Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Bravo

yahavz10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה דגמים יש טורבו?ורציתי לשאול אם רמת גימור Dynamic עם בקרת אקלים מומלצת? כרגע sensation אני לא מוצא

תודה רבה.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

כל מה שנמכר בארץ נמסר עם מנוע 1.4 טורבו 120 כ"ס.

הרכב בכללי מומלץ לא משנה מהי מידת התוספות.

דינמיק מכילה בקרת אקלים, אך לא מכילה בקרת שיוט, חלונות מושחמים, פנסי ערפל, גלגלי מגנזיום (ג'אנט 16 רחב לעומת 15 בדינמיק) ועוד תוספות.

קשה למצוא את הרכבים הללו.

אין צורך בחתימה....

פורסם
כל מה שנמכר בארץ נמסר עם מנוע 1.4 טורבו 120 כ"ס.

הרכב בכללי מומלץ לא משנה מהי מידת התוספות.

דינמיק מכילה בקרת אקלים, אך לא מכילה בקרת שיוט, חלונות מושחמים, פנסי ערפל, גלגלי מגנזיום (ג'אנט 16 רחב לעומת 15 בדינמיק) ועוד תוספות.

קשה למצוא את הרכבים הללו.

חשבתי שרק בסנסיישן יש פנסי ערפל,מה ההבדל בין סנסיישן לדינאמיק?

וראיתי שיש לך גם כזו האם אתה ממליץ? ואם אתה יודע על מחלות כלשהן?

תודה רבה.

פורסם

רשמתי לך שבדינמיק יש אך ורק בקרת אקלים ולא את שאר התוספות.

מבחינת המלצה, הרכב פשוט מעולה!

מבחנים יגידו, וכנ"ל בעלי הרכב הרבים שנמצאים פה בפורום שבקרוב מאוד ירשמו לך את דעותיהם.

הרכב אמין. אין תקלות מיוחדות ומחירי הטיפולים סבירים + עד יקרים, תלוי אם ישנה בעיה.

הטיפולים התקופתיים זולים משמעותית מרכבים אחרים.

אני רכשתי את הרכב לפני מס' חודשים אחרי שהייתי חם עליו במשך תקופה.

חיפשתי במשך חודשיים עד שנפל עליי המזל, וייעד לי אחת שכזו שנת 2010 יד ראשונה עם 30,000 ק"מ.

אני ממליץ לך מאוד, רק תיהיה סובלני בחיפוש אחר אחת, כי קשה מאוד לאתר אחת במצב טוב.

אין צורך בחתימה....

פורסם
רשמתי לך שבדינמיק יש אך ורק בקרת אקלים ולא את שאר התוספות.

מבחינת המלצה, הרכב פשוט מעולה!

מבחנים יגידו, וכנ"ל בעלי הרכב הרבים שנמצאים פה בפורום שבקרוב מאוד ירשמו לך את דעותיהם.

הרכב אמין. אין תקלות מיוחדות ומחירי הטיפולים סבירים + עד יקרים, תלוי אם ישנה בעיה.

הטיפולים התקופתיים זולים משמעותית מרכבים אחרים.

אני רכשתי את הרכב לפני מס' חודשים אחרי שהייתי חם עליו במשך תקופה.

חיפשתי במשך חודשיים עד שנפל עליי המזל, וייעד לי אחת שכזו שנת 2010 יד ראשונה עם 30,000 ק"מ.

אני ממליץ לך מאוד, רק תיהיה סובלני בחיפוש אחר אחת, כי קשה מאוד לאתר אחת במצב טוב.

מעריך מאוד את עזרתך ומצטער שאני נופל עליך פה בשאלות,אם תוכל לעזור לי עוד קצת,מצאתי שתי בראבו רמת גימור סנסיישן ואחת דינאמיק,נאמר לי שבסנסיישן אין טורבו ובדיינאמיק יש טורבו ובקרת אקלים,האם זה אפשרי או שחלה פה טעות?

פורסם

אין דבר כזה, מי שאמר לך הוא בור.

יש לך קישורים למכוניות?

חכה לתגובות אנשים בנוגע לחיפוש, כי כל מכונית שמוצעת למכירה בשוק אין חבר פורום שלא בדק אותה ובירר כלפיה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

יש לך קישורים למכוניות?

חכה לתגובות אנשים בנוגע לחיפוש, כי כל מכונית שמוצעת למכירה בשוק אין חבר פורום שלא בדק אותה ובירר כלפיה.

חחחחח את האמת אני מפחד לחשוף מקורות אבל הנציגה שעזרה לי אמרה לי שאין בהם טורבו והיא ביררה(למרות שאני לא כלכך מאמין לה...)יש אפשרות לבדוק פיזית או שרואים איפה שהוא? שאני לא אפול בקנייה

פורסם

תבדוק ברישיון הרכב.

בנוסף תרים את המכסה המנוע בדוק אם יש כיתוב T-JET על כיסוי המנוע.

אין צורך בחתימה....

פורסם
תבדוק ברישיון הרכב.

בנוסף תרים את המכסה המנוע בדוק אם יש כיתוב T-JET על כיסוי המנוע.

מודה לך מאוד,בימים הקרובים אני אבדוק את 3 המכוניות ואחזור עם תשובות

תודה רבה!!

פורסם

יש לך קישורים למכוניות?

מי שאמר את זה הוא לא בור,

קיימת גירסה ללא טורבו, שאם איני טועה, הרמת אבזור שלה הוא סנסיישן.

פורסם

ישנה גירסה נטולת טורבו ( 90 סוסים ) של הבראבו, יובאה לקראת סוף ימי האוטו הזה בארץ, לא יודע מהי גירסת הגימור של האוטו, אבל ג'אנטים קלים ויפים של הסנסיישן יש לו.

פורסם

הרמת גימור של הבראבו 90 כ"ס אטמוספרית היא דינמיק+ ג'נטים 16" מקוריים שזהים לאלו שבסנסשיין. מפה הבלבול.

שאר התוספות שקיימות בסנסשיין לא קיימות פה (בלו&מי, שליטה מההגה, פנסי ערפל, שמשות אחוריות כהות וכו').

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אני משער שבראבו מעטים נמכרו ללא טורבו - הם נמכרו תקופה קצרה יחסית, ולפי דעתי לא היו אטרקטיביים במיוחד - לא שאי אפשר להנות מ- 90 כ"ס אבל בראבו בלי טורבו בהחלט מאבדת את העוקץ. לחובב נהיגה לא כדאי להסתפק בדגם האטמוספרי. בכל מקרה הדרך הקלה והבטוחה לזהות את זה היא פשוט ברישיון הרכב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אני משער שבראבו מעטים נמכרו ללא טורבו - הם נמכרו תקופה קצרה יחסית, ולפי דעתי לא היו אטרקטיביים במיוחד - לא שאי אפשר להנות מ- 90 כ"ס אבל בראבו בלי טורבו בהחלט מאבדת את העוקץ. לחובב נהיגה לא כדאי להסתפק בדגם האטמוספרי. בכל מקרה הדרך הקלה והבטוחה לזהות את זה היא פשוט ברישיון הרכב.

בראבו מעטים נמכרו, נקודה. ולא ענין של לעג, הרבה יותר של תיסכול על מכונית באמת מקסימה, מה שקרוי "גם יפה וגם אופה" שנכשלה בגלל מה שנראה כסמל לא נכון על הגריל.

• תוכן חדש...