נסה לקבל חוות דעת מממוסך אחר.

האם תוכל לשתף אותנו בקילומטרז' של הרכב?

פורסם

קודם כל, תודה על התגובה שלך! מעבר לכך, לפני קצת יותר מחודש הלך ראש מנוע והוחלפו כל החלקים שהזכרת.. רק היה את התזכור של המוסכניק לגבי "מותח רצועה" והרעש שאני שומע כרגע.. הרכב עומד על 197,000.

פורסם

תחזור למוסך שעשה לך את ראש המנוע,יש מצב שזה מגיע מרצועת האלטרנטור(אביזרים) שלא שמו אותה טוב (פיספסו שן או משהו).

אני מניח שקיבלת אחריות כלשהי על העבודה של הראש מנוע.

פורסם

כן אחי יש אחריות בטח..אבל למה זה התחיל רק עכשיו אחרי הגשם? וזה נפסק אחרי כמה דקות שהאוטו מתחתם.. וזה קריטי?

פורסם

טוב דיברתי כרגע עם המוסכניק שלי בטלפון.. בלי לראות את הרכב הוא אומר לי שמדובר באותו מותח רצועה שהזכרתי למעלה שהוא אמר לי שצריך להחליף.. הוא אומר שהרצועה מחליקה כי המותח לא בסדר ושאם לא אחליף אותו והרצועה תיקרע - ילך המנוע.

א) כמה זה נשמע אמין? הרי הרעש נפסק כשהאוטו מתחמם.

ב) האם באמת תקלה במותח רצועה יכולה להרוס מנוע שלם?

פורסם

חברים, מישהו מוכן להתייחס למה שכתבתי בתגובה למעלה בבקשה?

אני רוצה לדעת אם שווה להשקיע 500 ש"ח במותח רצועה ולא להרוס לעצמי שוב את המנוע או לגלות שהמוסכניק שלי נוכל ולחפש לי מוסכניק אחר שלא יסבן אותי.. אני לא מבין בזה בשיט HELP :?::?:

אני רק אשוב ואגיד, בלי להבין בזה, נראה לי מוזר שהוא אומר שהרעש של הצרצר מגיע מהמותח רצועה כי הרעש התחיל רק עכשיו כשירד גשם ואת המותח רצועה הוא אמר לי להחליף כבר לפני כמעט שבועיים. מעבר לזה שהרעש נעלם כשהאוטו מתחמם...

מישהו מבין בזה ויכול לומר לי אם באמת הגיוני שהרעש הזה שנעלם כשהאוטו מתחמם מגיע מהמותח רצועה והאם זה באמת יכול לסמן על כך שהמותח רצועה לא תקין וצריך להחליף? ואם כן, האם הרס שלו יכול להרוס גם את המנוע יחד איתו כפי שהמוסכניק אמר? תודה!

פורסם

שאלתי אותו, הוא ענה לי ככה: "למה לא החלפתי? יש הרבה חלקים שקשורים למנוע שצריך להחליף ולא החלפתי, יש סטארטר, יש אלטרנטור(והוא אומר את זה למרות שהוא החליף).. והמותח רצועה היה נראה בסדר, כנראה זה משהו שקרה לאחרונה שנהרס לך החלק אחרי שעשינו ראש מנוי"

בקיצור, הוא נשמע לי כמו נוכל.. אם אני צודק תעזרו לי להשתחרר ממנו... תענו לי בבקשה על השאלות ששאלתי כדי שאדע עד כמה הוא אמין ואם אפשר לסמוך עליו!

אני חוזר עליהם:

1)האם הגיוני שמדובר על מותח רצועה אם הרעש(כמו צרצר) הוא רק בתחילת הנסיעה וברגע שהרכב מתחמם אין יותר רעש?

2) אם כן, האם קריטי להחליף את זה? הגיוני ששוב ילך ראש מנוע אם מותח רצועה הולך כפי שהמוסכניק הזה אומר? והאם זה שווה עלות של 500 ש"ח?

תודה.

פורסם

במידה והוא מחייב אותך רק על עלות החלק וחותם על כך שאם הרעש חוזר אחריי הטיפול הוא התיקון על חשבונו הייתי מסיים אצלו את הסאגה,אם הוא מחייב אותך גם על עבודה שהוא היה צריך לעשות מהתחלה הייתה הולך לבדןק מחירים במקומות אחרים.

מאיפה אתה בארץ אולי נוכל לכוון אותך למוסך שידוע לאבחן יותר טוב.

פורסם

מה אני אגיד לך.. אלך מחר ואתווכח איתו. נמאס לי ממנו כבר כל דבר אצלו צריך לבוא אליו 100 פעם.. אני מאיזור ראשון לציון

• תוכן חדש...